De groene staatsgreep is nog maar net begonnen

Screenshot_130

De nieuwe voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen en de Duitse Bondskanselier Angela Merkel.

(Door: Syp Wynia)

Brussel wordt snel radicaler qua klimaat

Binnen enkele maanden is het klimaatbeleid in de Europese Unie geradicaliseerd. Voor Nederland zullen de gevolgen aanzienlijk zijn. Volgende kabinetten kunnen niet meer een tandje lager gaan zitten, want Brussel kijkt toe. De groene staatsgreep is nog maar net begonnen.

Bij de verkiezingen voor het Europees parlement in mei werden de Duitse Groenen na de christendemocraten de grootste partij. Begin juni bleek uit peilingen dat de Groenen nu zelfs Angela Merkel en haar christendemocraten hadden ingehaald: de Groenen waren nu virtueel de grootste partij in het volkrijkste land van de Europese Unie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

4 reacties op De groene staatsgreep is nog maar net begonnen

 1. bobzelf zegt:

  i ben speciaal terug gevlogen om effe op Geert te stemmen ,
  de rest van de lobotomy patienten stemden op CPN MOCRO HOMO’S MET OPGEROLDE MOUWEN , met voledig voorgeprogrammeerde toespraken , op zeg maar 125 landverraders , KEN VAN BARBIE ,
  DUS 9 JAAR LANG WERD UW LAND NAAR DE KLOTEN GEHOLPEN EN ?
  U STEMT ER GEWOON WEER OP ?
  EINDELOZE HERSENLOOSHEID
  DUS ZAL NET ZOALS VROEGUHHHHHHH , de redding weer vanuit het buitenland moeten komen ;
  BREXIT
  DE POLEN
  ORBAN DE HONGAREN
  OOSTENRIJK
  MARINE LE PEN
  SALVINI DE KANJER
  DE ITALIANEN
  ETC

  de nederlander heeft het gewoon opgegeven geen mening, geen actie , onderuit op de bank , vanavond BOER NEUKT VROUW, BAKKIE BIER NAAST DE BANK

  waar is het is gods / manitou’s naam mis gegaan bij jullie

  BOBZELF

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  En al deze onzin is op leugens gebaseerd. Nederland moet uit de EU. Maar met zo’n hielenlikker als Mark Rutte aan het roer zal dat niet meevallen. Die is helemaal bezeten van de EU.

  Stakker….., en arm Nederland met zo’n premier!

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Belangrijk ook om je te realiseren dat de “Atomausstieg” van Merkel veroorzaakt werd door Fukushima terwijl de doden die er vielen en de verwoesting werden veroorzaakt door de tsunami en niet door de kernreactor.
  Het was ook nogal ondoordacht want een echt alternatief was (en is) er niet, benieuwd hoe ze nu de bruinkoolcentrales denkt te kunnen sluiten, zelfs als je heel Duitsland volplempt met windmolens lukt dat niet.
  En wij ?
  Wij gooien de hele Noordzee vol met die dingen, maar wat dat gaat betekenen weten we nog niet, het is niet eerder gedaan, wat doet het met de luchtstromen? Wat doet het met de vogelstand? Wat doet het met de visstand?
  Allemaal onbekend terrein.
  Daarbij geven de rekensommen een sterk vertekend beeld, men ‘vergeet’ steevast in de berekeningen mee te nemen wat het kost om de gewonnen energie te transporteren naar het land.
  Opslag van energie staat nog in de kinderschoenen maar is op zijn best niet hoopvol.
  Maar we moeten verder, opgestuwd in de vaart der volkeren…..
  Wel vervelend dat al die volkeren onze kant opkomen !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s