Zwitserland: Islamitische haatprediker veroordeeld en naar Somalië uitgezet

Screenshot_191

(Vertaling: E.J. Bron)

Een islamitische An´Nur-imam werd nu definitief veroordeeld en zijn uitzetting naar Somalië bekrachtigd door het hoogste gerechtshof van Zwitserland. De islamitische prediker had drie jaar geleden in een vrijdagpreek tegenover 60 gelovigen in de An´Nur-moskee in Winterthur tot geweld opgeroepen.

journalistenwatch

Vertaald waren dat koran-conforme zinnen als: mensen moeten in hun huizen verbrand worden, omdat zij zich in het gebed verre hebben gehouden van de gemeenschap, bericht hierover de SRF.

Justitie in Zürich diende een aanklacht tegen de jonge man in, die als asielzoeker Zwitserland was binnengekomen. Nu werd de moslim tot anderhalf jaar gevangenisstraf en uitzetting naar zijn land van herkomst, Somalië, veroordeeld. Bovendien legde het hoogste gerechtshof in Zürich een tienjarig verblijfsverbod in Zwitserland op.

De An´Nur-moskee werd in de zomer van 2017 gesloten, omdat het huurcontract niet meer verlengd werd. Op dit moment zijn er nog meer procedures aanhangig tegen zogenaamde “islamisten”. Het gaat daarbij om jihad-ondersteuners uit het milieu van de moskee en om aanvallen binnen islamitische groepen, meldt de Zwitserse televisie verder.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "hatespeech", "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, koran, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zwitserland: Islamitische haatprediker veroordeeld en naar Somalië uitgezet

 1. Monalisa zegt:

  Dit zouden ze in heel Europa moeten doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Die wordt door Artsen zonder Grenzen uit een rubberboot opgepikt. Wedden?

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob Fleumer zegt:

  islammelingen.

  Like

 4. Pietersen zegt:

  3 Jaar kost het om zo’n klojo eruit te krijgen + de financiële gevolgen voor de burger, en dat land zit nog niet eens bij de EU. In Nederland durven ze er niet eens aan te beginnen, nee wij nemen liever duizenden asielzoekers per maand erbij en Rutte maar grijnzen.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Heb je de sukkel gezien Jan Doedel was bij Trump geeft hij hem heel amicaal een schouderklop of hij premier van het grootste land in dit shit Europa is

   Geliked door 1 persoon

   • Remco zegt:

    Hij is wel de langstzittende premier van de Europese landen.

    Like

   • Pietersen zegt:

    De lul gaat naar Amerika om orders binnen te slepen voor het bedrijfsleven alsof er niets aan de hand is. Ondertussen komen er werkelijk waar duizenden islamitische asielzoekers per maand Nederland binnen die ministeries die alarm slaat ? Van de 2de kamer hoeven we het niet te verwachten, behoudens de PVV.
    Wij worden voor racisten, rechts populisten en rechts extremisten uitgemaakt, terwijl wij alleen maar van Nederland houden.

    Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Jaren geleden probeerden ze nog om in Zwitserland minaretten (moskeeën met hoge torens) daar neer te zetten en dat werd door de Zwitsers in een referendum afgewezen! Prompt daarop gingen talloze linkse figuren daar huilie-huilie om doen omdat zij zo graag daar minaretten wilden wat gelukkig NIET doorging! Die Zwitsers bewijzen pas dat ze lef hebben tegen de gehate islam!

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Wat een ‘SCHOK’ …. dit hadden we nooit zien aankomen.
  Deze goede vluchteling moet dan wel héél erg getraumatiseerd zijn geweest toen hij zijn geboorteland met pijn in het hart moest verlaten om in een onbekend land verder te moeten leven..met tegenzin uiteraard.
  Nee hoor.. deze zielige man mag niet worden uitgezet, want hij is zwaar getraumatiseerd!!
  Deze man verdiend het om op onze kosten verder te mogen leven, 4 vrouwen te hebben en zoveel kinderen te maken dat hij GOED kan rondkomen van de kinderbijslag…dat verdiend deze man echt…

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Goed nieuws …..nog meer dan 3000 te gaan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s