Criminele Algerijn met 17 identiteiten gearresteerd

Screenshot_260

(Vertaling: E.J. Bron)

Misdadiger stond al lange tijd geregistreerd voor uitzetting

De Duitse federale politie kon 28 augustus in Siegburg een gezochte misdadiger arresteren. Op dat moment  was de man als seriedief in een ICE-trein bezig, toen een rechercheur in burger hem op heterdaad betrapte. Met minstens één identiteit moest de man wegens roofzuchtige diefstal al twee jaar de gevangenis in, maar was voor de straf blijkbaar ondergedoken.

Blick Oostenrijk

In de eerste klasse van de Intercity-Express (ICE) kon een politieman observeren hoe de Algerijn in de handtas van een voor hem zittende dame woelde. Toen hij in Siegburg de trein wilde verlaten, sloeg hij hem in de boeien. Gelukkig had de vrouwelijke reiziger de gewoonte om haar bankbiljetten op een bepaalde, unieke manier te vouwen. En in de rugzak van de dader zat exact zo´n gevouwen bankbiljet.

17 identiteiten

Toen de politieagenten zijn identiteit vaststelden en de man fouilleerden, waren ze heel verbaasd. Hij zou niet minder dan 17 verschillende identiteitsbewijzen bij zich gehad hebben. Of hij voor elk van deze identiteiten ook een uitkering van de sociale diensten kreeg, is niet bekend, mag echter worden aangenomen. Bovendien was hij in Düsseldorf al wegens roofzuchtige diefstal tot twee jaar gevangenisstraf veroordeeld. Van de vreemdelingendienst Kleve bestond er een arrestatiebevel tegen de man om uitgezet te worden. Bij andere Openbare Ministeries werd de man gezocht wegens computerbedrog en toebrengen van lichamelijk letsel.

Behalve de duidelijk valse identiteitsbewijzen namen de politieagenten € 2160,- in beslag, die vermoedelijk afkomstig zijn uit criminele activiteiten. De man werd naar de gevangenis gebracht en er werd een proces tegen hem gestart wegens bijzonder zware diefstal.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algerije, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Criminele Algerijn met 17 identiteiten gearresteerd

 1. Piet Snot zegt:

  Een kleuter had het kunnen bedenken als je iedereen zomaar binnen haalt en vertrouwd op ze bruine ogen.
  Hij zal de enige niet zijn met meerdere ID bewijzen.

  Like

 2. Lucky zegt:

  In Frankrijk
  https://tpook.nl/2019/08/31/man-afghaan-valt-voorbijgangers-aan-met-mes-in-buurt-van-lyon-tenminste-1-dode-9-gewonden/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Man’ (‘Afghaan’) valt voorbijgangers aan met mes en vork, bij Lyon, tenminste 1 dode, 9 gewonden, dader riep: ‘Ze lezen de Koran niet!’

  Like

 3. Adriaan W zegt:

  “Criminele Algerijn met 17 identiteiten gearresteerd”

  Ach het zijn randverschijnselen, incidenten zo als u wilt, ingegeven door de traditionele politiek, die hun jihadisten op een later tijdstip nodig hebben.

  Like

 4. Ach, het was (al)weer een Zielenpiet! Maar even naar een afkickkliniek verwijzen. Het Ziekenfonds betaalt wel.
  https://www.msn.com/nl-nl/news/Buitenland/verdachte-steekpartij-lyon-had-psychose/ar-AAGEyqz

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Zou zomaar kunnen dat dit persoon 17 keer een bijstandsuitkering in de maand ontvangt. Als ik al zie hoe achterlijk ze hier bij het UWV draaien dan zou het me niets verbazen.

  Ook hier dus weer: niet omdat het moet, maar omdat het kan.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Standaard excuus…
  https://tpo.nl/2019/09/01/sultan-niazi-33-de-afghaanse-steker-van-lyon-had-psychose-en-hoorde-stemmen-dus/

  Sultan Niazi (33), de Afghaanse steker van Lyon, had ‘psychose’ en ‘hoorde stemmen’ dus
  Wéér een ‘lone wolf’ die beslist geen terrorist is maar een ‘verwarde man met een psychose’

  De dader van de steekpartij bij een metrostation in het Franse Lyon zaterdag, de 33-jarige asielzoeker uit Afghanistan genaamd Sultan Marmed Niazi, had ‘een psychose met paranoïde wanen’. Volgens de officier van justitie in Lyon heeft de verdachte verklaard dat hij “stemmen heeft gehoord die hem opdroegen mensen te doden.” De man had voorafgaande aan de aanval een grote hoeveelheid cannabis gebruikt.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Senator Dirk Behrendt van de GROENEN !, wil dat de minderheden in Duitsland = [ het geïmporteerde barbaarse Tuig ],

  eerder klachten kunnen indienen als ze vinden gediskrimineerd te worden door de bewakers van de orde, zijnde de Politie o.a.
  (Traduction libre Schwarze Rose pour Les Observateurs.ch)
  Bz-berlin.de
  https://www.bz-berlin.de/berlin/polizisten-sollen-beweisen-dass-sie-verbrecher-nicht-diskriminieren

  Like

  • rottenpikwick zegt:

   In het verleden leuke reizen gemaakt, ook in FR en DE. Wil er niet meer naar toe. De ergernissen beginnen hier al op het station. Zeer confronterend allemaal!

