Laten we Nederland, ons vaderland, koesteren en promoten en behouden voor komende generaties Nederlanders!

Screenshot_189

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het is zoals met de meeste plannen die van het te ambitieuze en warrige kabinet komen, weer eens niet goed overdacht voordat werd besloten dat het door moet gaan. De zogenaamde milieuvriendelijke huizen zijn misschien wel milieuvriendelijk, maar schijnbaar slecht voor de gezondheid.

Bewoners van een voorbeeldproject van “verduurzaamde” huizen in Zoetermeer klagen over ernstige hoofdpijn in hun woning. Het C02 gehalte zou te hoog zijn… Niet genoeg frisse lucht door alle isolatie, driedubbel glas etc. Diezelfde huizen staan ook in Kerkrade, Leeuwarden, Amersfoort, Groningen en Tilburg. Ik ben benieuwd of daar ook mensen ziek worden van hun woning, al zegt het artikel dat dit niet zo zou zijn…
www.telegraaf.nl

Hetzelfde met 5G, het zogenaamde netwerk dat voor sneller internet moet zorgen… 5G, dat een idee is dat vanuit de VN komt, dus wereldwijd (dictatoriaal) uitgerold wordt.

Ook in ons Nederland wordt het dictatoriaal, zonder overleg met provincies, gemeentes en de bevolking, door dit globalistisch ingestelde kabinet uitgerold, al is er in ons land gelukkig, net zoals in vele andere landen, een grote groep wakkere mensen die het gevaar, door de hoge straling die 5G afgeeft, voor de gezondheid inziet en protesteert tegen de komst van 5G.

Professor Wilfried Kühling van de Luther University Halle-Wittenberg, die de wetenschappelijke Adviesraad van de BUND leidt beschouwt 5G-technologie als veel gevaarlijker dan bedrijven en overheden ons willen doen geloven. Hij zegt dat het namelijk wetenschappelijk is bewezen dat de hersengolven worden beïnvloed door de hoogfrequentie straling van de moderne communicatie. En dat ze genetische informatie zal destabiliseren. Verder zou het zo zijn dat als u het apparaat in uw zak draagt de kwaliteit van het sperma vermindert. En dat vanwege deze radicale formaties er een zogenaamde oxidatie cel stress is die immuun effecten veroorzaakt, wat betekent dat verschillende ziekten zich later kunnen manifesteren.
www.focus.de

In Sydney, Australië was er weer een islamitische jihadist die een vrouw heeft gestoken en die terwijl hij “Allahu Akbar!” schreeuwde op auto’s sprong.
https://ejbron.wordpress.com

In Duitsland is er, net zoals in Zweden, en andere “open grenzen” landen een seks-jihad aan de gang en verschillende vrouwen zijn verkracht in het afgelopen weekend, o.a. in Hannover, in Sleeswijk-Holstein, Eppelheim en Heidelberg. De islamitische “verrijking”…
www.anonymousnews.ru

Geert Wilders van de PVV wil ons Nederland heel terecht de-islamiseren en dat is mijns inziens ook hoognodig. De islam en de invasie van niet-westerlingen met daarbij de dictatoriale EU zijn dingen die we kunnen missen als kiespijn.
https://zlj13051967.wordpress.com

Het aantal asielzoekers dat illegaal Duitsland binnenkomt, explodeert, zo laat onderstaand artikel weten. Hoe zou dat in Nederland zijn? Is daar enige controle op met het krankzinnige open grenzen beleid? Worden er identiteitscontroles uitgevoerd? Mensen uitgezet? Of lopen er ik weet niet hoeveel illegalen in Nederland rond die zonder geldige papieren, woonplaats en inkomen Nederland onveilig maken?

Het aantal asielzoekers in Duitsland explodeert, twee derde komt illegaal Duitsland in, in de eerste helft van dit jaar hebben 305.000 migranten voor het eerst een asielaanvraag in de EU ingediend, inclusief de vervolgaanvragen waren het er 337.000. Het aantal mensen dat erkend wordt ligt tussen de 30 en 50%. Een beetje rekenwerk in onderstaand artikel laat zien dat er in het afgelopen half jaar 90.440 mensen illegaal Duitsland binnen kwamen en het een feit is dat er minder dan 1% wordt uitgezet…
https://ejbron.wordpress.com

Het is voor de meesten van u wel bekend welke weg de EU in is geslagen, de weg naar één EU-superstaat zonder soevereine landen met een nieuw EU-ras.

In dat kader wordt Duitsland, het land van de Duitsers, nu steeds meer door de media en politici benoemd als “het land” of “de republiek”. Het doel van deze actie zou moeten zijn dat de Duitsers hun historische claim op een eigen land moeten vergeten.

