Met de bootvluchtelingen komt de Nigeriaanse maffia

Screenshot_55

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Geheim document van de Duitse inlichtingendienst doet de oren spitsen

Nadat de nieuwe regering van Italië had besloten de havens van haar land te sluiten voor de hobbysmokkelaars van de diverse NGO´s, werd het wat dit betreft wat rustiger in de Middellandse Zee. Intussen schijnen de mensen achter de coulissen die aan de touwtjes trekken echter besloten te hebben om met behulp van organisaties zoals “Sea-Watch”, “Sea-Eye” en hoe ze allemaal ook maar mogen heten druk op Italië en de EU te zetten om de oude toestand weer te herstellen. Helaas lijkt er nu weer enige beweging in de zaak te komen en het is niet uit te sluiten dat er weldra weer regelmatig vanuit Libië “geleverd” wordt.

PI News (2)

Vrachtschepen nemen een omweg om geen vluchtelingen tegen te komen

De rederijen hebben dat al in de gaten en hun vracht- en containerschepen opdracht gegeven een omweg te nemen, zodat zij de vluchtelingenboten niet tegenkomen. Maar daarvoor zijn er immers mensen zoals de ontzettende Rackete, die samen met de WDR in een soort reality-show dit gat opvult en de zin van haar bestaan erin ziet om de opstandige regering in Italië te treiteren.

Het loont overigens de moeite om eens beter te kijken wat er allemaal in deze boten, die Rackete ons met geweld door de strot duwt, zit. Er zijn altijd enkele jankende kinderen bij, die men graag voor de camera houdt. Ook vrouwen. Maat het gros zijn jonge, gespierde mannen, overwegend uit zwart-Afrika, waarvan niet weinigen later een constant probleem voor de binnenlandse veiligheid van het land van opname en een bedreiging voor diens inwoners worden.

Nigeriaanse maffia heeft zich in Duitsland gevestigd

We hebben het hier niet over de gebruikelijke delicten zoals winkeldiefstal en het toebrengen van lichamelijk letsel, maar over maffiose structuren die in de landen van opname ontstaan. “Der Spiegel” publiceerde al in februari stukken uit een geheim document van de Duitse geheime dienst BND. Daarin staat:

De grote toevloed van Nigeriaanse asielzoekers, die steeds meer vanuit Italië de Bondsrepubliek binnenkwamen, zal leiden tot een uitbreiding van de “uitermate bruut handelende Nigeriaanse structuren van de georganiseerde criminaliteit”.

In 2018 hebben meer dan 10.000 Nigerianen een asielaanvraag in Duitsland ingediend, dat betekende een toename in vergelijking met het jaar daarvoor van ongeveer 30%. Ze komen overwegend uit Italië, waar inmiddels 100.000 vluchtelingen uit Nigeria geregistreerd staan.

In Italië heeft de Nigeriaanse maffia inmiddels vaste voet gekregen en het grotendeels met de Italiaanse maffia op een akkoordje gegooid. De Nigerianen zijn voor de straathandel met drugs, de prostitutie en de samenwerking met Libische smokkelaars voor het binnensluizen van vluchtelingen verantwoordelijk, die daarna in het land van opname door prostitutie en drugsverkoop op straat hun schulden bij de Nigeriaanse smokkelaars moeten afbetalen. Daarover dadelijk meer. Ook in de orgaanhandel hebben de Nigerianen hun vingers in het spel. De Italiaanse maffia daarentegen wil zijn handen niet vuilmaken aan criminaliteit uit de onderste lade en houdt zich bezig met andere zaken. Zo is de markt tot tevredenheid van beide organisaties opgedeeld, een klassieke win-win situatie.

Verrijking van onze cultuur: overeenkomsten worden met voodoo getover bezegeld

Vooral de smokkelbusiness met de eigen landgenoten levert deze gangsters veel geld op. In Nigeria vertelt de maffia aan jonge, deels minderjarige mannen en vrouwen die graag naar Duitsland willen het sprookje van goed betaalde banen als conciërge of dienstmeisje bij rijke families. Met de verdiensten zouden ze de kosten voor de smokkel, die € 50.000,- bedragen en eerst door de maffia worden betaald, snel kunnen terugbetalen. De “overeenkomst” wordt dan met voodoo getover bezegeld. Deze betekent dat een vloek het gezin en alle familieleden van de gesmokkelde persoon zou treffen en uit het leven zou rukken als de schulden niet betaald worden. Beide verdragspartners geloven hier vast in, daarom is dit een in Nigeria gebruikelijke manier om verdragen te sluiten en voor hun handhaving te zorgen.

U lacht daar om? Dat is niet grappig, want het laat immers zien welke “geschoolde krachten” we in werkelijkheid in ons land krijgen.

Inmiddels wordt Italië te klein voor de talrijke leden van de Nigeriaanse maffia. Men breidt uit naar Duitsland. Volgens de BND zijn er bij de autoriteiten hier in het land inmiddels 16 groeperingen van deze uitermate brute organisatie bekend. En het worden er steeds meer, want hoewel maar weinig Nigerianen asiel krijgen in Duitsland, blijven ze desondanks bijna allemaal in het land. Zo zijn we weer aangekomen bij het thema uitzettingen: zonder paspoort geren terugkeer naar het land van herkomst. En omdat Nigeria zijn “pas-loze” burgers niet meer terugneemt, houden we hen hun leven lang. Een belachelijk 2% van de Nigerianen die uitgezet zouden moeten worden kon tot nu toe daadwerkelijk worden uitgezet.

Bij de criminele clans komt nu nog de Nigeriaanse maffia

Slotsom: Behalve de Koerdisch-Turkse en Arabische familieclans, die de georganiseerde criminaliteit in enkele Duitse stedelijke gebieden controleren en complete stadsdelen tot No-Go-Areas maken, vestigt zich nu ook nog de Nigeriaanse maffia in Duitsland. En haar oorspronkelijke bewoners? Die bevorderen deze toestanden nog meer door hun stemgedrag. Alleen dom dat de verstandige mensen in dit land net zo de dupe zullen zijn als het leger van de narren wanneer in Duitsland in de niet al te verre toekomst moord en doodslag regeren.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maffia, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Nigeria, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Met de bootvluchtelingen komt de Nigeriaanse maffia

 1. Cathja zegt:

  Ik vind het onbegrijpelijk dat er niet wordt ingegrepen. Het kwaad stroomt onbelemmerd het land binnen, en in plaats van het uit alle macht te bestrijden, rapporteert men er alleen maar over.
  Duitsland is hard op weg om een schurkenstaat te worden.
  Ooit een prachtig vakantieland, maar nu geregeerd door bendes criminelen.

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: Met de bootvluchtelingen komt de Nigeriaanse maffia! | eunmask

 3. hannah zegt:

  De Nigeriaanse 419 oplichters en romance scammers hebben allemaal geld en komen niet naar Duitsland om asyl aan te vragen maar om hun criminele activiteiten voort te kunnen zetten …

  Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Dat roepen we hier allemaal al jaren maar niemand luistert. Ook de politici niet, die hebben namelijk de illusie dat ze deze toestanden overleven. Vergeet het maar politici, u bent de grote vijand van de maffia.

  Like

 5. Ruud zegt:

  Ratten en welgestelden (die de overtocht kunnen betalen) zijn de eersten. Altijd al zo geweest.

  Geliked door 2 people

 6. Jean zegt:

  Halverwege in de zee de boten lek schieten zodat ze nog net te terugreis richting Afrika kunnen voltooien.
  Niemand hoeft te verdrinken maar ook niemand mag Europees grondgebied bereiken.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Jean, laten we ze in volle zee doden, kunnen ze ook niet verdrinken. En jean, denk eens in oplossingen. Niet in sentimenten , zoals “niemand hoeft te verdrinken”. Onzin. Ze moeten juist allemaal verdrinken. Mijn methode bespaart een hoop leed, ook aan uw kant. We zijn in oorlog met dat soort volk. In die oorlog is letterlijk alles geoorloofd. Het recht komt uit de loop van een geweer en niet vanuit christelijk humanitair gezwam. Laf volk dat zich daarmee in slaap laat sussen. Dat in slaap gesuste volk wordt pas wakker wanneer ze het scherp van het islamitische mes op hun keel voelen maar dan is het te laat.

   Like

 7. Kees zegt:

  Omvolking in overdrive!
  Als dit zo doorgaat, kunnen we beter emigreren naar Oost-Europa. Dan is West-Europa reddeloos verloren.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Hoe meer het Duitse volk getergd wordt, des te eerder er een mannetje zal opstaan om al dan niet gewelddadig het tij te keren. Selectie zal in tegenstelling tot de jaren 40 gemakkelijk zijn. Alles wat niet blank is wordt gewoon het land uitgeschopt.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Joannes den Hollander. Ik kende vroeger een man die zei: ‘Ik ben altijd bang voor economische crisis, en vooral als het Duitsland hard treft. Deze mensen worden heel nerveus als het met hen slecht gaat. Zodra de crisis een dieptepunt bereikt, trekken ze weer de laarzens aan.
   Een ding heeft u verkeerd: “Alles wat niet blank is, wordt gewoon het land uitgeschopt”. Dat zou anders gaan: alles wat niet blank is, wordt gewoon naar concentratiekampen zoals Dachau, Oranienburg en Buchenwald gestuurd. De gekleurde bevolking van Duitsland zou massaal uit Duitsland wegvluchten als trekvogels in de herfst.

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  Steeds meer maffia-organisaties erbij. Laten we maar hopen dat ze elkaar onderling uitmoorden, de politie doet het niet, en is ook niet in staat om ze op de normale manier te bestrijden. Het zal er voor ons op straat wel steeds onveiliger op gaan worden. Het risico om als burger ongewild slachtoffer te gaan worden van rondvliegende kogels. Wat in de omringende landen nu al gebeurt, kan ieder moment hier ook gaan gebeuren. Laten de Nederlanders maar vooral niet denken dat het hier in Nederland net zo stil blijft als in een klooster. Hier is sprake van de stilte voor de storm…..

