Vaccinatie, 5G, de immigranteninvasie en de EU kunnen we missen als kiespijn

Screenshot_228

“Een volk dat op corrupte politici, bedriegers, dieven en verraders stemt, is geen slachtoffer… maar medeplichtige.”

(Door: “Elise Nijmegen”)

Vaccinaties. Er is al veel over gezegd. Sommigen willen ze het verplicht worden en anderen willen er niets van weten.

In onderstaand artikel van december 2018 staan de schokkende resultaten van het onafhankelijke Italiaanse laboratorium Corvelva naar het GSK MMRV-vaccin (priorix Tetra). Tot grote ontsteltenis van de onderzoekers werd ontdekt dat dit specifieke vaccin sporen van 65 kruis verontreinigende stoffen bevatte. Verontreinigingen, die door artsen en verpleegkundigen over de hele wereld worden ingespoten bij kinderen vanaf 18 maanden oud.

Ingrediënten die in ook in het vaccin werden gevonden, waren o.a.; endogene humane en vogelretrovirussen, vogelvirussen, menselijke immunodefficiëntie en immunodefficiëntie virus van apen (fragmenten die, indien ingevoegd in de database, fragmenten van HIV en SIV detecteren), murine-virus, paarden infectieus bloedarmoede virus, lymf proliferatieve ziekte virus, Rous sarcoma virus, en andere virussen zoals alphaendorna-virus en hepatitis b-virus en het gistvirus.
https://realnewsaustralia.com

De EU wil van Europa één grote superstaat maken waarin alle landen de orders van de EU moeten opvolgen. Na het lezen van onderstaand artikel blijkt dat er ook een EU-werkeloosheidsverzekering moet komen, iets waar de Duitse werkgevers vanaf willen.

De Federale vereniging van Duitse werkgeversorganisaties (BDA) heeft een lijst met eisen voor de toekomstige EU-commissie opgesteld.

Een dergelijke gemeenschappelijke werkeloosheidsverzekering, zoals gepland door Ursula von der Leyen en Emmanuel Macron, zou de landen benadelen die hun arbeidsmarkten concurrerend hebben opgezet, voor Duitsland zou dat concreet betekenen dat we voor werkelozen in de hele EU moeten gaan betalen. Niemand die de Duitse belangen vertegenwoordigt, kan dat doen en daarom zal de AFD campagne voeren tegen de oprichting van een EU-werkeloosheidsverzekering, zo laat Prof. Dr. Jorg Meuthen weten.

Mijns inziens zou ook dat Nederland moeten protesteren tegen deze Frans-Duitse EU-plannen!
www.afd.de

Op 08-09-2019 komen 23 groepen samen in Mönchengladbach, Duitsland, om te protesteren tegen het geweld! Het geweld dat een consequentie is van het beleid van onrealistische en verwarde en anti-nationalistische politici.

De volgende groepen doen mee met de gezamenlijke actie:

Mönchengladbach steht auf e.V. NRW stellt sich quer, Ruhrpott Roulette,  Frauenbündnis Kandel, Bruderschaft Deutschland,  Internationale Kölsche Mitte, Duisburg macht sich „grade, Eltern gegen Gewalt, Team Heimat, Biker für Deutschland,  Mütter gegen Gewalt – das Original 2018, Gemeinsam-Stark Deutschland, Widerstand steigt auf,  PEGIDA NRW, Bürger stehen auf, Bekenntnis zu Deutschland,  #SchütztunsereKinder, NRW schaut nicht weg, Deutsche Patrioten, WfD – Wir für Deutschland, Bruderschaft Herne, Patriotic Opposition Europe,  „Michel wach auf“ – Hamburg
https://19vierundachtzig.com

Het geweld waarmee politieagenten ook steeds meer te maken krijgen en die mijns inziens in een hele delicate positie zitten. Ze willen de bevolking beschermen en de wet handhaven, maar krijgen van hogerhand mijns inziens orders die anders zeggen…

In Birmingham is een niet-westerling beschuldigd van poging tot moord nadat een politieagent, al 17 jaar in dienst, door zijn eigen patrouillewagen was overreden en achterbleef met potentieel levensgevaarlijke verwondingen waaronder een gebroken bekken.
https://news.sky.com

