Waarschuwing uit het verleden (1980) . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Waarschuwing uit het verleden (1980) . . .

  1. Frauke zegt:

    Hier ook een waarschuwing uit het verleden.Weet wat wij tegemoet gaan.

    Geliked door 1 persoon

  2. paulzwueste zegt:

    Die man was z’n tijd ver vooruit en Wilders is te laat.

    Geliked door 5 people

    • guusvelraeds zegt:

      Waarschijnlijk heb je gelijk. De wal gaat het schip keren. Met democratische middelen is dat wat Europa en Nederland is aangedaan met de nooit gevraagde multi-cul import niet meer op te lossen.

      Geliked door 2 people

  3. koosv8 zegt:

    Ik ken hem nog die flyer, en nog helemaal van deze tijd eigenlijk. Maar de Centrum DEMOCRATEN werden ook aan alle kanten aangevallen door LINKS. En ook van binnen uit, door leden die de boel op het juiste moment, ( voor de camera) foute dingen gingen vertellen, of de Hitler groet brachten voor de camera. En dan gaat de hele kudde de andere kant op……..OOK NU NOG. MAAR ZE HADDEN GELIJK, IK WAS HET NIET ALTIJD EENS, MAAR WAAR KAN DAT NU WEL!!

    Geliked door 1 persoon

  4. A. de Koning zegt:

    Janmaat had in alles gelijk, ik werkte destijds bij een overheidsbedrijf en was denk ik de enige samen met een man op de boekhouding die op Janmaat stemden en daar ook beiden voor uitkwamen. Zoals ik nu op Wilders stem en daar ook openlijk voor uitkom hoewel dat nu wat makkelijker is wellicht.

    Geliked door 7 people

    • Thomasson zegt:

      @A. de Koning. Nu weten wij dat Janmaat had gelijk en hij was zijn tijd vooruit. Helaas, heeft Janmaat ook veel grove fouten gemaakt; waarschijnlijk door gebrek aan politieke ervaring. Zijn partij werd langzaam gekaapt door mensen uit de neo-nazi’s scene. Hij werd gefinancierd door de Zwarte Weduwe Rost van Toningen. Dus, het was voor links heel makkelijk een heksenjacht op hem te openen. Had hij de ervaring van Pim Fortuyn, Wilders en FvD dan kon hij zeker bijdragen aan meer reeele politiek.

      Geliked door 2 people

    • guusvelraeds zegt:

      Een Drs Hans Janmaat straat moet er komen. Hij verdient het en Wil Schuurman mag het onthullen.

      Geliked door 2 people

      • A.de Koning zegt:

        Helemaal mee eens. Hij heeft het niet makkelijk gehad en ook in dit geval kwam de hetze weer van links. En dat links zorgde er ook voor dat Wil Schuurman haar been verloor dus een soort rehabilitatie is zeker op zijn plaats.

        Like

      • Pietersen zegt:

        Hans Janmaat, wat is die briljante man groot onrecht aangedaan. Standbeeld voor die man.

        Geliked door 2 people

    • rottenpikwick zegt:

      LINKS TUIG heeft Wil Schuurman voor het leven verminkt!

      Geliked door 2 people

  5. J. C. Th. Köhler zegt:

    Dit is een programma waar ik zo voor zou tekenen. Vooral de verdubbeling van de AOW. 🙂

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 2 people

  6. Tineke zegt:

    Prima partijprogramma,waar heel rechts Nederland,zijn vingers bij aflikt !

    Geliked door 2 people

  7. BigLJohn zegt:

    Na 40 jaar zitten we nog steeds klemvast in de tang van links. Er werd door linksen een mislukte moordaanslag op Janmaat gepleegd (een door rookbommen veroorzaakte brand) waarbij zijn secretaresse een been kwijtraakte. Pim Fortuijn werd door een linkse activist vermoord. Geert Wilders blijft nog steeds verschoond door een aanslag gepleegd door links, maar wel met een heel cordon beveiligers om hem heen. De complete tweede kamer wordt steeds linkser, terwijl haar voorzitter een Marokkaanse is (Khadija Arib). De Koran ligt aldaar naast de Bijbel, en dit geeft te denken ! Steeds meer Nederlandse gemeenten krijgen een moslim als burgemeester, terwijl de politie, Justitie en het koningshuis dikke vriendjes zijn met de moslims en allemaal links georienteerd zijn. Al 40 jaar lang linkse ellende. Hopelijk niet nog eens 30 jaar erbij voor aleer wij onze Glasnost en Perestrojka (openheid en hervormingen) mogen gaan beleven !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie