Man die jongetje voor trein duwde heeft zelf drie kinderen

Screenshot_67

FRANKFURT – De Eritreeër die een 8-jarig jongetje voor de trein duwde in Frankfurt, blijkt zelf getrouwd te zijn en heeft drie kinderen. De 40-jarige man blijkt in 2006 asiel te hebben gevraagd en gekregen in Zwitserland.

De Telegraaf

Hij duwde ook de moeder van het jongetje voor de aanstormende trein, maar zij kon zich in veiligheid brengen. Een andere vrouw (78) ontsnapte aan de dood, omdat zij zich aan de man kon ontworstelen. Zij raakte slechts gewond aan haar schouder.

De asielzoeker zal worden aangeklaagd voor moord en twee pogingen tot moord. Tijdens de eerste verhoren heeft de Eritreeër verklaard dat hij een paar dagen geleden van Basel naar Frankfurt was gereisd.

De plek in het station waar het drama zich afspeelde, ligt inmiddels bezaaid met bloemen, knuffels en zelfs chocolade.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

49 reacties op Man die jongetje voor trein duwde heeft zelf drie kinderen

 1. ruud beijer zegt:

  Hele familie oppakken inclusief de kinderen en ophangen in het openbaar. Opname maken en dagelijks afspelen in de landen waar al dat asielschorem vandaan komt.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Daar maakt ’t zeker geen indruk, dat ophangen………….

   Like

  • M. zegt:

   Inderdaad, de regels van “shithole” van oorsprong, toepassen.

   Like

  • rottenpikwick zegt:

   Dit vind ik over de top! Je mag kinderen nooit afrekenen om wat hun ouders hebben (mis) gedaan! Dit kan echt niet! De lieden die al dit gestoord volk binnenhalen en faciliteren, die moeten aangepakt worden! Dat is Het Allergrootste TUIG!! MISDADIGERS!

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @rottenpikwich. 100% gelijk.

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Inderdaad @ Rotten totaal over de top maar denk verder.
    Over enkele jaren zijn zijn kinderen groot en Ik zal niet zeggen dat het treinduwers worden maar veel bijdragen aan de westerse samenleving zal er niet in zitten.
    Het zijn namelijk Iritreeers die het werken namelijk niet direct uitgevonden hebben dus om ze eenzelfde behandeling te geven, OK iets minder mag wel maar met geweld Europa uit trappen is niks mis mee.
    WIJF JONG EN AANVERWANTE FAMILIE.

    Like

  • Trucker zegt:

   Goed als jij de beul wil zijn om kinderen op te hangen, zijn al paar films uitgekomen die inzicht geven wat ophanging echt is, een Zuid Afrikaanse film verhaalt het treffend.
   Niet dat ik een watje ben, allesbehalve maar ik zie mij geen kind van 2 of drie jaar fluitend een pistool tegen zijn/haar hoofd en er een 9mm doorjagen..
   Realiseer wat je pent voor je te stoer wil overkomen beijr.
   Ik heb altijd gezegd de hele familie bij HET MINSTE dat er éne uitvreet oppakken en over de grens : DEPORTEREN.
   Dat laatste mag ruim gezien worden want geboren in een eu staat of niet maakt geen indruk, C130 of welk toestel voorhanden in en naar een onbekende bestemming (willekeurig islamietenland) en ze daar uitzetten zonder papiertjes.
   Geheime operatie natuurlijk zou deel kunnen uitmaken van special forces “training” (alsof ze dat nog nodig hebben 🙂 die zouden daar geen probleem mee hebben 🙂
   Wat niet belet als die éne een feit heeft gepleegd dat zwaar genoeg is voor de doodstraf (vanuit mijn perspectief) dat daar teerhartig moet over gedaan worden, wet is wet en ik ben voor principes hanteren en je aan houden.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Ach er gebeurt toch niets. Dat is veel erger. Bij IS laten ze kinderen vanaf 5 jaar op gevangenen schieten. Gelukkig mogen die naar Nederland komen.

    Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Ik ben altijd tegen de doodstraf geweest. Maar sinds de komst van dat agressief tweebenig vee wat Europa al jaren lang onveilig maakt ben ik daar op terug gekomen. Jungle Justice zoals ze in hun landen van herkomst gewend zijn per direct toepassen. Met een stuk touw achter een auto laten mee rennen tot er niets meer van over is. Een autoband om zijn nek en verbolgens in de fik steken kan natuurlijk ook.
  Ik ben er helemaal klaar mee. Als je geen racist was word je het hier wel gemaakt.

  Geliked door 6 people

 3. Jean zegt:

  Wat een barbaarse ellende wordt ons opgedrongen door die kotsmisselijke onbetrouwbare EU bende die zelden tot nooit last hebben van de gigantische overlast. Hoogtijd dat wij starten met de terugsturing van al die barbaarse troep geweldplegers want “wij hebben ze niet nodig, vroeger niet nu niet en nookt niet”. Wij willen heel die troep uit Afrika niet.

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   Niet alleen de EU, maar ook een clubje van hersenloze Haagse regenten en het domme deel van de bevolking die iedere keer weer op deze onbenullen stemmen !!

   Geliked door 1 persoon

   • willie zegt:

    @ Kodde ; domme deel van de bevolking die iedere keer weer op deze onbenullen stemmen !! Dan ga je werk hebben joh ! T stikt van de hersenloze idioten
    Een neutrootje lijkt me simpelder

    Like

 4. M. zegt:

  Als zieke geesten van de macht zal men het wel weer recht lullen.
  Het kind zal het wel weer zelf gedaan hebben.
  Zo’n zieke idioot is erg maar de mensen die deze idioten binnenhalen en beschermen zijn nog veel erger dan de dader zelf.

  Geliked door 4 people

 5. Pietersen zegt:

  Al die asielophalers uit Eritrea, ik vind dat waardeloos. Wat is de reden nou helemaal om tienduizenden, vnl. ook weer moslims toe te laten in Nederland alleen al.
  Het officiële verhaal is dat zij worden onderdrukt en in militaire dienst moeten dienen gedurende enkele jaren…
  Nou als dat alles is, wij worden in Nederland ook onderdrukt, is dat nou een reden voor asiel, zij worden niet eens met de dood bedreigd.
  Ok misschien dat je onder een regime leeft, maar wij leven allemaal onder een bepaald regime.
  Het is heel goed uit te houden hoor daar in Eritrea, Arnold Karskens de journalist heeft er al eens een reportage over gemaakt.
  Hoe de mensen daar onderdrukt zouden worden staat natuurlijk in geen enkele verhouding om ze dan maar levenslang op kosten van de Nederlandse burgers hier toe te laten en in de watten te leggen.
  Er wordt hier een hersenloze politiek gevoerd, je kunt nog beter een troep chimpansees als bestuurders aanwijzen.

  Geliked door 6 people

 6. Nothing to do with islam………………

  Like

  • Ancarlo100 zegt:

   Nope and muhammed idem!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Volgens een woordvoerder van de Duitse politie was de man onder invloed van cocaïne.
   Dit is de nieuwste Duitse update van de leugen: “verwarde man”.

   Ondertussen in de slaapkamer van de drie kindertjes in Zwitserland.
   Waar is papa mamma?
   Oh, die is even naar Duitsland om wat mensen voor de trein te gooien.
   En nou lekker slapen hoor….

   Geliked door 5 people

   • rottenpikwick zegt:

    Als die vent niet spoort, daarom hoeft die vrouw ook niet te sporen! Die vrouw had zelf ook al genoeg ellende met die Gek meegemaakt!

    Like

 7. hannah zegt:

  waren de slachtoffers van die Eritreër autochtone Duitsers of toch anderszins ???? meen gelezen te hebben dat het ook Afrikanen waren …

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   hannah zegt:
   30 juli 2019 om 16:19:

   “meen gelezen te hebben dat het ook Afrikanen waren …”

   Nou, als het muzelmannen waren doet iemand een keer iets goed en dan is het ook weer niet goed.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Bedank Merkel, bedank EU !!
  De medeplichtigen aan moord !!

  Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  De plek in het station waar het drama zich afspeelde, ligt inmiddels bezaaid met bloemen, knuffels en zelfs chocolade.

  De bloemisten, speelgoedzaken en chocoladeverkopers zullen in hun nopjes zijn.

  Wat is dat toch voor flauwekul elke keer weer!
  Stop met de import van mohammedanen en trap degenen die hier op ons liggen te profiteren Europa uit!
  DAAR HEB JE WAT AAN!

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Tistochwat (30 juli 2019 om 16:37)

   Dames en Heren.

   De machthebbers proberen de kritiek op de migratiepolitiek weg te poetsen, door in te spelen op uw emoties en deze vooral te stimuleren. Als emoties de overhand krijgen, is rationaliteit ver te zoeken. En het klootjesvolk trapt er telkens weer in.
   Dus ….., ach en wee, hoe ziellug en wat errug, hoe kon dat toch gebeuren ???
   Bloemen, knuffels en chocola lossen het probleem niet op, maar bedekken het en houden het in stand. Het zijn geen incidenten, maar het is allemaal onderdeel van een destructief plan.
   Dus, mensen wordt wakker !!! Open uw ogen en kijk om u heen !!! Wees geen mietje !!! Trap niet langer in dat emotionele gedoe !!! Drijf niet langer met de politiek correcte stroom mee !!! Laat niet langer over u heenlopen !!! Kom op voor uw rechten !!! Stel uw eisen !!! Blaas hoog van de toren !!! Bazuin uw ongenoegen rond !!! Toon dat u een ruggegraat hebt en geen slappe knieën !!! Zachte heelmeesters maken stinkende wonden !!!

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Oeps het is vijf NA twaalf, de kiezers hebben de laatste mogelijkheid tot wijziging van het beleid uit handen gegeven de dag dat ze in het kieslokaal stonden.
    Goede zaak dat de Vlaming wakker geworden is en gestemd heeft voor DE partij, in andere eu HQ brussel staten is het huilen met de pet op (een gezegde dat in deze context een understatement van formaat.is).
    De olifant staat al meer als een decennia in de kamer maar de kiezer kan/wil hem niet zien.
    Hoe denk je dat de dictators uit eu HQ brussel reageren, geven hun trekpoppen in de niet meer soevereine staten (van wat voorheen het Avondland was) in de eu opdracht om nog hardnekkiger tegen de wil van het kleine aantal nuchter denkende kiezers te ageren en de boel kompleet om zeep te helpen.
    Vijf na twaalf is overigs een eufemisme, het is de weg naar Dantes Inferno die we naar toe gaan.

    Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Stem enkel voor PVV

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Het enige dat ontbreekt is de pianist met het afgezaagde (door de watjes tot meesterwerk verheven) imagine gedram van Lennon.
   Goed opgemerkt door jou van die verkopers had ik nog niet bij stilgestaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Dat liedje van John Lennon moet je in de juiste tijdgeest plaatsen.
    Helaas wordt het te pas en onpas overal bij gesleept en misbruikt, waardoor het mooie er nou wel van af is. Ik kan het nou niet meer horen.
    Ik heb wel die LP in mijn kast staan, ben ik nou een watje.
    Aangeschaft in mijn jeugd, zo als wel meer muziek wat ik nooit meer weg doe.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Piet Snot zegt:31 juli 2019 om 13:56
    Niet vergeten ik ben ook een kind uit de jaren maar dat wil niet zeggen dat ik uit nostalgie zeemzoete bullshit nu nog goed moet vinden.
    Overigs dat flower power gehalte is nooit echt mijn ding geweest.
    Jaja ik weet het ik generaliseer wel eens (te) vlug, dus niet je Calimero dopje opzetten 😉

    Like

  • rottenpikwick zegt:

   En die EU-KOLEREBENDE er bij!! VULLES!!

   Geliked door 1 persoon

 10. droevige mof zegt:

  Veel Eritreeërs wonen in Zwitserland omdat de Zwitsers zo dom, naïef of NWO-besmet waren dat ze dienstweigering als reden voor asiel erkenden.
  Nu hebben ze een heleboel luie en arrogante jonge mannen van Eritrea in hun land, die ze graag naar de nog dommere Duitsers sturen.

