CITAAT Martin Bosma

Screenshot_246.png

Het Legestoelenfestival van Ollongren is een links-liberaal feestje, met grijsgedraaide verhaaltjes en de voorspelbare ophitsing tegen de vijanden van de links-liberale elites. Een soort NRC, maar dan voorgelezen. Niemand komt. Kost een miljoen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Martin Bosma)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op CITAAT Martin Bosma

 1. Rensk. zegt:

  Maar het kinderfeestje van Ollongren moet wel gasten hebben toch? Dus wat doe je dan als bijna niemand wil komen? Ambtenaren verplichten te komen. Over 10 jaar als het aan Ollongren ligt moeten de burgers verplicht komen om ongeveer 5 uur te luisteren naar het gezemel van de grote roerganger Ollongren. Ligt dat nou aan mij, dat ik die grieten vaak zo emotioneel de camera in zie kijken? Dinnetje Arib mocht met de hamer slaan om het feestje te openen. Zijn net gekke henkies. Wat een stompzinnigheid. Als je geen inhoud hebt ga je dit soort stompzinnige dingen naapen.. Triest.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Waarom nu een democratiefestival? De EU is toch zo democratisch?

  Tenminste dat roepen ze steeds. Of moet het volk overtuigd worden dat een totaal niet democratische EU toch wel erg democratisch is.

  Ongeloofwaardig!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  Goede wijn behoeft geen krans.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  De realiteit schrijft de beste satires. Een jonge Nederlandse wetenschappster is net zo gelukkig als een schoolmeisje dat ze wetenschappelijk kon bewijzen dat je de mensheid kunt naaien. Heel eenvoudig: Vertel het onvolledig, verberg de waarheid en blijf altijd vrolijk. Dan kiest niemand voor rechtse partijen omdat niemand ze kent. Briljant. Vanaf volgende week is zij docente aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gefeliciteerd.

  https://www.nporadio1.nl/dr-kelder-en-co/onderwerpen/511856-doodzwijgen-werkt-met-populistische-partijen

  Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het democratiefestival is een soort flauw aftreksel van de EO-jongerendag. En daar gaan eigenlijk alleen maar wat pubers uit Bijbelachterbelt, die niet veel gewend zijn, naar toe. De jeugd van tegenwoordig heeft helemaal geen belangstelling voor democratie, voltooitd leven, enge prikken en verheerlijking van de Dood. Die willen uit hun dak gaan met drugs, drank, sex en hossen. Die hebben geen zin, om naar fabeltjes en sprookjes te moeten luisteren. Bekaijk it maorr. En ze hadden ook helemaal geen tijd. Ze moesten nog een zakcentje verdienen met vakkenvullen of krantenwijk. Dat kreng van Ollen en die aangeklede etalagerobot snappen er dus ook helemaal niets van, wat Nederlanders beweegt.

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Dan is er misschien nog hoop voor dit land.

  Like

 7. Peacepipe zegt:

  Eerst in recordtijd het referendum afschaffen en nu gaan vertellen dat democratie zo belangrijk is.

  Voer zo snel mogelijk weer de referendum wet in!!! Dat is democratie!!!

  Geliked door 3 people

 8. Steef zegt:

  Afzetten de trut

  Geliked door 1 persoon

 9. Martin zegt:

  Veel beloven weinig geven doet een demokraat in vreugde leven

  Geliked door 1 persoon

 10. Gerrit zegt:

  Democratiefestival doet mij denken aan de landdagen van Mussert. Mussert “verkocht” Nederland aan de Duitse Nazi, Ollogren en D66 wil Nederland ondergeschikt maken aan Europa. De geschiedenis zal zich herhalen.

  Geliked door 2 people

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Buiten de 1 miljoen moet je ook nog de kosten rekenen van de gratis vrije dagen van de ambtenaren plus de kosten van de touringcars die de dames en heren naar de plaats van bestemming reden.
  Het is natuurlijk wel de armoe ten top als je mensen moet lokken met een gratis vrije dag.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ad zegt:

  Kijkend naar de geldbedragen die door de regeringpartners over de balk wordt gesmeten terwijl groepen mensen dit zo hard nodig hebben. Bouw maar een feestje als we de voedselbanken kunnen opdoeken. Bouw een feestje als de gegandicapten een ” besteedbaar inkomen” hebben. Bouw een feestje als de lonen stijgen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Marc zegt:

  Ik kan mij zo voorstellen dat, na diepgaand onderzoek door de Tweede Kamer, zal blijken dat Ollongren de kosten van dit festival alsnog zelf zal moeten dragen.

  Geliked door 1 persoon

 14. M 58 zegt:

  Wat hadden ze verwacht dan? Nou de nuchtere Nederlander is tegenwoordig , al genoeg voor gelogen. En zitten niet te wachten op oude koeien, en nog meer onwaarheden. Democratie ? Wat is dat. Ach het kost maar 1 miljoen. Dat wordt gewoon door ons , de belasting betaler betaald Dus geen vuiltje aan de lucht toch.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s