Garmisch-Partenkirchen: “Zuidlander” verkracht Amerikaanse toeriste in taxi

Screenshot_4

In Garmisch-Partenkirchen werd een 24-jarige Amerikaanse toeriste in dirndl bruut door een taxichauffeur met een “Zuidlands uiterlijk” verkracht. De “Süddeutsche Zeitung” “corrigeert” het politiebericht.

(Door: Max Thoma – Vertaling: E.J. Bron)

Brute overval – de VS waarschuwden voor migrantengeweld in Duitsland

In de nacht naar dinsdag werd in Garmisch-Partenkirchen een 24-jarige Amerikaanse toeriste op brute wijze door een taxichauffeur verkracht. De 24-jarige was na een gezellig bezoek aan een biertent in Garmisch maandagavond laat alleen in een taxi gestapt, staat er verder in een melding van de politie Oberbayern Süd van vrijdag. De goed gemutste jongedame wilde zich vanaf de Marienplatz in Garmisch-Partenkirchen naar haar hotel laten rijden en genoot van het nachtelijke panorama van een van de mooiste steden van Europa. Toen stopte de taxichauffeur plotseling in het stadsdeel Burgrain en verkrachtte zijn nietsvermoedende slachtoffer, dat daarbij ook lichamelijk gewond raakte.

PI News (2)

De 24-jarige kon daarna in een nabijgelegen woning om hulp vragen. Nu zoekt de recherche naar de nieuw-Duitse taxi-verkrachtings-vakkracht en is daarbij aangewezen op aanwijzingen van getuigen: de jonge vrouw was korte tijd voordat ze de taxi nam nog enkele minuten in de kroeg Shaka-Burger en droeg een groene dirndl met een wit schort – wat de taxidader begreep als vrijbrief voor zijn seksuele aanval. Als de Amerikaanse dame zich nu maar “haram” had gekleed, zoals duizenden andere toeristes in Garmisch in zwoele zomernachten, of naar de concrete aanwijzingen van haar president over de door de media georkestreerd verdoezelde migrantencriminaliteit in Duitsland geluisterd.

De seksuele misdadiger wordt in het politiebericht als volgt omschreven: ca. tegen de 30 jaar oud, “Zuidlands” type, normaal postuur, zeer kort bruin haar, een bruine baard van drie dagen, droeg een wit T-shirt en een blauwe spijkerbroek. Voor aanwijzingen kunt u contact opnemen met de recherche Garmisch-Partenkirchen onder nummer 08821-9170 of met elk ander politiebureau. Ook wordt gezocht naar een uit meerdere personen bestaande groep, die zich deze nacht in deze taxi naar Wallgau liet rijden.

De “Süddeutsche Zeitung” stelt een onderzoek in en vervalst het politiebericht:

Ook deze krant wil met een profiel van de dader bijdragen aan de oplossing van de daad, waarvoor ze van tevoren het politiebericht zoals gewoonlijk politiek correct “iets gecorrigeerd” heeft:

“Taxichauffeur verkracht jonge vrouw. In de nacht naar dinsdag was een 24-jarige vrouw in de taxi op weg naar huis. Zoals de politie meedeelt, stopte de taxichauffeur in het stadsdeel Burgrain en verkrachtte de vrouw in de auto […]. De daad vond plaats in de nacht van maandag naar dinsdag tussen 23.00 uur en 0.30 uur. De verdachte zou tegen de 30 geweest zijn en een wit T-shirt en blauwe spijkerbroek hebben gedragen.”

Opmerking: de meeste taxichauffeurs in Garmisch-Partenkirchen dragen in de zomer een wit T-shirt en een blauwe spijkerbroek.

Trump: “Wanneer men geen grenzen heeft, heeft men geen land!”

Behalve de Chinese regering hadden ook de VS in 2016 op grond van vele “onregelmatigheden” een expliciete reiswaarschuwing voor hun burgers naar het omvolking-zalige Europa uitgegeven: vooral het hoogseizoen in de zomer zou een gevaar vormen, Amerikaanse burgers zouden vooral bij grotere evenementen en festiviteiten alert moeten zijn.

In juni vorig jaar verweet de Amerikaanse president Donald Trump de Duitse mainstream-media en autoriteiten “een achterhouding van cijfers over de vluchtelingencriminaliteit”. “De criminaliteit in Duitsland is met 10% toegenomen en de autoriteiten willen deze misdaad niet melden, omdat migranten geaccepteerd werden”, schreef Trump op Twitter. Trump benadrukte: “In andere landen is het nog erger. Wees verstandig, Amerika!”

In een andere tweet voegde hij er aan toe: “Wanneer men geen grenzen heeft, heeft men geen land!” Bondskanselier Angela Merkel wees op een gezamenlijke persconferentie met Emmanuel Macron de uitspraken van Trump van de hand dat de criminaliteit in Duitsland zou zijn gestegen. De onlangs gepubliceerde criminaliteitsstatistiek van de politie zou echter “licht positieve ontwikkelingen” aantonen, legde Merkel aan de Amerikaanse president uit. De criminaliteitsstatistiek “spreekt voor zich”, benadrukte Merkel energiek – daarmee heeft ze zelfs bij wijze van hoge uitzondering een keer gelijk.

De heerschappij van Merkel is desalniettemin de heerschappij van de leugen en het geïmporteerde geweld – de gevolgen kun je van het voorheen betoverende Garmisch-Partenkirchen tot in de Verenigde Staten drastisch vernemen, vooral als ongesluierde jonge vrouw.

