We zijn getuige van de sharia-onderwerping en capitulatie van Nederland

Screenshot_115

(Door: “Balkanske priče”)

De grootste bedreiging van onze samenleving is momenteel niet de islamisering, maar de bereidheid bij een deel van de Nederlanders om de rechtsstaat op te geven. Linkse ideeën over gelijke culturen, open grenzen en opgelegde solidariteit zijn uitgemond in ellende. Massa-immigratie, terrorisme, de radicale islam en het ontstaan van een parallelle samenleving. Terechte zorgen over islamitisch extremisme worden nu weggezet als islamofobie, steun voor een culturele traditie als Zwarte Piet krijgt het stempel racisme en kritiek op de enorme immigratiestromen richting West-Europa heet extreemrechts. Geen woord islamkritiek is ooit over hun linkse lippen gekomen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op We zijn getuige van de sharia-onderwerping en capitulatie van Nederland

 1. Lucky zegt:

  Kwaadaardig schunnig
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/doorgedraaide-volkskrant-journo-isis-strijders-zijn-slechts-een-soort-padvinders/

  Doorgedraaide Volkskrant-journo: ‘ISIS-strijders zijn slechts een soort padvinders!’

  Veel idioter dan dit gaat het niet worden, vrees ik. We moeten allemaal maar eens niet zo’n grote mond hebben over ISIS-strijders die in Syrië christenen gaan onthoofden en homo’s stenigen. Aldus Volkskrant-stukjesbakker Iñaki Oñorbe Genovesi. Doen wij in het Westen namelijk niet stiekem hetzelfde door padvinders te sturen naar de World Jamboree in de Verenigde Staten?!?!

  Geliked door 2 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Schrijver zegt: 20% valt onder religie.
  ONZIN
  Mohammed en zijn tijdgenoten, helpers, onderdanen enz. hebben het geheel verzonnen.
  Islam is GEEN godsdienst maar een kwaadaardige ideologie.
  Valt dus NIET onder de wettelijke vrijheid van godsdienst.
  Weg ermee. En daar zullen we ons hard voor moeten maken voor het te laat is.
  Lach niet om PEGIDA maar sluit u aan en doe mee.
  En maak propaganda voor de PVV de partij die zich inzet voor het bestrijden van de islam.

  Geliked door 3 people

  • M.A.L. Sion:Ongeveer 67% van de Koran die geschreven werd in Mekka gaat over de ongelovigen of politiek. Van de Koran van Medina is 51% gewijd aan de ongelovigen. Rond 20% van Bukhari’s Hadith gaat over jihad en politiek. Religie is dus het kleinste deel van de Islamitische grondteksten.Deze kleinste godsdienstige elementen in de islam hebben als doel, de moslims samen te smeden tot een hechte militante eenheid, die de hele wereld moet veroveren en onderwerpen….Dit zijn de feiten,dus NIET ONZIN,zoals je beweert.Ik spreek zelden onzin….

   Like

 3. Lucky zegt:

  Laten ze het hier eens over hebben
  https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/iran-women-headscarves-photos-jail-sentence-masih-alinejad-a9032901.html

  Iranian women defy threat of decade-long jail sentence by taking photos of themselves without headscarves
  ‘Women in these videos are braver and angrier than before,’ says Masih Alinejad

  Iraanse vrouwen trotseren de dreiging van tien jaar gevangenisstraf door foto’s van zichzelf te maken zonder hoofddoek
  ‘Vrouwen in deze video’s zijn moediger en bozer dan voorheen’, zegt Masih Alinejad

  Iranian women are sharing videos of themselves removing their headscarves in public, despite a recent ruling they could face 10 years in jail for doing so.

  Masih Alinejad, an Iranian journalist and prominent activist based in the US, started a social media campaign in 2014 encouraging women in Iran to share self-portraits without the Islamic veil, which she then goes on to share on her Facebook page called “My Stealthy Freedom”.

  Ms Alinejad said campaigners had carried on sending her pictures and videos even after Tehran’s Revolutionary Court ruled they could face up to 10 years in prison on Monday.

  Iraanse vrouwen delen video’s over hoe ze hun hoofddoek in het openbaar verwijderen, ondanks een recente uitspraak dat ze hiervoor tien jaar in de gevangenis zouden kunnen zitten.