   Like

 8. Lucky zegt:

  Elke dag opnieuw…
  https://nos.nl/artikel/2299861-drie-agenten-gewond-bij-aanhouding-in-rotterdam.html

  Drie agenten gewond bij aanhouding in Rotterdam

  Drie agenten zijn dit weekend gewond geraakt bij een aanhouding in Rotterdam. Een van hen brak een arm. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie doet daar onderzoek naar.

  Een dag eerder ging het in Rotterdam ook al mis toen een agent knock-out werd geslagen door een bruiloftsgast, die meereed in een trouwstoet

  Like

 9. Lucky zegt:

  L*l-praatjes…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/om-vraagt-zich-af-heeft-jihadist-die-geert-wilders-wilde-vermoorden-een-terroristisch-motief/

  OM vraagt zich af: Heeft jihadist die Geert Wilders wilde vermoorden een terroristisch motief?

  Heeft de 20-jarige Jawed S. die vorige zomer twee mensen neerstak op Amsterdam CS, Geert Wilders wilde vermoorden, een extra mes en martelaarsbriefjes in z’n rugzak had én zei dat hij het zo weer zou doen, een terroristisch motief? Het Openbaar Ministerie vraagt het zich af en twijfelt of Jawed wel écht wist wat hij deed.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Allemaal psychotisch….
  https://www.journalistenwatch.com/2019/09/01/erst-koelner-kuschelrichter/

  Erst kiffen, dann killen: Kölner Kuschelrichter bestätigen marokkanischem Messermörder „Hasch-Psychose“

  Eerst hasj roken, dan doden: Keulen knuffelige rechter bevestigt Marokkaanse messenmoordenaar “Hasch-Psychose”

  Köln – Immer öfter werden mordende Migranten nach ihren bestialischen Taten von deutschen Kuschelrichtern statt in den Knast in eine Psychiatrie eingewiesen. Auch im Fall des Marokkaners Karim B., der am 30. Januar seine deutsche Ehefrau Romina C. in Köln nach einem heftigen Streit mit einem 16 Zentimeter langen Küchenmesser abgeschlachtet hat, deutet sich eine Einweisung in eine medizinische Einrichtung an. Der Grund: Der Täter hat angeblich vor der Bluttat Hasch geraucht und dann einen Geist gesehen, der ihm befohlen habe, die 29jährige zu töten. Das Gericht glaubt ihm. Die Angehörigen und Freunde der Ermordeten sind entsetzt.

  Keulen – Meer en meer moordende migranten worden na hun beestachtige daden door de Duitse Kuschelrichtern in plaats van de gevangenis in een psychiatrie gestuurd. Zelfs in het geval van de Marokkaanse Karim B., die zijn Duitse vrouw Romina C. op 30 januari in Keulen afslachtte na een fel geschil met een keukenmes van 16 centimeter, suggereert een briefing in een medische faciliteit. De reden: de dader had naar verluidt hasj gerookt vóór de bloedige daad en zag toen een geest die hem beval de 29-jarige te doden. De rechtbank gelooft hem. De familieleden en vrienden van de vermoorde zijn geschokt.

  Like

 11. Steven zegt:

  Neejjj… Hoe bestaat het… dat had toch werkelijk NIEMAND verwacht?
  Deze arme oorlogs-vluchtelingen komen immers ons pensioen redden en héél hard werken…. UGHH..

  Like

 12. Rensk. zegt:

  Ik vraag me af wat die rechters bezield. Zijn ze bang? Worden ze gechanteerd? Het is zo idioot dat je als normaal denkend mens probeert te denken wat de reden is dat ze eigenlijk geen recht meer spreken. Vandaag weer een vrouw in Burka, die klaagt dat ze bespuugd word en men probeert de sluier af te trekken. Tja hadden ze het maar helemaal moeten verbieden. Steeds als ik zoń idiote vrouw zie dan denk ik zelf ook lazer in godsnaam op naar een Arabisch land. Met je vrijheid van godsdienst. Vrijheid van godsdienst betekent bij hun: vooral geen aansluiting zoeken met de mensen, die niet geloven.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Komt Merkel niet tussenbeide ? in zekere zin is zij mede verantwoordelijk voor de fratsen van die arme Algertijn…..dank zij haar open grenzen politiek maar 17 IK’s dat is een beginneling !

  Like

 14. Ik vraag mij al maanden af wanneer de slachtingen in Europa echt gaan beginnen, ik bedoel hier mee te zeggen, op grote schaal gelijkertijd op heel veel verschillende plaatsen en steden. Want er zijn voor zoiets nu genoeg binnengelaten……paard van Troje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s