In de loop van deze grootschalige verandering zijn de afgelopen jaren hele regio’s etnisch geherstructureerd in Duitsland en heel West-Europa en vele steden in de deelstaat Nordrhein-Westfalen zijn al grotendeels Turks, Arabisch en geïslamiseerd, zo laat onderstaand artikel weten. Het lijdt geen twijfel dat deze gebieden op een dag ook de volgende stap zullen zetten…en zich onafhankelijk zullen willen verklaren van Duitsland. De verplaatsing van Duitsers uit openbare ruimtes die vandaag al plaatsvindt, zien we in buitenzwembaden, openbare parken, No-Go-Areas voor Duitsers en in het systematische geweld tegen alle Duitsers…
www.pi-news.net

Hoe rechtvaardigen de moslims eigenlijk de massale immigratie naar niet-moslimlanden? Het interessante en leerzame onderstaande artikel, een eyeopener voor de naïeveling, laat weten dat het nogal simpel ligt. Het heet in het Arabisch “Hijrah”, oftewel jihad door immigratie. Dat wil zeggen: naar een nieuw land verhuizen om daar de islam te brengen, wordt in de islam als zeer verdienstelijk beschouwd.

Ongelovige landen binnenvallen, zich vestigen, verplaatsen, veroveren, onderwerpen, tot slaaf maken en vernietigen, dat is de drijvende factor van alle islamitische immigratie en de schrijver van het artikel vraagt zich terecht af, net zoals zo velen, waarom dat voor zoveel mensen zo moeilijk te begrijpen is. We zien het gebeuren voor onze ogen en in ander westerse Europese landen.
http://sheikyermami.com

Er gaan veel dingen over het internet die door goedgelovige, niet voldoende geïnformeerde mensen als complottheorieën worden afgedaan, omdat, heel eerlijk gezegd, deze plannen, bedacht door de rijksten der aarde én te ziek voor woorden zijn en zo bizar dat je het bijna niet kan bevatten…

Vele oude als complottheorie bestempelde zaken bleken geen complottheorie te zijn, kijk naar Epstein, maar de waarheid…

In onderstaand artikel van Point Of No Return kunt u lezen over de protocollen die alles verklaren en uitleggen wat er vandaag in de wereld gebeurt en waarom.
https://pointofnoreturnthetruth.altervista.org

Nederland is van en voor de Nederlanders en door politiek wanbeleid, dat de immigranteninvasie ondersteunt en verdragen heeft getekend en lidmaatschappen is aangegaan tegen de wil in van de Nederlandse bevolking, zitten we nu opgescheept met heel veel mensen die ons land, onze westerse vrije cultuur, onze normen, waarden, wetten en ons niet respecteren.

Laten we ons vaderland, het land waar onze voorouders zo hard voor hebben gevochten, promoten en koesteren en onze kinderen leren hoe belangrijk en waardevol de Nederlandse cultuur en tradities zijn. Laten we ze de normen en waarden leren die onze ouders ons geleerd hebben en ze niet laten indoctrineren met de abnormaliteit die door de politiek in opdracht van het grote mondiale plan aan hen wordt voorgeschoteld.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Laten we Nederland, ons vaderland, koesteren en promoten en behouden voor komende generaties Nederlanders!

 1. ruud beijer zegt:

  Laten we ons land beschermen tegen de linkse en rechtse kliek.
  Of liever meehuichelen?
  Ik niet ik stem op de PVV!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Nedrland is allang mijn land niet meer, verziekt door de politici van links, christelijk en liberaal, bedankt !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Rob van Marle zegt:

  Juist.

  Like

 4. ‘tegen de wil in van de Nederlandse bevolking, zitten we nu opgescheept met heel veel mensen die ons land, onze westerse vrije cultuur, onze normen, waarden, wetten en ons niet respecteren’. Ben ik het niet mee eens; 85% of nog meer van de Kaaskoppen interesseerDE het geen ene FUK! Als 40 jaar waarschuwen nog niet voldoende is om de ogen / oren open te krijgen, weet ik het ook niet meer! SUFKUTTENlandje, meer kan ik er niet van maken! Verdient het gewoon om in andere handen over te gaan, de islam welteverstaan!

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Heel nuttig artikel. Goede voorlichting.
  Maar waarom dergelijke artikelen? Het helpt ons uiteindelijk geen fuck verder.
  We moeten ophouden met praten en schrijven. Alleen revolutie kan nog helpen.
  De democratie is allang verloren. We moeten allemaal PEGIDA worden.
  De straat op. Zij die recht van lijf en leden zijn.
  Kijk eens naar Paul Golding van Britain First. Tommy Robinson. Geert Wilders.
  Laten we ze niet in de kou laten staan. Meedoen !!!

  Like

 6. M zegt:

  Van alle landen om ons heen heeft men al een drama gemaakt omdat de ‘vrede’ zo geweldig veel vrede brengt voor iedereen, wat iedereen ook duidelijk kan zien.
  Behalve de landen die voor hun burgers en eigen land opkomen die hebben dat drama wat men vrede noemt niet, wat iedereen ook duidelijk kan zien.
  Die worden slechts wat gedemoniseerd in de media omdat ze hun gezond verstand gebruiken en doen wat juist is voor hun land en volk.
  Maar hun vrouwen en kinderen worden niet lastig gevallen omdat ze zich niet laten ringeloren door de nep vrede.
  Zij gaan voor echte vrede, u weet wel, die echte vrede waarbij mensen gewoon met elkaar samen kunnen leven zonder dat de kranten bol staan van de ellende van een onverdraagzame samenleving binnen de eigen verdraagzame samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s