“Asielzoekers” uit veilige landen Algerije en Marokko vrijwel allemaal jongens en mannen

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Space Quest“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algerije, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Asielzoekers” uit veilige landen Algerije en Marokko vrijwel allemaal jongens en mannen

  1. delamontagne zegt:

    Volgens de statistieken van het Bureau voor de Statistiek van de EU (Eurostat) hebben in 2017 meer dan 825.000 mensen, waaronder 67.848 Marokkanen, het staatsburgerschap van een land van de Europese Unie (EU gekregen.

    Marokkanen komen aan de top van het peloton, met 8% van dit totaal en dit zijn 67.848 mensen.

    In de Europese Unie (EU) hebben in 2017 meer dan 825.000 mensen een EU nationaliteit gekregen. Italië staat op de eerste plaats, met 18% van de naturalisaties. Het Verenigd Koninkrijk volgt met 15%, evenals Duitsland en Frankrijk met 14%.

    Spanje vertegenwoordigt een percentage van 8% van het totaal aan natuurlijke personen (66.498) en bezet de vijfde positie. Met het totaal van naturalisaties door de EU-landen is er een daling van ongeveer 170.000 mensen. De toekenning van de nationaliteit wordt geschat op 995.000 naturalisatie in 2016, tegen 825.000 in 2017.

    Onder de belangrijkste begunstigden van een Europese nationaliteit zijn er in 2017 67.848 MAROKKANEN ! !, wat 8% van het totaal vertegenwoordigt. Ze nemen dus de eerste positie in. De Albanezen volgen, met 7% van dit totaal (58,853). India en Turkije staan ​​op de derde plaats met 4%.

    Dit cijfer komt bijvoorbeeld elk jaar overeen met de bevolking van Cyprus. Over 5 jaar vertegenwoordigt dit een land als Ierland. In 10 jaar een land als Oostenrijk. In 100 jaar een land als Duitsland.

    DE GROTE VERVANGING IS NATUURLIJK EEN EXTREEMRECHTSE FANTASIE………

    Geliked door 1 persoon

  2. delamontagne zegt:

    Maar laten ze eerlijk zijn; wie roept er nu MINDER. MINDER etc;
    Als je zulke VERRIJKERS nieuwe Nederlander kunt noemen

    Geliked door 2 people

    • Alex Delarge zegt:

      Muᛋᛋliminteelt vastgelegd op foto.

      Geliked door 2 people

    • rottenpikwick zegt:

      Als deze ZIELENPIETEN zich bij Merkel (of hier) hadden gemeld, waren ze liefdevol onthaald met alle mogelijke egards en tot het graf onderhouden van ONZE centen! 100.000en gingen hen voor. In 2015 hebben ik dagenlang naar webcams van RT gekeken op de Balkan waar de “zielenpieten” binnenkwamen. 9 van de 10 waren jongemannen. Toen kon je al zien wat hier naar toekwam. De wereldvreemdheid en naïviteit van Merkel en haar vrindjes waren / zijn de ingrediënten voor de ondergang van W-Europa. Het ergste moet nog komen!

      Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Je moet wel vlug zijn want ze liggen al te rotten.
      Je weet wel, per abuis ’n Marokkaanse rechter doodgeschoten omdat ze dachten dat ze nog in Amsterdam waren.
      Kan gebeuren.

      Like

  3. Dr. Heinz zegt:

    Nooit toe laten!!

    Ze horen hier niet, en passen hier ook niet!
    Ze voelen zich hier niet thuis, en dat reageren ze af op alles wat hun niet aanstaat!!
    Wat dat betekend kunt u lezen horen en zien in de media!!
    En maakt u dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks mee!!
    Maar niet alles word bericht over deze misstanden, misdaden en wat allemaal meer.
    Kortom, niet toelaten en gelijk weer retour eigen land sturen!!