(De schrijver van “PI-News”, Max Thoma, woonde net als zijn overgrootvader, de Beierse schrijver Ludwig Thoma, lange tijd in het district Garmisch-Partenkirchen)

Bron:
www.pi-news.net
Door: Max Thoma

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Donald Trump, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Garmisch-Partenkirchen: “Zuidlander” verkracht Amerikaanse toeriste in taxi

 1. Piet Snot zegt:

  ze zelfs bij wijze van hoge uitzondering een keer gelijk.

  Omdat mensen geen moeite meer doen om tijd aan een aangifte te verspillen, dan worden de criminaliteitsstatistieken vanzelf wel beter, en is er vanzelf dus minder criminaliteit, volgens diezelfde statistieken.

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   En niet te vergeten de aangiftes die door de politie bewust uit de statistieken gehouden worden Bert.
   Hierbij gaat het om grote aantallen tot ca. 20 tot 25 % als je dat dan nog eens optelt bij de aangiften die niet worden gadaan kom je makkelijk aan de 30 tot 35 % meer als wat toegegeven wordt..

   Geliked door 1 persoon

 2. Zal Angela niet gebeuren! Van mij mag ze trouwens weleens EEN BEURT krijgen! Wanneer staat de HELD op om haar er eens 1tje voor te bakken? Iemand die haar recht in de smoel voor ‘LANDVERRÄTER’ uitmaakt ten overstaan van de hele natie! Wanneer???????

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Ophangen !!

  Like

 4. fleckie zegt:

  Merkel zal heus wel. altijd diverse ‘ beveiligers’ om zich heen hebben, …en onder ‘strenge’ beveiliging zijnde, als ze zich. ‘ergens’. moet vertonen!!!…….( weet men intussen al de namen van diegenen die haar toestemming gaven, tot ‘vrije instroom’, van koppensnellers’??!! …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. wauso zegt:

  Zoveel mogelijk verkrachtingen en vooral met dodelijke afloop. Daar hebben ze voor gekozen. Het moet wel meer ‘live’ op T.V. komen. Ik wil genieten van die moordpartijen. Graag ‘Close up’! En als je daar niet tegen kunt heb ik een remedie voor je: ‘Wegkijken’!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Dergelijke vuiligheid dadelijk de lul afsnijden en ze terugsturen naar afzender …, uiteraard de lul in een plastiekzakje meesturen zodat die vuiligheid volledig teruggestuurd wordt.

  Like

 7. hannah zegt:

  ein Südländer aus Nordafrika ……….

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Zag vandaag in een museum dingen hangen van mensen, die als Thema EU hadden. Degene die ons rondleidde had het steeds over Europa. Ik zeg: je bedoeld EU? Want daar heb je steeds over en niet over Europa. Ze had het wel direct door wat ik bedoelde en verbeterde zichzelf. Ik zag 1 ¨kunststuk¨ van een vrouw die droomde van een aardbol zonder landen. Pfffffffff denk ik dan. Ga verhuizen naar Mars.

  Like

 9. hans zegt:

  Allemaal waar van hoe men hier boven reageert, maar geen nummerbord, geen taxibedrijf en geen telefoonnummer wat je moest bellen om er een te krijgen?
  Dus/ en de politie kan hem niet vinden?
  Klinkt erg naïef in mijn oren! Niet zozeer haar in het bijzonder, maar ook de autoriteiten.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Zou jij een taxi chauffeur nog herkennen tussen al die 100den andere mossels die daar rond rijden.
   Allemaal hetzelfde himmller kapsel, dezelfde baardjes en gelijke soort merk kleding.
   Of het nummer en kenteken waar je het laatst bent ingestapt.
   Met een slokje op stap in bij de eerste de beste die je tegenkomt.

   Nee, ik zou nu voor geen goud meer in een taxi instappen, helemaal nergens.
   Misschien ooit nog wel eens, maar nooit eentje met een mossel achter het stuur.

   Like

 10. hans zegt:

  Of het is onwil!

  Like

 11. Marly zegt:

  raar toch ,nieand kent dus die taxi en chauffeur ,hoe is die vrouw in die wagn geraakt ,heeft men een taxi gebbeld ,stonden er taxi s op een taxistandplaats ,dus iemand moet die man toch kennen ;wat is dat nu voor zeer

  Like

 12. QenQ6 zegt:

  Straks lost Trump de problemen van Duitsland nog een keer op, en… dan gaat het NIET met de zachte hand!

  Like

 13. kampersrene zegt:

  tot overmaat van ramp moest zij de taxi-rit nog betalen ook hij kreeg wel geen fooi……ach zolang die getaande verrijkers het land binnenstromen zul je niets anders te lezen krijgen …..miserie …moord ….terrorisme….messentrekkers enz allahup akbar…..de god van den duivel

  Like

 14. Piet Snot zegt:

  ISERLOHN – Bij het treinstation in het Duitse Iserlohn (Noordrijn-Westfalen) zijn zaterdag twee mensen doodgestoken. De slachtoffers zijn een man en een vrouw, zei een woordvoerder van de politie. In de loop van de middag is een 43-jarige verdachte aangehouden.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2124480890/twee-doden-door-mes-aanval-op-duits-station

  PARIJS – Een klant heeft een ober doodgeschoten in een eetcafé aan de rand van Parijs, kennelijk omdat hij te lang moest wachten op een sandwich, zei een bron dichtbij het onderzoek.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2027888832/ober-doodgeschoten-om-trage-levering-sandwich

  Geliked door 1 persoon

 15. Pietersen zegt:

  Een Zuidlander is een moslim, net zoals ’n ‘Asian’ een moslim is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s