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Elke militaire operatie begint met verkenners en kwartiermakers, de rest van les combattants terroristes étrangers nemen vliegtuigen naar het front….echter voor de training, bevoorrading en bewapening zorgen onze politieke leiders in Brussel wel, de gebedshuizen en internationale humanitaire organisaties en stichtingen draaien op voor het soldij, en een generaal pardon van de gerechtelijke dwaallichten op Justitie….die zoals Vrouwe Justitia, geblinddoekt, ons land te vuur en te zwaard laten verwoesten.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of dit van enig nut is. Kwam op Zwitserse Site tegen.
  * *
  Le reportage de la TV allemande à bord du Sea-Watch 3 : la preuve de la manipulation de masses
  De reportage van de TV aan boord van de “Sea=Watch 3”: Het bewijs van de Manipulation van de massa…….
  ( 17 uren aan boord gefilmd/! )
  Deze reportage van een Duits equipe van de TV laat de enorme Media-manipulatie tegen de regering van Italië zien…..
  In het Duits, ondertitled ook in Engels ? ?

  De bron van waaruit ’t [ Franse ] artikel is geschreven.
  https://www.daserste.de/information/politik-weltgeschehen/panorama/videosextern/exklusiv-was-geschah-an-bord-der-sea-watch-3-100.html

  Like

  • Thomasson zegt:

   @delamontagne. Niemand vraagt deze kruipende Islam hoer, hoeveel ze voor de reportage van George Soros en zijn vrienden krijgt. Voor niks gaat de zon op. Voor de rest VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS en Bahnhofstrasse.

   Like

 12. Rolf5842 zegt:

  Ik heb in meerdere landen in Afrika gewerkt. Daarbij ben ik slechts 14 dagen in Nairobi geweest. De ellende begint al op het moment dat je het vliegveld verlaat. Bind je koffers aan je vast en tel de vingers van je handen regelmatig na…
  De corruptie, vooral nu digitaal, die met name zijn oorsprong in Nigeria vindt, is ongekend. Denk aan een goed Nederlands gezegde: veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven. Als het ‘too good to be true’ is, blokkeer de afzender. Trap er niet in!
  Natuurlijk zijn Nigeriaanse ‘asielzoekers’ in Nederland welkom, hoewel meer dan 99% geen recht op asiel maakt. Maar daar openlijk vooruit komen, is niet policor en krijgt geen politicus, behoudens een enkeling, over zijn en haar lippen.
  Als we uiteindelijk ontwaken en denken onze cultuur nog te kunnen verdedigen, is het te laat.
  Het is al vijf voor twaalf geweest… Slaap lekker…

  Geliked door 1 persoon

 13. Thomasson zegt:

  @Cathia. Jij schrijft: “Ik vind het onbegrijpelijk dat er niet wordt ingegrepen. Het kwaad stroomt onbelemmerd het land binnen”. Het is voor een normatief mens niet begrijpelijk en gaat tegen iedere logica in. Helaas, wordt (bijna) de hele EU niet door normatieve mensen geleid. De EU – onze bezetter – is in grote lijnen bezig dingen tegen ons te ondernemen, die in de toekomst zouden tot een langzame genocide lijden. De Europeanen moeten in een oorlog (tegen de islam) worden gedecimeerd (de mannen) en via massa verkrachtingen worden vervangen door mix van bruine en zwarte bevolking. De hele tsunami zwermen van afval uit islamitische landen en Afrika is in scenario gezet. Natuurlijk hebben de Nigeriaanse maffia, andere Derde Wereld criminelen en ISIS Jihadisten een vrije entree. Ze zijn uitgenodigd door de Chtonische monsters van Bilderberg/NWO (monsters uit de Griekse mythologie; uit het boek INFERNO van Dan Brown) om de vernietiging van Europa te bespoedigen. Een van hen, een Gorgone genaamd George Soros, is zichtbaar. Hij ondersteunt en controleert openlijk het proces. Gelukkig heeft Europa ook mensen zoals Salvini, Orban en Zeman die als Perseus uit de Griekse mythologie durven te strijden tegen de monsters en hun loopjongens (EU, p-c multiculturele linksen en de NGO’s).
  Als Europa wil blijven leven moet men het vullis aan boord van de NGO schepen naar een interneringskamp sturen en vervolgens snel hardhandig naar een willekeurig Afrikaans land brengen. De schepen moeten in vlammen opgaan en de bemanning voor jaren achter de tralies zetten. Er is in onze tijd net zo veel plaats voor medelijden, als in een oorlog op leven en dood.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Thomassen, die schepen in vlammen doen opgaan, prima. Mag de bemanning er dan op blijven wantg
   interneren gaat een paar centen kosten en ze komen toch weer vrij.

   Like

 14. Ruudzelf zegt:

  Gaat nog erger worden als Usanda besluit Iran aan te vallen, wat ze al JAREN van plan zijn, volgens Wesley Clarks.
  Usanda heeft deze rotzooi veroorzaakt, zoals overal, dat ze het ook opknappen, maar nee hoor.
  Qui Bono.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s