  Geliked door 2 people

 11. Thomasson zegt:

  @M en @Jean. De man is een Allah-beest en hij heeft gedaan wat al de Allah-beesten doen, of volgens hun heilige wetten moeten doen: mensen vermoorden en zo veel mogelijk. Vooral mensen die niet van Allah houden. Wijn hebben serieus probleem met onze politieke leiders en de EU. politieke leiders verraden ons voor gunsten die ze krijgen – of kunnen krijgen – van een despoot organisatie de EU. Na de val van de muur wist deze duistere organisatie, op slinkse wijze, de heerschappij over Europa over te nemen . De EU riskeert onze veiligheid, onze soevereniteit en de toekomst van de Europese natiestaten en Europese bevolking. De EU geeft opdracht miljoenen van mensbeesten uit islamitische landen en Afrika naar binnen te halen KOST WAT HET KOST. Gelukkig hebben sommige landen de monsterachtige karakter van de EU (en bazen) ontdekt. Ben Johnsom gaat de Brexit doorvoeren en de VK vrij maken. Viktobr Orban en de V4 landen vechten voor het bestaansrecht van hun landen en volkeren, en Mateo Salvini doet hetzelfde. Hij laat de zwermen negers en moslims niet naar binnen; al zijn ze zo zielig.

  Geliked door 1 persoon

 12. Eric zegt:

  Bij aankomst in Europa zouden al die zwarte en bruine barbaren, onverschillig uit welk kloteland ze ook komen, systematisch gecastreerd moeten worden. Gristelijke zwarten chemisch, moslimbarbaren met het mes (zo bot mogelijk). Indien men dat niet doet kunnen ze verder kweken als fruitvliegjes (en dat gaat sneller dan bij konijnen). Enkel op die manier kunnen wereld & klimaat alsnog gered worden !

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Eric, op een voorwaarde dat ze de resten van de besneden lullen zelf moeten opvreten ter voorkoming van bevuiling, eenmaal geknipt en de resten opgevreten te hebben ze dadelijk terugsturen onder dwang naar landen van herkomst.

   Geliked door 1 persoon

 13. rottenpikwick zegt:

  Hoe debiel ze ook zijn, nöken kunnen ze allemaal! Het wordt ze ook nog aangemoedigd ook om een verblijfsvergunning te bemachtigen! Gottegot, mohammud met zijn 3 broedkippen en 20 kindertjes!! Zóóóóóóoóóóóóó ZIELUG!!

  Geliked door 2 people

 14. BezigeBij63 zegt:

  Ja natuurlijk, nu weer aan de drugs, de andere keer weer in de relationele sfeer, het keer daarop een verwarde man, de smoezentrommel blijft lekker gevuld in het politiek-correcte wereldje. Maar geen hond die de rechtstaat nog serieus neemt…..

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Wensdromen mag, maar Nederland zit vol met Onnozel en Dom volk dat nog vertrouwen heeft in ‘Den Haag’. Zie de verkiezingen! De Partij van de Afbraak / allahtonen weer (bijna) helemaal terug! Ik kom ze ook in mijn omgeving tegen. Ik mijd ze steeds meer.

   Like

 15. BezigeBij63 zegt:

  Opkomen voor je eigen blanke ras en cultuur is helemaal niet verkeerd in het Westen. Het is zelfs bittere noodzaak. Het hoort gewoon bij onze cultuur. Willen we overleven, moeten we vechten voor ons voortbestaan zoals de Boeren dat doen in Zuid-Afrika. Anders worden we hier binnen afzienbare tijd ook afgeslacht.

  Geliked door 4 people

  • Trucker zegt:

   Als je dat in Vlaanderen zegt (het was ooit DE gedroomde slogan in onze partij : ‘eigen volk eerst’) ben je een racist en volgt een veroordeling voor racisme, de wetgeving is daar zo sluitend over geworden dat je op eieren moet lopen in Vlaanderen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s