Alice Weidel over Frankfurt: “Bescherm eindelijk de burgers van ons land – in plaats van de grenzeloze welkomstcultuur!”

Screenshot_53

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Vanochtend op het centraal station van Frankfurt werd een jongetje samen met zijn moeder voor een binnenrijdende ICE-trein op het spoor geduwd. Het kind werd overreden en stierf nog op de plaats van het ongeluk. De politie heeft een 40-jarige man uit Eritrea gearresteerd. Dit zijn de eerste commentaren over de verschrikkelijke daad.

philosophia perennis

De uitgever van de “Jüdische Rundschau”, Dr. Rafael Korenzecher, spreekt direct en ongenadig van een “vreselijk falen van de migratiepolitiek” en vraagt:

“Hoe lang moet deze waanzin nog doorgaan? Een onschuldig 8-jarig kind wordt een nieuw vreselijk slachtoffer van de ondraaglijke en onverantwoordelijke migratiepolitiek van bondskanselier Merkel en haar niet minder schuldige linkse en groene entourage.”

Deze daad is nauwelijks meer aan vreselijkheid te overtreffen

De AfD-politica Alice Weidel was de eerste Duitse parlementariër die haar mening heeft gegeven over de verschrikkelijke gebeurtenis en zodoende bij talloze twitteraars voor grote woede gezorgd: “Volgens de politie van Frankfurt heeft een 40-jarige Afrikaan de 8-jarige en zijn moeder op het spoor geduwd. Deze daad is nauwelijks meer aan vreselijkheid te overtreffen – wat moet er nog meer gebeuren? Bescherm eindelijk de burgers van ons land – in plaats van de grenzeloze welkomstcultuur!” (bron)

Jörg Kachelmann (weerman): “Mijn gedachten zijn bij de moeder en de familie van het kind en bij de machinist van de Duitse spoorwegen, wier leven vanochtend werd vernietigd. En voor het kind hoop ik dat precies die hemel bestaat zoals ik hem mij in zulke gevallen zou wensen en voorstellen. (bron)

Toevoeging webmaster –  Persverklaring van Gottfried Curio, woordvoerder Binnenlandse Zaken van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, over de schokkende moord op het centraal station in Frankfurt:

“Het station, ooit een mythische plek van de zogenaamde welkomstcultuur, wordt nu het symbool van een uiteenvallende samenleving. Ondertussen worden politici uit hun luxe huizen met zwarte limousines naar de Bondsdagvesting gereden. Ze schermen zichzelf af achter een geplande slotgracht. Men grenst zichzelf af, opdat men de grenzen kan openlaten. De openbare ruimte wordt een angstruimte, dat kan niet langer geaccepteerd worden.”

Video volledige persverklaring Dr. Gottfried Curio (AfD):

 

Waar blijft Angela Merkel?

Bij de staatstelevisie en de oude partijen, vooral rondom Merkel heerst alleen maar enorm stilzwijgen, wat de woede van de mensen op de sociale media op dit moment bijzonder aanwakkert:

“Hallo, meneer Seibert [regeringswoordvoerder], is bondskanselier mevrouw Merkel of de Duitse regering nog van plan haar medeleven te betuigen aan de moeder van de vermoorde 8-jarige jongen of in ieder geval de daad te veroordelen?”

 . . . is slechts een van de vele comments op Facebook!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Alice Weidel over Frankfurt: “Bescherm eindelijk de burgers van ons land – in plaats van de grenzeloze welkomstcultuur!”

 1. ruud beijer zegt:

  Hier heet Merkel rutte. Ook zo,n landverrader. Geeft lachend ons land aan de islam en de asielparasieten.

  Geliked door 3 people

 2. orelius zegt:

  Als dit de boel niet aan de gang zet weet ik het echt niet meer. Vrouwen worden aan de lopende band verkracht , zwembaden geterorriseerd. Onze leefomgeving wordt verziekt . Mensen worden om niks neergestoken. En dan nu een moeder en kind voor de trein gegooid. Wanneer is het verdomme nou eens genoeg geweest. Welk sloom rotvolk laat nou zijn vrouwen verkrachten en mensen vermoorden zonder ook maar enige weerstand , wanneer worden we dan kwaad , dit moet STOPPEN .

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  In de gedachten van die smerige Merkel is dit (de moord op dit jongetje) slechts een bedrijfsongeval. Het interesseert haar geen lor dat compleet Duitsland naar de kloten gaat door haar lievelingen, die indringers uit Afrika en Arabie. Zoals ook Hitler tot de laatste snik doorging en toen zelfmoord pleegde, hoop ik dat Merkel dat ook vlug gaat doen. Hoe eerder dat kreng opgeruimd is hoe beter. En geen tweede rotzak graag die haar positie gaat overnemen. En Duitsers, hang niet langer de lam-lul uit maar verklaar de oorlog aan die indringers.

  Geliked door 3 people

 4. Corné zegt:

  Misschien geldt ook voor Angela wel: Der Führer schläft. De beroemde uitspraak tijdens D-day. Met dit verschil dat Hitler toen hij eenmaal wakker werd alle maatregelen trof om de landing te frustreren. Angela schläft gewoon verder. Terwijl het land afglijdt naar een burgeroorlog of op zijn minst naar progroms tegen asieltuig dat zijn weerga sinds de laatste oorlog niet kent.

  Geliked door 1 persoon

 5. koosv8 zegt:

  Het vuurpeloton, en voor al de hielenlikkers die haar hierin gevolgd zijn.

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Het is interessant hoe de linkse media zich om het onderwerp heen knijpen. De Duitse Spiegel weet alleen dat het een man was, gelukkig geen vrouw en geen transseksueel. De TAZ weet niets. Het Nederlandse NRC is bijzonder slim. Het rapporteerd dat een Eritreër de dader was, maar dat vorige week ook een Eritreër het slachtoffer was van misschien extreemrechts geweld.
  Ja, dat is de oplossing, je krijgt niets voor niets.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/07/29/man-duwt-8-jarige-en-moeder-op-spoor-in-frankfurt-kind-overlijdt-a3968523

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Het rapporteerd dat een Eritreër de dader was, maar dat vorige week ook een Eritreër het slachtoffer was van misschien extreemrechts geweld.

   Oh nee maar dan is het goed. Logisch dat er niet gekanaliseerde woede is bij de binnendringers. Erg voor dat jongetje maar de dader in kwestie stond met de rug tegen de muur.

   Like

  • QenQ6 zegt:

   “maar dat vorige week ook een Eritreër het slachtoffer was van misschien extreemrechts geweld.”
   Ongelooflijk: rechtvaardigen, goed praten: je wordt er kotsmisselijk van, oh nee, dat kan niet, want dat was ik al !!!!

   Like

 7. Waarom dit uitschot nog gearresteerd en niet terplekke tien bullits door zijn casco?

  Geliked door 1 persoon

 8. koosv8 zegt:

  allemaal leuke ideeën hoe links het opschrijft, maar het zal je vrouw en zoontje maar zijn. Afknallen daar blijf ik bij.

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  Het volk hoeft niet beschermd te worden door landverraders die zich krom buigen voor de toekomstige bezetter, dat doen we zelf wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s