In Mainz kan het salafisme groeien, doordat de autoriteiten wegkijken. Dat geldt niet alleen voor het salafistische bolwerk Noord-Rijnland-Westfalen, maar ook voor Rijnland-Palts. Het salafisme, ook wel de zuivere islam genoemd, daar waar het normaal is om te trouwen en seks te hebben met een meisje van 10…
www.journalistenwatch.com

De lijst van doden die te maken hadden met de Clintons is best lang, 46 volgens onderstaand artikel, van bodyguards tot advocaten…
www.thegatewaypundit.com

Bill Clinton, die erg vaak op bezoek schijnt te zijn geweest bij pedofiel Epstein, en waar FBI-duikers, volgens onderstaand artikel menselijke botten hebben gevonden in de wateren van het “Orgie-eiland”.
www.starshipearththebigpicture.com

In onderstaande Nederlands ondertitelde video kunt u de gevaren van 5G, een ramp voor mens en dier, oorspronkelijk een militair wapen, nog eens zien. Ook is er de mogelijkheid om alvast een strafaangifte te doen tegen de verantwoordelijke Minister en Staatssecretaris.
www.dlmplus.nl

Economische belangen hebben de prioriteit boven menselijkheid gekregen bij de anti-nationalistische regering; de belangen en behoeftes van de Nederlanders zijn al jaren niet echt interessant voor het ondemocratische Nederlandse politieke kartel dat wil dat Nederland ten ondergaat aan de islamitische EU-dictatuur.

Het is aan ons, de Nederlandse bevolking, om duidelijk te maken dat dit niet past in de toekomst van onze kinderen en we uit de EU moeten stappen om onze vrijheid, de vrijheid van meningsuiting, onze normen en waarden, de gelijke rechten van vrouwen, de tolerantie tegenover homo’s, onze cultuur en tradities en de vrijheid van geloof te behouden.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vaccinatie, 5G, de immigranteninvasie en de EU kunnen we missen als kiespijn

 1. IkBenHet zegt:

  Redelijk chaotisch “relaas” waarvan de intentie mij volstrekt ontgaat.
  Beter gezegd: Snap er geen bal van 😦

  Like

 2. Peter Rissing zegt:

  OK, ik ben het er mee eens dat “we uit de EU moeten stappen”, maar wat heeft dat met het aantal doden rond de Clintons te maken? Of dat “menselijke immunodefficiëntie en immunodefficiëntie virus van apen (fragmenten die, indien ingevoegd in de database, fragmenten van HIV en SIV detecteren),” in een serum is aangetroffen. Dit verhaal is verspilde leestijd voor mij.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   @ Peter
   Elise heeft er een tijdje geleden voor gekozen om in plaats van een enkel item te benoemen in haar artikelen meerdere items tegelijk te benoemen.
   Wat mij betreft zeer oke omdat er genoeg artikelen geschreven worden die een item in de schijnwerpers zetten.
   Elise geeft gewoon aan dat de discussie een stuk breder moet zijn als alleen de discussie over moslims ed.
   Elise heeft namelijk maar al te goed begrepen dat we niet verneukt worden met een item maar met meerdere tegelijk
   Voorbeeld.
   Halve gare Rutte is zeer verdrietig wegens het overlijden van die schele oranje.
   Mag hij voor mijn part verdrietig om zijn maar is de eerste klas klootzak ook zo verdrietig als het om de kleine burger gaat.
   Ik heb er in ieder geval nog niks over gehoord dus dat hij voor mijn part maar de confrontatie aan gaat met de reuzenteek die nu in Nederland op duikt.

   Like

 3. Frauke zegt:

  Voor mij volstrekt duidelijk , Elise !

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Wij hebben (helaas) geen toekomst meer.N.W.O.

  Like

 5. edwin vissers zegt:

  Dit bericht is voor mensen mer een iQ ,dus niet voor hoogopgeleiden

  Like

 6. Fred zegt:

  Prima opsomming van punten die er toe doen. Helaas merk je dat niet iedereen over voorkennis beschikt, en dus dit als een warrige opsomming zien.

  De NWO is meer dan alleen immigratie. Ze hebben meerdere “technieken” tot hun beschikking waaronder vaccinatie om de meute dom te houden. Helaas is dit vaccinatie-verhaal voor velen een brug te ver. Raar, want het is namelijk een heel belangrijk punt. Mensen kunnen niet accepteren dat zij zijn vergiftigd als kind. Ik ben ook gevaccineerd als kind, maar weet zeker dat dit ook de oorzaak is van chronische eczeem.

  Anyway: zalig zijn de onnozelen van geest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s