    Geliked door 1 persoon

    • Lise zegt:

      Ze horen en passen hier niet……maar ze zijn er wel.
      Ze moeten goedschiks of kwaadschiks duidelijk gemaakt worden hoe hier de hazen lopen.
      Wil je je niet schikken, dan d’r uit….
      Maar wij moeten HANDHAVEN en niet polderen. Dat is onze ondergang.

      Geliked door 1 persoon

  4. boorzalf zegt:

    Dan zitten die vrouwen uit die landen ook wel te springen op een…………vul zelf maar in.

    Like

  5. Peter zegt:

    Politie is er als de kippen bij om jan Modaal aan te pakken,maar uitgeprocedeerde asielzoekers weten ze geen raad mee,opdracht van hogerhand om ze met rust te laten .Geen respect voor politie ,en sta daarin niet alleen .

    Geliked door 1 persoon

  6. Thomasson zegt:

    Deze lui horen niet in een AZC, zij horen in een interneringskamp van het type Vugt uit de Tweede Wereldoorlog. Leuke kampen met prikkeldraad, agressieve honden, wachttorens en schietgrage Mitrailleurs. De kampen hoeven niet per se in Nederland staan. Ze kunnen worden uitbesteed aan landen zoals Roemenie, Wit Rusland of Bulgarije. Zij hebben kant en klare installatie uit de Sovjet tijdperk die nog best kunnen worden gebruikt.

    Geliked door 1 persoon

  7. scherpschutter1943 zegt:

    Laten we als nederlandse kiezers eens beginnen om de gevestigde partijen weg te vagen die ons dit soort kunstjes flikken. Helaas we kankeren wel maar doen verder niets. Die gore politici weten dat en gokken erop dat de nl.kiezers zich laten belazeren, dus verdeel en heers is troef. Daarom blijf ik hameren op stemmen op Wilders. Wat al die andere eikels daarvan vinden interesseert me totaal niet.

    Geliked door 1 persoon

    • rottenpikwick zegt:

      “Ze” weten dat ze er mee wegkomen, want 90% of nog meer van de Domme Kaaskoppen interesseert het geen FUK dat hun landje per dag verder afglijdt richting Hollandstan!

      Like

    • Thomasson zegt:

      @Scherpschutter1943. U schrijft: “Laten we als nederlandse kiezers eens beginnen om de gevestigde partijen weg te vagen die ons dit soort kunstjes flikken”. Wij mogen best vragen of de nederlandse kiezers kans zouden krijgen de gevestigde partijen weg te vagen? Ik vind het nog steeds vreemd hoe een corrupte partij als de VVD keer op keer wordt de grootste partij van Nederland? Ik denk niet dat de gemiddelde kiezer is zwakbegaafd.

      Like

  8. Lucky zegt:

    Ondertussen
    https://www.breitbart.com/europe/2019/07/28/eu-taking-hungary-to-euro-court-over-anti-illegal-migration-stop-soros-laws/

    EU Dragging Hungary to Euro Court over Anti-Illegal Migration ‘Stop Soros’ Laws
    EU sleept Hongarije naar Euro Court vanwege de anti-illegale migratie ‘Stop Soros’-wetten

    The European Commission has begun a process that will see the Hungarian government taken to the Court of Justice of the European Union over its tough laws against illegal immigration.
    The “Stop Soros” law, a reference to pro-migration billionaire plutocrat George Soros, was put forth last year and is aimed at punishing NGOs and other non-government actors who engage in facilitating illegal migration.

    De Europese Commissie is een proces begonnen waarbij de Hongaarse regering voor het Hof van Justitie van de Europese Unie wordt gebracht wegens haar strenge wetten tegen illegale immigratie.
    De “Stop Soros” -wet, een verwijzing naar pro-migratie miljardair plutocraat George Soros, werd vorig jaar opgesteld en is gericht op het straffen van NGO’s en andere niet-gouvernementele actoren die illegale migratie faciliteren.

    Like

Plaats een reactie