“Zeenood redders”: Spaanse socialistische regering nog meedogenlozer dan Salvini

Screenshot_52

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Italië is met zijn decreet, dat acties zoals die van mevrouw Rackete strafbaar zijn, niet alleen. De socialisten in Spanje hebben nu een wet aangenomen dat private reddingsacties in de territoriale wateren van Spanje veel zwaarder bestraft dan het “Salvini-decreet”.

philosophia perennis

Toen Italië enkele weken geleden het “Salvini-decreet” aannam, waarin “zeenood redders” die “zonder toestemming Italiaanse territoriale wateren binnendringen” om daar smokkelaars te helpen, gedreigd worden met een boete van € 10.000,- tot € 50.000,-, was het geschreeuw van Duitse ministers en hun media niet van de lucht: Salvini zou het “redden van mensen” verbieden, was de teneur.

Dat nu de zaak van het Duitse reddingsschip “Sea-Watch 3” en de activiste Carola Rackete nu herschreven werd tot heldenmythe, behoort eveneens tot deze bizarre scenerie.

Spanje dreigt reddingsschepen zelfs met een straf van tot € 901.000,-

Wat onze media verzwijgen, maakte gisteren het “Neue Deutschland” in een speciaal artikel bekend: de socialistische regering van Spanje is vastbesloten om nog veel harder tegen de Racketes van de vluchtelingenindustrie op te treden:

De krant schrijft “dat Spanje, dat door sociaaldemocraten wordt geregeerd, de reddingsschepen zelfs dreigt met een straf van tot € 901.000,-“ En: In de media heerst hier over het algemeen stilzwijgen over. Terwijl een desbetreffende dreigbrief aan de hulporganisatie zelfs op exact dezelfde dag werd verstuurd dat de Duitse Rackete in Italië werd gearresteerd. “Eldiario.es” publiceerde deze al 10 dagen geleden.”

En verder: “Anders dan Italië, wiens decreet in de eerste plaats alleen maar het binnendringen in Italiaanse internationale wateren wil verhinderen en zodoende het aanleggen in een veilige haven, zoals het zeerecht dat vereist, verbiedt Spanje daadwerkelijk zoek- en reddingsactiviteiten. In de Brief aan “Open Arms” wordt uitgelegd dat “Open Arms” zware “wetsovertredingen” zou begaan als zij weer begint met de zeenood redding van mensen. In de brief staat nadrukkelijk: “Er mogen geen zoek- en reddingsmaatregelen” of andere “operaties uitgevoerd worden, die hier met grote waarschijnlijkheid toe leiden.”

Al maanden geleden werd er door Spaanse media over bericht dat de regering het uitlopen van “reddingsschepen” uit Spaanse havens met succes verbiedt en verhindert. Ook de Duitse website “Telepolis” meldde dit. Uitgerekend in het socialistische Spanje hebben activisten zoals Rackete dus nog veel slechtere kaarten.

“Refugee Welcome”-activisten tegen socialisten

Afgelopen zaterdag demonstreerde in dit verband een groep “Refugee Welcome”-activisten in Barcelona, omdat het Spaanse “reddingsschip” “Open Arms” nu gepeperde straffen dreigen:

 

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, demoniseren, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Italië, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Spanje, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Zeenood redders”: Spaanse socialistische regering nog meedogenlozer dan Salvini

 1. Eric zegt:

  Socialisten die criminelen tegenhouden? Eerst zien, dan geloven.

  Geliked door 2 people

 2. Henk zegt:

  Spanje moet het hebben van de toeristen industrie
  en zo als blijkt niet van de terroristen industrie.

  Geliked door 1 persoon

 3. flleckie zegt:

  Groot gelijk, want er zijn al. genoeg werkloze jongeren., in Spanje, ( er zijn immers talloze Chinese winkels ( soort bazaars) gevestigd in Spaanse steden, waar…geen. enkele. Spanjaard. als ‘ winkelbediende aanwezig is!! Alleen. uitsluitend. . Chinees. . personeel!! ( heb ik al eens eerder vermeld, met de opmerking dat die zaken. allemaal op. precies. dezelfde. manier ongericht zijn, : een teken, ( voorbij) dat ze bestuurd worden vanuit EEN. groot centrum!!
  Op 13.7.2014 bericht uit der Spiegel 25., 1992, onder. ‘Wat onze media verzwijgen’ : “Pekings. KP- KAPITALISMUS’ vermeld, dat nu wel . VOLOP. in werking is!!) ……………………<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Schijnbaar moet je als land flink met de neus op de feiten gedrukt worden eer je wil inzien dat de grenzen dicht moeten.
  Maar hier in kikkerlandje, is het blijkbaar nog niet erg genoeg en kijken ze liever weg dan dat ze de problemen onder ogen zien die op hen afkomen.
  Nadat de vluchtelingen kampen in Dieppe zijn gesloten, verplaatsten die stinkerds zich nu naar België en ook al een beetje naar Nederland om daar de gok te wagen op een overtocht.
  Waarom is men hier toch zo dom?
  Het is blijkbaar echt Nederlands om eerst het kalf te laten verdrinken eer men de put dempt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s