Hongaarse justitie . . .

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hongaarse justitie . . .

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Toont aan door wat voor schurken nederland geregeerd wordt. Slaafs doen wat de moslims eisen.

  Geliked door 3 people

 2. Republikein zegt:

  Nederlandse cocaïne fabriek.[huis van oranje]

  Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  Dat balkje is niet verplicht, is verzonnen door de media.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Vraag me af of ze levenslang krijgen. Men niet moet onderschatten met wat er steeds in de media komt over de criminelen uit Den Haag. Jonge lui zien een voorbeeld in Den Haag, waar gelogen word en waar gegraaid word en lijken dit zo langzamerhand als normaal te zien.

  Geliked door 4 people

 5. BigLJohn zegt:

  Er zijn echter nog meer verschillen die in het stukje niet genoemd worden. Als buitenlanders in Nederland voor de rechtbank staan, vinden ze daar een coulante D66 rechter die begrip toont voor hun zware misdrijven, en dientengevolge hun een flutstraf uitdeelt. Komen Nederlandse criminelen met een gelijk soort van misdrijven voor dit soort van rechters, dan wacht hun een gevangenisstraf van vele, vele jaren. Het Wetboek van Strafrecht bestaat nog steeds, maar geldt dus alleen maar voor ons. In vroeger jaren had de rechtbank lak aan slachtoffers van misdrijven. Mijn overleden vader zei het al; een rechtbank is net een draaibank. Je gaat er naar toe voor je recht, maar je komt er, in tegenstelling tot de dader, bekaaid van af.

  Geliked door 3 people

  • Corné zegt:

   Helemaal mee eens! Niet blanke allochtonen hebben altijd een paar streepjes voor bij de D66 rechters. Dat wordt natuurlijk stellig ontkend, maar de feiten liegen er niet om. Het begin bij de “studie” rechten. Het wordt hoog tijd dat daar de stofzuiger eens flink over heen wordt gehaald. Allereerst het toelatingsbeleid. Nu komen alleen luie kneuzen op de cursus – zo wordt de rechtenstudie door echte, dus beta-studenten, genoemd, af. Immers het zijn studenten met een A-profiel, vaak na doublures op het randje geslaagd, die komen voor de lol, het dynamische studentenleven en het gemakkelijke niveau. De kroeg en de vereniging zijn hun collegezalen. De studie interesseert ze geen hol. Die volgen ze alleen voor de bul en de titel. Daarna hetzelfde verhaal. Maar wel voor een onvoorstelbaar hoog salaris. Dus het mes in de “studie” rechten. De markt is oververzadigd met juristen. Die daar handig op in spelen en elkaar nutteloos werk verschaffen. Een deel van de faculteiten sluiten en slechts een klein aantal toelaten die slim en super gemotiveerd zijn en niet de feestvarkens. En vooral de docenten en hoogleraren eens goed doorlichten. Te rooie rakkers ontslaan of een baantje in de bibliotheek geven. Of misschien wel achter de bar in de kantine. Daar zijn ze in getraind en goed in.

   Geliked door 1 persoon

  • QenQ6 zegt:

   Voordat ze voor de rechter komen, zitten ze al een paar jaar vast!

   Geliked door 1 persoon

 6. Piet Snot zegt:

  Een voormalige politieagent uit Tiel moet de Staat ruim 84.000 euro terugbetalen voor de verkoop van informatie uit politiesystemen. De 22-jarige Tielenaar werd hiervoor in maart al tot een gevangenisstraf van 45 maanden veroordeeld. De man ging in januari 2017 bij de politie aan de slag. Binnen een jaar begon hij met het opzoeken van informatie in de politiesystemen over specifieke personen uit het criminele milieu. Deze geheime informatie werd vervolgens aan deze personen verkocht.
  https://www.security.nl/posting/620668/Ex-agent+moet+Staat+84_000+euro+terugbetalen+voor+verkoop+politiedata

  Helaas ontbreekt iedere achtergrond van deze agent.
  Maar ik denk niet dat we er ver naast zullen zitten als we er naar raden.

  Like

 7. Jan zegt:

  Lekker laten wegrotten in de Hongaarse cel

  Geliked door 1 persoon

 8. QenQ6 zegt:

  Heerlijk:

  ZERO TOLERANCE.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s