Ambtenaren krijgen ’white privilege’ training

Screenshot_102

AMSTERDAM – De gemeente Amsterdam wil blanke ambtenaren naar een training sturen om ze te leren hoe bevoorrecht ze wel niet zijn. In het Werkplan Aanpak Arbeidsmarktdiscriminatie van GroenLinks wethouder Rutger Groot Wassink (foto) staat dat de ambtenaren bewust moeten zijn van hun blank en ’intersectioneel privilege’, zo schrijft AT5. Het plan is een initiatief van BIJ1-raadslid Sylvana Simons. De ChristenUnie, Denk, GroenLinks, Partij voor de Dieren en PvdA staan achter het idee.

De Telegraaf

Ambtenaren moeten straks verplicht deelnemen aan een ’serious game’ over vooroordelen. Het spel bestaat uit twee delen: True Color is een kort spel van 15 minuten gericht op ’bewustwording’ en ’Blend in, stand out – Iedereen telt’ is een uitgebreidere variant, waarin een team een dag een fictieve opdracht moet uitvoeren en waarin digitaal spelen en gezamenlijke reflectie elkaar afwisselen’, aldus de gemeente.

Schandpaal

Bedrijven die volgens de stad discrimineren, worden aan de schandpaal genageld, zo is het plan verder. „De gemeente stelt de norm en maakt duidelijk dat discriminatie ontoelaatbaar is.” Bedrijven die in de ogen van de stad discrimineren, zullen met video’s te schande worden gemaakt.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, discriminatie, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ambtenaren krijgen ’white privilege’ training

  1. Piet Snot zegt:

    Ambtenaren, ga u schamen voor uw blank zijn, en wel heel snel nu.

    Geliked door 1 persoon

  2. Statler & Waldorf zegt:

    “De gemeente Amsterdam wil BLANKE ambtenaren.”

    Dat is simpelweg discriminatie op huidskleur en dat mag niet.

    Like

  3. Juanito zegt:

    Prima initiatief van deze Stalin in ontwikkeling. Het is de keuze van de Amsterdammers zelf die het mogelijk maakt zichzelf te onderwerpen aan een degelijke kennelijk gewenste heropvoeding. Wie niet meewerkt, kan naar de goelag, volgens goed gebruik en folklore.
    De brave volger is een goede slaaf in de groene communistische intersectionele anti blanke moslim heilstaat. Wat een feest moet dat zijn.
    Orwell had het niet beter kunnen bedenken.

    Geliked door 1 persoon

  4. blanke ambtenaren hebben de welvaart , de veiligheid en de natuur achteruit zien gaan door de immigratie; en dat melden ze nooit

    Geliked door 1 persoon

  5. Dijkstra zegt:

    Ze beginnen met ambtenaren, dan de scholen, dan de werkenden, dan de rest…alle blanken moeten zich schamen. Voor wat ze deden in hun eigen land (wetenschap en kunst ontwikkelen), , voor wat ze deden in de rest van de wereld (kennis overdragen, geld geven) en voor wat ze nog steeds doen (migranten gastvrijer ontvangen dan waar die recht op hebben). Waar zou de wereld nu zijn zonder Europa en de blanken? Antwoord: op het niveau van Zimbabwe/Libië/Norod-Korea (doorstrepen wat niet van toepassing is).

    Geliked door 4 people

  6. Discrimineren, positief / negatief is een OERINSTINCT! Net als onnozelheid, domheid en HYPOCRISIE etc etc!

    Geliked door 2 people

  7. Marc zegt:

    Ik ga mijn kalashnikov uit de mottenballen halen!

    Geliked door 3 people

  8. Lise zegt:

    Lijkt Noord Korea wel.

    Geliked door 2 people

  9. Dr. Heinz zegt:

    Die zijn totaal geschift!!!
    En niet te genezen!!!

