Kinderen zonder curryworst: “Varkensvleesverbod in kinderdagverblijven is de capitulatie voor de migratie”

Screenshot_200

(Vertaling: E.J. Bron)

Twee kinderdagverblijven halen varkensvlees van het menu en verbieden de kinderen gummibeertjes. Nu worden 300 kinderen gedwongen om hun eet- en leefgewoontes vanwege 21 (!) islamitische kinderen te veranderen en zich aan de minderheid aan te passen respectievelijk zich aan hun “waarden” te onderwerpen. Beatrix von Storch (AfD) over het islamitisch veroorzaakte verbod op schnitzels en gummibeertjes in Leipzig.

philosophia perennis

“Wanneer zelfs de ´Bild-Zeitung´ er van spreekt dat in beide kinderdagverblijven in Leipzig ´elementaire democratische principes door dit minderhedendictaat buiten werking gesteld worden´, is het de hoogste tijd om iets aan deze waanzin te doen. Worstenbroodjes, varkensschnitzel en niet-halal gummibeertjes zijn normaal in Duitsland, al het andere is niet normaal en zal met de AfD ook nooit de norm worden.

En wie zich niet aan onze heersende cultuur mag of kan aanpassen, mag zijn gewoontes en normen met alle plezier gebruiken – maar gewoon niet bij ons. Om je deze culturele onderwerping eens voor te stellen: stel je eens voor dat Duits kinderen in Riyad daar hun recht op curryworst bevechten en de meerderheidssamenleving dwingt haar voeding te veranderen.”

“Respect voor een zich veranderende wereld”

“Uit respect tegenover een zich veranderende wereld wordt er vanaf 15 juli alleen nog maar eten en avondbrood besteld en opgediend dat vrij is van varkensvlees…”, heeft de leiding van het kinderdagverblijf Confucius in Leipzig – aldus persberichten – over de nieuwe eetgewoontes aan de ouders geschreven.

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Kinderen zonder curryworst: “Varkensvleesverbod in kinderdagverblijven is de capitulatie voor de migratie”

 1. Lucky zegt:

  Haal dan ook meteen maar het dieronvriendelijke halllallvlees van het menu af.
  Er zijn trouwens ook genoeg gummibeertjes zonder gelatine maar met pectine te koop.

  Like

 2. Gerrit zegt:

  Stapje voor stapje passen we ons voor 100% aan. Geen schoolzwemmen meer om problemen te vermijden. Ziekenhuizen en kazernes die uit gemakzucht de menu”s al aangepast hebben.
  Zo een overname van een land gaat best snel en makkelijk. Niemand die klaagt.

  Geliked door 4 people

 3. Jan zegt:

  Alle Duitse kinderen van de crèche halen, is het failliet

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dat de diverse overheden hier niet tegen in het geweer komen, geeft telkens weer voedsel aan mijn gedachten over een complottheorie. Die overheden zijn aan handen en voeten gebonden door geheime overeenkomsten tussen de islam, Bilderberg en de NWO onder leiding van Soros. Overeenkomsten die zijn afgedwongen door chantage. Chantage die gepleegd is na de oliecrisis van 1973 en nog altijd voortduurt.
  Brussel, Merkel, Macron, Rutte en noem ze maar op, zitten allemaal onder de laars van Riyad.
  En zolang Rutte blijft lachen, heeft de bevolking het niet door. Denkt hij…
  Wat ook een teken aan de wand is, is dat de Ottomaanse Hitler naar olie mag boren in Cypriotische wateren. Er zijn wat voorzichtige protesten geweest, maar verder hoor je er niemand meer over. Maar ja, Erdogan is moslim, dus dan mag het.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Heer Köhler,ik deel uw gedachten,wat betreft de eventuele chantage.
   De deal was ”olie in ruil voor immigratie”
   Anders kun je de ”idioterie” van vandaag de dag,toch niet meer uitleggen?
   En wat wel vaker als ”complottheorie” werd weggezet,bleek later toch de waarheid.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Ik bepaal wat mijn kinderen mogen eten, en niemand anders. Dat de ouders niet massaal protest aangetekend hebben begrijp ik echt niet. Je kunt met zo’n grote meerderheid toch wel een vuist maken?
  Wat een slap gedoe weer, en wat weer een overwinning voor de islam.
  Schandalig.

  Geliked door 5 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Cathja, het ontbreekt de nietmoslims aan organisatie om iets tegen de moslimeisen te ondernemen. De moslims hebben wel leiding en organisatie. Zij worden geregeerd vanuit de moskee. Als morgen de imam oproept tot aktie, geeft niet wat, wordt er gehoorzaamd en trekken moslims gediciplineerd en gezamenlijk onder straffe leiding op. Daar is ook de regering bang van en is daardoor geen baas meer in eigen land (zo ze dat al ooit geweest zijn). De staat kan gemakkelijk en met volle kracht, optreden tegen de individuele autochtone nederlander omdat die altijd alleen staat in het verdedigen van zijn belang. Een moslim doet een beroep op zijn geloofsgemeenschap en er staan direct een paar honderd man voor je deur.

   Geliked door 3 people

 6. Peacepipe zegt:

  Islam = Onderwerping! Moslim = Onderworpene!
  En zo zetten we elke dag kleine en grote stappen naar de totale onderwerping!

  In Denemarken daarintegen hebben ze weer varkensvlees op het menu van scholen gezet en eisen ze via een groot aantal wetten onvoorwaardelijke integratie in de samenleving.
  Dat allemaal onder aanvoering van de “Deense PvdA”!

  Geliked door 1 persoon

 7. Jules Vismale zegt:

  Jaren geleden probeerden ze zelfs in Weert tijdens kerst alle 3000 kinderen op een basisschool een halalmaaltijd voor te schotelen omdat er maar 10 moslimkinderen op school zaten en al die overige kinderen zich dus aan hen moesten aanpassen! Die 10 moslimkinderen hadden zelfs nog niet eens aangegeven of geëist dat zij met al de andere kinderen een halalmaaltijd moesten eten en veel autochtoonse ouders werden zo kwaad dat ze dreigden hun kinderen van die school af te halen als dit stupide plan doorging!
  En wederom moest de directie door de knieën maar deze keer voor de autochtoonse kinderen opdat hun ouders godzijdank WEL wijs waren en niet slap!
  Iets soortgelijks gebeurde zelfs ooit op een school in Den Haag waar opeens weer een kerstboom verwijderd diende te worden omdat de moslims daar aanstoot aan zouden hebben en velen van hen wilden dat nog niet eens waardoor die kerstboom daar bleef staan!
  Veel van die linkse randdebielen regelen alles al voor de moslims terwijl die daar meestal hun mening niet voor geven en vaak evenmin blij zijn met die overbetuttelingen!

  Geliked door 2 people

 8. Pingback: Protesten succesvol: kinderdagverblijven in Leipzig trekken hun verbod op varkensvlees vooreerst in | E.J. Bron

 9. Rensk. zegt:

  Waar ik met mn hoofd niet bij kan is dat je de slachtoffers van die moslim, die in Den Haag mensen heeft neergestoken niet hoort, na de uitspraak van de rechter. Dat ze niet woest zijn. Hoe is het mogelijk, Het blijft stil vanaf die kant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s