Establishment vreest bondgenootschap tussen Boris Johnson en Donald Trump

Screenshot_159

Boris Johnson en Donald Trump.

(Vertaling: E.J. Bron)

Johnson wil weg van Brussel. Hij is voor een snelle Brexit, met of zonder deal. In plaats daarvan spant hij zich met Donald Trump in voor een “Trade Deal”.

Die Freie Welt

De Britse pers neemt Boris Johnson op de korrel. Als hardliner, als het om de Brexit gaat, zou hij het narratief van de Britse mainstream media schenden. Op een voorpagina van de “Economist” wordt er voor gewaarschuwd dat de tijd met hem als minister-president zal lijken op een ritje in een achtbaan.

De mainstream pers vreest vooral een bondgenootschap tussen minister-president Boris Johnson en de Amerikaanse president Donald Trump [zie bijvoorbeeld “Bloomberg”]. Deze nieuwe as Washington-Londen schijnt velen tegen de haren in te strijken. Dat was ten tijde van George W. Bush en Tony Blair of Barack Obama en David Cameron natuurlijk anders/

Boris Johnson gaat harder, strenger en met een sterkere wil met de EU, met Brussel om. Hij wil de Brexit, de uittreding van Groot-Brittannië uit de EU, met of zonder akkoord. Voor de laatste variant, dus die zonder “deal” met Brussel, wordt in de pers permanent gewaarschuwd. Maar hiermee wordt grotendeels angst aangewakkerd om de Brexit op zich op de lange baan te schuiven.

Trump en Johnson streven naar een bilaterale “Trade Deal”. Dit idee had Trump al direct na het referendum over de Brexit in het jaar 2016 aangekondigd, het jaar, waarin hij ook in het Witte Huis voor de ommekeer had gezorgd. Critici zeggen dat dit handelsakkoord sowieso zou lijken op het akkoord waar de VS met de EU naar zouden streven. Maar hoe men dit ook in detail wil beoordelen, het staat vast dat de Trump-regering en de Johnson-regering zich meer zullen verenigen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, establishment, EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, Linkse media, mainstream-media, Nationalisme, Patriottisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Establishment vreest bondgenootschap tussen Boris Johnson en Donald Trump

  1. Jean zegt:

    Ik wens B Johnson alle succes toe, beter goede samenwerking met D Trump dan met die islamlovers in dat EU gedrocht dat hopelijk heel snel gesloopt kan worden ėn de misdadigers voor minimaal 20 jaar achter de tralies zet.

    Geliked door 1 persoon

  2. Rensk. zegt:

    Vorige week die documentaire gezien over Bill Clinton. Liegen dat het gedrukt staat. Die heks waar hij mee getrouwd is en waar Jinek zo lyrisch over is, waarbij ze een foto van de twee op haar nachtkastje heeft (gatverdamme ik walg van mensen die aan persoonsverheerlijking doen )is een vrouw zonder enige principes net als haar Billy, die graag van bil gaat buiten de pot om en daarbij niet schuwt alles te ontkennen. Macht gebruiken voor hun sexuele genoegens. Net als Prins Bernard in Paleis Soestdijk. Jonge meiden konden daar niet zonder chaperonne rondlopen.
    Maar nee Bill en Clinten waren geweldig en Obama ook. Niets maar dan ook niets op aan te merken. Ben niet sarcastisch hoor. Lijkt maar zo.

    Like

    • guusvelraeds zegt:

      Serieus een foto van de Clintons op Jineks nachtkastje?! Dat ben je behoorlijk ziek in je hoofd. Ben benieuwd of de Epstein moord die op een zelfmoord moet lijken nog iets in petto heeft voor de sigaren roker.

      Like

  3. Henk der Niederlánder zegt:

    Bert wegens werken aan mijn laptop kan Ik even niet in mijn mailbox.
    Vervelend dus maar Ik plaats even een kort artikeltje hier met update over Epstein.
    Overigens hoop Ik dat je het goed naar je zin hebt gehad afgelopen week.
    Groet Henk.

    Ach ja Jeffrey Epstein en zo.

