Er wonen steeds minder oorspronkelijke Oostenrijkers in Linz

Screenshot_143

“Wie oud genoeg is voor een misdaad, is ook oud genoeg voor straf!”

(Vertaling: E.J. Bron)

 Eén op de drie is buitenlander

Nieuw geanalyseerde data van Statistik Austria bevestigen de indruk die veel inwoners van Linz tijdens een wandeling door hun geboortestad kunnen krijgen. Het aantal inwoners in de staalstad bevindt zich met ongeveer 206.000 in het begin van dit jaar op een historisch hoogtepunt. Tegelijkertijd zijn er zo weinig “oorspronkelijke Oostenrijkers” als nooit tevoren.

Blick Oostenrijk

Waren het enkele jaren geleden nog 20,7%, op dit moment is bijna één op de drie inwoners van Linz (66.843 mensen) geen Oostenrijker van geboorte meer. Een demografische verandering, die ook te merken is in de veiligheidspolitiek.

Alleen al dit jaar 36 moorden in Oostenrijk

“Regelmatige preventieve controles van de politie kunnen zulke waanzinnige daden al van tevoren verhinderen! Bovendien zijn consequente uitzettingen van criminele buitenlanders dringen geboden”, verklaart het gemeenteraadslid Michael Raml (FPÖ) hierover.

Dat Linz inmiddels een enorm probleem met geweld door (meestal heel jonge) buitenlanders heeft, werd al bevestigd door de hoogste politieman in de deelstaat Ober-Österreich, politiechef Andreas Pilsl.

Tijd voor een nieuw jeugdstrafrecht?

“De daders worden steeds jonger”, verklaart Michael Raml zijn oproep om het strafrecht aan te scherpen. “Laten we eerlijk tegenover onszelf zijn: dat maatschappelijk werkers zich over de jongens ontfermen, zal niet veel helpen. Tegen hen moet keihard worden opgetreden! Door een stevig woordje met ze te spreken, zullen ze hun bende niet de rug toekeren. Alleen als ze vroegtijdig merkbare consequenties voor hun handelen ervaren, kan er iets veranderen”, is Raml overtuigd. Daarom is zijn credo: “Wie oud genoeg is voor een misdaad, is oud genoeg voor straf!”

Ook het sociale stelsel bereikt zijn limiet

Behalve veiligheidskwesties brengt het gemeenteraadslid in Linz ook sociale componenten in het spel, waarmee de snelle toename van buitenlandse medeburgers gepaard gaan. Zo zou inmiddels 58% van de uitkeringsgerechtigden geen Oostenrijkse staatsburger zijn.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, FPÖ, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Er wonen steeds minder oorspronkelijke Oostenrijkers in Linz

 1. Monalisa zegt:

  Ook daar woont het rapalje

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Iedereen weet het en snapt het best dat de sociale uitkeringen een honingpot zijn voor buitenlanders. En dat zijn lang niet altijd de armsten die een verblijfsvergunning weten te bemachtigen en daarnaast een huis met inrichtingskosten.Vervolgens een tijd later fijn op vakantie naar land van herkomst. Op kosten van de werkenden alhier. Het is om uit elkaar te barsten van nijd. Let verder eens op Paul Blokhuis dat ie geschrokken is van de verdubbeling van het aantal daklozen (dat zijn de illegalen, die geen verblijfsvergunning krijgen) Als je hem hoort dan hoor ik aan de tonatie dat Paul Blokhuis totaal niet schrikt. Hij zegt t, maar voelt die schrik absoluut niet. Hemel wat gaan we nog verwachten met dit soort ongeinteresseerde politici. Niet veel goeds in ieder geval. Je komt er niet meer vanaf van die lui.

  Geliked door 4 people

 3. Steven zegt:

  En dat MOET ook zo doorgaan van de Brussel totdat ieder Europees naar de KLOTE is geholpen en er alleen nog moord en doodslag heerst en geen uitkeringen meer!

  Geliked door 1 persoon

 4. rottenpikwick zegt:

  Geldt voor alle grote(re) steden in West-Europa. In de uitgaansbuurten waan je je in Marrakech. Valt mij op dat het ook steeds ’s nachts rumoeriger wordt in de binnenstad / steden. Vooral op stapavonden veel geschreeuw, luidruchtig scootervolk, discoauto’s die door de stad scheuren. Ik kijk weleens (voorzichtig) uit het raam. Ja hoor, VERRIJKERS!

  Geliked door 1 persoon

 5. edwin vissers zegt:

  “Ik heb vorig weekend een jodelworkshop bij Die Supertolle Schlager Schwestern gedaan. Ik heb lang niet meer zoiets leuks meegemaakt! Als je ooit een verfrissend uitje voor je collega’s zoekt, dan is dit een vette aanrader!”
  jodelai joodellia hahaha blank onkruid .

  Like

 6. edwin vissers zegt:

  Ook nu is het jodelen niet weg te denken uit het Oostenrijkse straatbeeld. Zo nemen er talloze Oostenrijkers les zodat zij leren jodelen in de bergen. Op die manier blijft de prachtige traditie in stand en kunnen we nog jaren genieten van het prachtige geluid in de bergen. allah hakbar

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Zo zou inmiddels 58% van de uitkeringsgerechtigden geen Oostenrijkse staatsburger zijn. en dit speelt in heel Europa zij weten beter hoe de wetten in elkaar zitten dan de echte werkende klasse, hier ga je op ten duur aan kapot, de W3 komt er aan.
  ook een goede morgen allen.

  Geliked door 2 people

 8. Monalisa zegt:

  de EU wil (lees hun statuten nog eens) 25 miljoen vreemdelingen plaatsen voor 2050.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Nederland wipt voorlopig over Oostenrijk heen op de beroemde coëfficiëntenlijst van de Uefa..
  Gelukkig maar, is er nog koffie, beetje vroeg voor Pitt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s