  Masih Alinejad, een Iraanse journalist en prominente activist in de VS, startte in 2014 een sociale mediacampagne die vrouwen in Iran aanmoedigde om zelfportretten te delen zonder de islamitische sluier, die ze vervolgens op haar Facebook-pagina ‘My Stealthy’ deelt Vrijheid”.

  Mevrouw Alinejad zei dat campagnevoerders haar foto’s en video’s hadden doorgestuurd, zelfs nadat het Revolutionaire Hof van Teheran oordeelde dat ze maandag tot 10 jaar gevangenisstraf konden krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:


  Moraalpolitie die vrouwen aanvalt voor het niet of niet goed dragen vd hijab…..

  Geliked door 1 persoon

 5. rottenpikwick zegt:

  Weer (het zoveelste) stuk dat op de voorpagina van een grote krant zou moeten staan. Maar dat gaat niet gebeuren. Daar zorgt de Leugenpers en ‘Den Haag’ wel voor. We beleven weer rampzalige tijden! Het is nóg erger dan voor WO2!

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  ….De grootste bedreiging van onze samenleving is momenteel niet de islamisering, maar de bereidheid bij een deel van de Nederlanders om de rechtsstaat op te geven….Nederlanders zijn dus zelfmoordenaars van hun eigen vrijheid. En zoals je weet kun je zelfmoordenaars niet van hun plannen afbrengen. Voor de middag zijn ze nog opgewekt en blij, en na de middag hoor je van hun dood. Zo zal het in Nederland ook vergaan. Vroeg of laat stort het boeltje opeens in elkaar als een kaartenhuis. En het is niet de vraag of de geesteszieke Nederlanders gaan sterven, maar wanneer.

  Geliked door 4 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Big John, als de strijd los barst hoop ik dat zij die zich georganiseerd hebben, de linksmens links laten liggen. Ze waren er ook niet toen het nog kon.

   Geliked door 2 people

 7. Tineke zegt:

  ”Godsdienstvrijheid betekent niet,dat men het recht heeft om op iedere hoek van de straat een moskee te bouwen;hier de regels van de sharia in te voeren enz.

  Precies,daar hadden die kwallen in Den -Haag van het begin af aan duidelijk moeten zijn.
  Daarom is voor mij al heel lang duidelijk,dat hier een ”agenda” achter zit !

  -Piet Hein Donner (CDA)….Als de meerderheid van het volk voor shariawetgeving is moet dat kunnen(of iets van gelijke strekking)

  Motie Halsema (Groenlink S) Het tegengaan van islamisering is GEEN doelstelling van beleid.

  De zogenaamde hoge pieten in Den-Haag voeren de opdrachten van de Bilderbergkliek uit,en bezoeken de loges van de vrijmetselarij,en de andere zogenaamde volksvertegenwoordigers hebben onderling een zelfde afgestemde agenda.

  Net zolang,tot we zijn aangeland op het POINT OF NO RETURN!

  Als we daar al niet zijn………..

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Met dank aan de kartelpartijen, de kwezels !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Mike zegt:

  “Het Europese Parlement bezit sinds 1999 een gebouw in Straatsburg. De ontwerpers van dit gebouw hebben zich laten inspireren door het beroemde schilderij de “Toren van Babel” van de Vlaamse schilder Pieter Bruegel. Dat roept de vraag op of Europa bezig is met dát te herstellen wat de Bijbelse God heeft vernietigd, namelijk het oude Babel van Nimrod uit het Bijbelboek Genesis. Een journalist uit Straatsburg vroeg aan een EU volksvertegenwoordiger: “Waarom is het gebouw van het Europese Parlement een replica van de Toren van Babel?” Zijn reactie: “Waar zij 3000 jaar geleden faalden, dat wil Europa nu afmaken.” http://www.franklinterhorst.nl/De%20vrouw%20op%20het%20beest.htm Deze arrogantie zal consequenties hebben. Gods molens malen langzaam maar met uiterste precisie.

  Geliked door 2 people

 10. kampersrene zegt:

  Dat kost natuurlijk handenvol geld….om die straatschuimers te geven wat hun hartje lust…..daarom enkele voorstellen die kunnen rekenen op de goedkeuring van groen-links…….gepensioneerden onderwerpen aan verplchte euthanasie….evenzeer de zwakken en hulppbehoevenden …De kerken sluiten ….enkel moskeeen blijven de bidplaats voor moslims en bekeerlingen….dat is nog maar een begin als die Rutte niet uit zijn winterslaap ontwaakt….en zijn gul lachende smmikkel ruilt voor een ernstig gelaat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s