    Epstein zou zelfmoord gepleegd hebben, als je het al wilt geloven.
    Een ding staat wel als een paal boven water natuurlijk, omdat de rijken en machtigen uit zijn omgeving nu menen vrijgesteld te zijn van vervolging.
    Het zal me echter niet verbazen als op een later tijdstip de nodige documenten boven water komen, want ook Epstein wist met wie hij in zee ging.
    Zelfs zou de mogelijkheid nog kunnen zijn dat de CIA of de FBI mede schuldig zijn aan zijn dood want zijn eerste veroordeling van 13 maanden was ook eigenlijk een afgekochte zaak en hij heeft deze 13 maanden dan ook niet in een cel doorgebracht maar thuis kunnen vieren in de vorm van een huisarrest, met de bedoeling dat hij op zou treden als informant.
    Dat daar niet veel van gekomen is blijkt wel want intussen is er nog steeds niemand vervolgd.
    Overigens lijkt het erop dat zoals op een andere website genoemd hij verzelfmoord zou kunnen zijn, een woord dat waarschijnlijk in deze de waarheid dicht zal benaderen.
    Ex gevangenen van de inrichting geven duidelijk aan dat het gewoon onmogelijk is om zelfmoord te plegen in een cel aldaar.
    Quote:
    „Het bestaat niet dat die man zichzelf van het leven heeft beroofd. Ik heb daar veel te lang zelf gezeten. Het is onmogelijk”, schrijft een anonieme gevangene van dezelfde gevangenis aan de New York Post.
    „Het is bijna 2,70 meter van de vloer tot aan het plafond en er is niets waar je iets aan kunt vastbinden. Ja, je hebt lakens, maar die lijken wel van papier. Die zijn niet sterk genoeg. Hij woog 90 kilo – het kan gewoon niet! En als je een brief wil schrijven, krijg je een rubberen pen. Niets hards of van metaal.”

    Een andere ex gevangene.
    Andere criminelen die het gevangeniswezen van binnenuit kennen, beginnen te spreken met de pers.
    Uzair Paracha zat twee jaar in de dezelfde Metropolitan Correctional Center-gevangenis en kwam in 2005 vrij. Hij zegt tegen de New York Post dat hij zich regelmatig moest uitkleden tijdens doorzoekingen, dat hij werd geïsoleerd van andere gevangenen en dat de lampen 22 tot 23 uur per dag aanstonden.
    „De cipiers monitorden ons als laboratoriumratten”, aldus Paracha.

    Volgens Lewis Kasman een adjudant van voormalig Maffia baas John Gotti legt het anders uit:
    ’Alles was te koop’
    Lewis Kasman, een adjudant van maffiafiguur John Gotti Sr., bezocht zijn bendeleider in de jaren negentig geregeld in de gevangenis waar nu Epstein zat. Het was een corrupte bende, zegt Kasman. Gotti kreeg alles voor elkaar en kon zelfs zijn favoriete avondeten binnensmokkelen, maar ook telefoons. Alles was mogelijk.
    Volgens Kasman is dat nog steeds zo. „Als Epstein zelfmoord heeft gepleegd, moet iemand hem hebben geholpen.” Volgens hem zijn er 24 uur per dag camera’s en worden die voortdurend bekeken. „Iemand heeft Epstein de spullen moeten geven om zelfmoord te plegen, en hij heeft er dan flink voor betaald.”
    Dus naar mijn mening zal het kunnen zijn dat bewakers zijn omgekocht en een andere kant op keken toen Epstein verzelfmoord werd.
    Ik denk dat het laatste woord over deze affaire nog niet geschreven zal zijn en Ik hoop dat Epstein de nodige documenten heeft veilig gesteld.
    Overigens doen geruchten de ronde dat het privé eiland van Epstein in de hens staat na een explosie.

    Massive Fire Spotted On Private Island Owned By Billionaire Jeffrey Epstein

    Like

  4. Dr. Heinz zegt:

    Zonder deal uit dat EU!!!
    En helemaal niets betalen aan dat EU, laat hun maar mooi verrekken!!
    En laat Johnson mooi een deal met Trump maken, hopelijk is dat het begin van de afbraak der EU!!

    Like

  5. koosv8 zegt:

    Het is een samenwerking die de misselijke linkse partijen en de pers zelf in de hand gewerkt hebben. Het gaat lukken en ze zullen er beter uitkomen, en dat is nu net wat die minkukels in Brussel NIET willen. Want dan gaan er meer , en die kans is heeeel groot.
    LEVE EUROPA EN WEG MET DE EU.

    Like

  6. Henk der Niederlánder zegt:

    Als mensen denken dat Johnson zo’n vooruitgang vooe de Britten is moet Ik ze toch even wakker schudden.
    Ook Johnson is zo’n lul die graag met natte mutsenwijven op de hoek van de straat welkom welkom welkom staat te zingen en met liefde en plezier nog een partij paki’s binnen wil halen.

    Like

    • Piet Snot zegt:

      Dit soort berichten willen ze hier helemaal niks van weten.
      Dat zou de helden status van Boris hier aantasten, en dat laten ze niet gebeuren.
      Plaatst er maar een bericht over, niemand zal er 1 reactie op geven.
      Daar hebben ze het liever niet over.
      Dat geldt wel voor meer mensen waar ze hier veel van verwachten.

      Like

  7. guusvelraeds zegt:

    Lijkt verdomd veel op de brand in Hillary Clintons buitenhuis nadat de affaire rond de emails van start was gegaan en ze het benauwd had gekregen.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1499618/huis-van-bill-en-hillary-clinton-in-brand

    Like

Plaats een reactie