    Geliked door 2 people

  10. Francois zegt:

    We leven in een gekken huis , waar men de artsen heeft opgesloten en de gekken nu de dienst uitmaken .

    Geliked door 3 people

  11. koddebeier zegt:

    De links Groene randdebielen slaan weer toe !!

    Geliked door 1 persoon

  12. Piet Snot zegt:

    Met orde en handhaving lossen ze dit wel op.

    Geliked door 1 persoon

    • Trucker zegt:

      HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
      Snot is dat eentje om mij uit mijn tent te lokken, de dametjes die gaan handhaven
      HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

      Geliked door 1 persoon

      • kampersrene zegt:

        die tekst ” handhaving” gaat die dames niet helpen ….wat wel kan helpen
        “Hou je handen thuis” …..met een vertaling in het arabisch

        Like

      • Piet Snot zegt:

        Rene, hadden ze in jou tijd bij de politie ook zulke handhavers?

        Like

  13. Mr D. Umass zegt:

    Als alle blanken voor 10 jaar naar mars konden en alles meenemend wat ze ooit ontwikkeld / gebouwd hebben dan zou hier weer het stenentijdperk aanbreken, of erger.

    Like

  14. Rensk. zegt:

    Vrouwen en mannen zijn voor mij gelijkwaardig. Maaaaaaaar niet gelijk. Waardeloos dat er een vrouw minister van Defensie is en nog nooit 1 keer gevochten heeft. Verder vind ik vrouwen ook niet geschikt voor handhaving. Ze zijn lichamelijk niet te vergelijken wat fysieke kracht betreft met mannen. In 1 woord? Belachelijk!!!

    Geliked door 1 persoon

  15. Trucker zegt:

    Heb het vandaag ergens geschreven (of gisteren ben het alweer vergeten 😦 Amsterdam is een laboratorium waar ze van alles brouwen maar ik kan zeker zeggen niks dat goed is voor de mensen die deze blog frekwenteren.

    Like

  16. Lise zegt:

    Het heeft niks met huidskleur te maken, maar met mentaliteit!
    Laat ik het uitleggen:
    In ons land heeft iedereen, ik zeg IEDEREEN, dezelfde kansen en mogelijkheden. Grijp die!!
    Doe je dat niet, dan heeft dat met je mentaliteit te maken. Vrijheid blijheid, maar gooi het dan niet op een bevoorrechte blanke huidskleur om je jalouzie te te camoufleren. Dan ben je een looser.

    Geliked door 1 persoon

  17. Qvic zegt:

    Laten we de rollen eens omdraaien en verkondigen dat Suriname te zwart is en zo ook Afrika.
    Maar wat zij nu gaan doen in die gemeente Amsterdam is blanke ambtenaren discrimineren op huidskleur, dat is tegen onze grondwet artikel 1. Dit artikel wil anders getinte graag tegen ons misbruiken. Zoals nu, daar kunnen de gemeente raadsleden persoonlijk voor aangeklaagd worden wegens opzettelijk discrimineren op grond van Nationaliteit en het blanke ras. Daar is het Wilders proces een lachertje bij. Wat S.Simons nu bedacht heeft.
    Het is toch tot de zotte dat überhaupt alleen blanke ambtenaren op zo’n vernederingscursus worden gestuurd. Nederland is van oorsprong een blanke natie en al die andere getinte kleuren, zijn hierheen gekomen om een betere toekomst voor hun zelf. Die willen nu eigenlijk ons gehele land voor zich zelf hebben en houden en verzinnen nu allerlei smoesjes om de oorspronkelijke blanke Nederlanders een schuld gevoel aan te praten en de volgende stap zal wel zijn, dat wij autochtonen Nederlanders maar hun heil elders moeten gaan zoeken. Want dat is beter voor het klimaat.

    Geliked door 1 persoon

  18. kampersrene zegt:

    Het blanke ras is superieur ….door de eeuwen heen….punt …andere regel

    Like

Plaats een reactie