Relativering van de perronmoord bedreigt de democratie

Screenshot_94

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD, Georg Pazderski, heeft de relativering van de perronmoord van Frankfurt een gevaar voor de democratie genoemd:

politikstube

“Duitsland is in het mening-totalitarisme gearriveerd: met een verongelukt kind op het strand werd wekenlang de illegale grensopening gerechtvaardigd. Een door een gezochte Afrikaan vermoorde jongen daarentegen wordt in 30 seconden in de ´Tagesschau´ afgedaan. Media bagatelliseren de moord tot duwtje op het schoolplein. De bondskanselier zwijgt. Wie de feiten uitspreekt, wordt zwartgemaakt. Oplossingen, die de oorzaak aanpakken, blijven achterwege.

Zo mag het niet verdergaan! De veiligheid op het perron begint met de veiligheid aan de grens. Een gevaarlijke buitenlander zou nooit ons land hebben mogen binnenkomen. Iedereen, die dat relativeert, maakt zich medeschuldig. Daarom: feiten in plaats van bagatelliseren, oplossingen in plaats van blabla, vrijheid in plaats van mening-totalitarisme!”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Relativering van de perronmoord bedreigt de democratie

 1. Republikein zegt:

  Wit schaffen das en yes we can zijn grove leugens.

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Alle asielparasieten aan de grens ophouden en terugsturen. Helaas heeft Nederland dat niet gedaan.
  Gevolg een land wat snel de afgrond inglijdt.
  Een land zonder toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Bedankt huichelaars en wegkijkers in Nederland.

  Like

 3. grenscontroles invoeren lost veel op

  Like

 4. droevige mof zegt:

  En weer een dode man en de grote stilte. Deze keer in Stuttgart. Het slachtoffer een man, de dader een man. Dat is genoeg. De krant Die Welt waarschuwt haar lezers om te speculeren over de oorsprong van ppde dader. Dergelijke commentaren zullen onmiddellijk worden verwijderd.
  https://www.welt.de/vermischtes/article197770759/Stuttgart-Mann-auf-Strasse-erstochen-mit-Machete-Verdaechtiger-festgenommen.html

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Een vrachtwagen die inrijdt op een mensenmenigte of een Eritreër die een moeder met kind voor de trein duwt? Beide gebeurtenissen en vele anderen zijn terug te voeren tot de aard van mensen. Mensen die een quasi geloof aanhangen. De islam.
  In eerdere berichten over deze gebeurtenis werd gemeld dat deze Eritreër gezegd heeft dat hij Allah een pleizier wilde doen. Tot genoegen van Allah zullen er in de toekomst nog vele onschuldige burgers het leven laten.
  Als we dat willen voorkomen zullen ALLE aanhangers van deze (niet bestaande) demoon verwijderd moeten worden uit onze samenleving. Zonder uitzondering. Vanwege de opdracht(en) in de koran en het taqqya-gedrag van de leden van deze sekte.
  En hierbij geldt: Stel niet uit tot morgen wat vandaag gedaan kan worden. Zegt het voort.
  malsion@orange.fr

  Like

 6. GT zegt:

  Wel Duitsland & Europa je hebben de rotzooi al binnen gehaald, en menig politiek kopstuk waar onder ayatollah Merkel verdienen de doodstraf, als je ziet wat hun plan met import barbaren aan gericht heeft is met geen pen te beschrijven, allemaal Moslims die denken via de kop van hun lul waar niet gelovigen verkracht mogen worden, mishandeld, en vermoord klip en klaar, het jongetje acht jaar oud, duw maar onder de trein zijn leven ontnomen door zo,n smerige import kannibaal!
  Ik voor zie het is niet meer wanneer, het is alleen de dag dat menig politiek kopstuk vermoord gaat worden dit blijft niet uit, want wat is om den duur nog de essentie van het leven?
  Als waar je ook bent, vermoord,mishandeld, verkracht met alle gevolgen die daar uit vloeien, wat is dan de doel van het leven nog….je overgeven aan de Islam Never!
  Alle burgemeesters, politiek doen daar aan mee ook waar ook , met onder de pet vegen, je moest eens weten met hun zo genaamde diversiteit kijk om uw heen, het is een beerput van ongekend niveau.
  Dat het zal verworden in een burger oorlog ben ik van overtuigd in Europa en dan moet je die politiek kopstukken geen een uitgezonderd,eens zien, laat ze er niet mee weg komen.
  Een arts vertelde nog eens tegen mij te geschiedenis zal zich herhalen, vroeg of laat staat er een op en jaagt ze allemaal over de kling, en het zal wel moeten want onze kinderen hebben straks geen leven meer, als zijnde slaven van deze egoïstische maatschappij als verdien modellen ten koste van ons leven, want voor deze verantwoordelijke politieke kopstukken is een leven niets waard, alleen hun eigen egoïsme tot …de dood er op volgt!

  Like

 7. Corné zegt:

  Perfect onder woorden gebracht! Voor dat door toedoen van zijn vader verdronken jongetje stond de wereld op zijn kop. (Papa was geen vluchteling, maar wilde in Duitsland een nieuw gratis gebit. ) De moslim aanval op het station wordt weer geminimaliseerd. Hoe lang nog? Wanneer komt de nieuwe generatie kruisridders in het geweer? Voor het helemaal te laat is.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Een school haringen vragen om een plekje vrij te maken voor roofvissen, een kudde schapen die hun weide moeten delen met een roedel wolven, hoe duidelijk wil je het hebben, voordat men het zal begrijpen………een wolf trekt zich niets aan van de meningen van schapen..

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Democratie ?????? Welke democratie ??

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er komt ook iets anders om de hoek kijken, het voor de trein duwen komt kennelijk vaker voor dan je zou denken, en wat daarbij opvalt is dat de daders vaak al onder behandeling zijn of zijn geweest in verband met psychische storingen.
  Misschien is het dan onderhand ook weleens tijd de psychiatrie en de GGZ tegen het licht te houden, in hoeverre zijn zij medeschuldig door dit soort idioten los te laten in de samenleving.
  Het is goed je te realiseren dat psychiatrie geen wetenschap is, het zijn aannames, maar tegelijkertijd wordt psychologen en psychiaters wel erg veel zeggenschap gegeven terwijl ze slechts zelden verantwoordelijk worden gehouden. Met andere woorden; ze komen overal mee weg.
  Natuurlijk is het zo dat het leven geen garanties kent maar in een stevig aantal gevallen dat het misgaat met een patiënt waarbij slachtoffers vallen kun je toch grote vraagtekens plaatsen.
  Waarom werden voorgaande daden niet zwaarder gewogen, als het al zo is dat een patiënt op het moment van het misdrijf niet toerekeningsvatbaar was dan nog moeten behandelaars wel goed doordrongen zijn van hun verantwoordelijkheid bij het in vrijheid stellen.
  Gewoon ‘sorry’ zeggen is dan niet toereikend. (Maar daar wordt wel vaak genoegen mee genomen)

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Niet alleen de democratie wordt bedreigd…trouwens is er nog democratie? zijn alle Duitsers gelukkig met de komst van de getaande broeders…..zowat alles wordt bedreigd …de levenswijze…de traditie och noem maar op zelfs de vrouw mag geen vrouw meer zijn maar moet zich hullen in een deken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s