Journalist deelt beelden schoppartij: ’Ziekelijk gewelddadig’

Screenshot_285

(Door: Wierd Duk)

AMSTERDAM – Journalist en auteur Arno Wellens (41) is maandagavond in Amsterdam slachtoffer geworden van zinloos geweld. Wellens werd door een groep jongens van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst in elkaar geslagen.

Hij hield aan het voorval verwondingen over, onder meer in zijn gezicht. De journalist plaatste beelden daarvan op sociale media.’Kijk, zo zie je eruit als je wakker wordt na een gezellig avondje kopschoppen’.

„Dit was ziek gedrag”, zegt Wellens tegen De Telegraaf. „Ik zat in de bioscoop en sprak die jongens aan op hun aso-gedrag: flesjes door de zaal gooien en zo. Buiten wachtten ze me op. Eén sprong van z’n scooter en schopte mijn benen onder me uit. Daarop begon de rest op me in te schoppen. Alles voltrok zich binnen een mum van tijd. Echt zo ziekelijk gewelddadig, daar schrik je van.”

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", Amsterdam, Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Journalist deelt beelden schoppartij: ’Ziekelijk gewelddadig’

 1. boorzalf zegt:

  Ongedierte is het.

  Liked by 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  Wat wil die journalist toch? Die jongens waren alleen maar een beetje aan het ‘klieren’.

  Daar moet je toch niet zo’n probleem van maken? Leven en laten leven!

  Liked by 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Nee je mag er niets van zeggen. Zij zijn de baas in de straat. Ik las trouwens net dat Aboutaleb die trouwstoeten geen groot probleem vind. Schandalig om dat zo te stellen. Dat getoeter is gewoonweg a-sociaal (en tegen de wet) en dan zeggen dat het geen groot probleem is?

  Nooit had een dubbelpaspoort persoon burgemeester mogen worden in mijn optie. Nooit. Helemaal vind ik dat dat niet mogelijk zou moeten zijn dat zij bij de Overheid werken. Als het er op aan komt kiezen ze altijd voor eigen volk. Altijd.

  Liked by 5 people

  • Piet Snot zegt:

   Onnodige geluid signalen, of te wel toeteren, is al vast gelegd in de verkeer wet als strafbaar waar een boete op staat van iets van 350 euro.
   Maar als ze er geen boete voor uitschrijven of handhaven, zo als ze ook de burqa wet behandelen, dan is het logisch dat ze er allemaal schijt aan hebben.

   Like

 4. Corné zegt:

  Was Bruno er ook bij? Gewoon een incidentje. Kwajongens kattekwaad. Wij zijn toch ook jong geweest? Een beetje meppen moet kunnen. Ja toch? En die micro’s s worden toch al zo geplaagd. Gewoon een stevig foeigesprek. Opgelost . Zo nodig wat zwijggeld. Femke weet er vast wel een goede truc voor.

  Liked by 1 persoon

 5. Cleo zegt:

  Generaties neef-nicht-huwelijken resulteert in dit soort inteelt-varkens…
  De huidige ‘gevestigde’ politieke partijen hebben het verbod op neef-nicht-huwelijken om onverklaarbare (?!) redenen afgeschaft!
  Direct verbod herinvoeren, want er zijn al te veel achterlijke islamitische shit hell holes.

  Liked by 2 people

 6. Cleo zegt:

  Generaties neef-nicht-huwelijken resulteert in dit soort inteelt-varkens…
  De huidige ‘gevestigde’ politieke partijen hebben het verbod op neef-nicht-huwelijken om onverklaarbare (?!) redenen afgeschaft!
  Gebruik onze Westerse kennis en voer direct dit verbod weer in, want er zijn al te veel achterlijke islamitische shit hell holes.

  Liked by 1 persoon

 7. Roni zegt:

  Geen woorden voor. Gewoon diep triest dit. Blankenhaat ?

  Liked by 1 persoon

 8. Piet Snot zegt:

  En daarom ga ik dus nou nooit meer stappen.
  Je moet de hele tijd overal je bek over houden, wat er ook om je heen gebeurt, zeg er maar niks van.
  Vergeet je dit heel even, iets wat je een uur later ook al weer vergeten bent, wordt je buiten opgewacht en in elkaar getrapt door 4-6 man.
  En als je zelf met een ploeg van een man of 6 bent, dan staan er buiten wel 20 man op je te wachten.
  Dan zet ik zelf wel thuis een DVDtje op en een krat bier er naast en een paar man er bij.
  Voor mij is de lol er wel af.

  Liked by 3 people

  • Lot zegt:

   Geen inkomsten meer voor de bioscoop en uitgaansleven, minder inkomsten voor de overheid, geen geld meer voor hun uitkeringen, minder werkgelegenheid. Je bent goed bezig! En je hebt het goed begrepen! De staat naar beneden is het enige wat ons nog gaat redden in het overspoelen en replacement van ons volk. Want dat gaat altijd zo en niet zozeer door mixen van mensen. Al dat donkere volk in het westen hebben hun eigen huizen niet gebouwd, dat kunnen ze niet. Toen wij nog niet in arabie en afrika zaten waren hun huizen schots en scheef met grote kieren. Heb ik zelf gehoord van meerdere mensen die daar zijn geweest. Ongeveer vanaf jaren 70 door ons werk is het daar in arabie en afrika beter gegaan. Verder denk ik dat wij allemaal geweren moeten aanschaffen om onszelf te verdedigen. Schietlessen nemen en aanschaffen die handel. Die kut film van hollywood met kut verhalen kun je ook wel missen. En een echte kwaliteit film daar komen deze kleine mannetjes toch niet.

   Like

  • Lot zegt:

   En als je ze hier en daar schiet, en een ieder schiet honderd of duizend, dan kunnen 1000 mensen er 1 miljoen doden. Een langzame doding zoals in Zuid-Afrika. Zo dom zijn ze daar niet, of met hulp van de communisten advies gehad. elk jaar 10000 of 20000 doden en na 25 jaar zijn ze daar aardig op weg. Dan vertrekt de rest ook vanzelf want het is een gevaarlijk land. Waar hadden we dat eerder, ja de Spaanse oorlog was de langste van 80 jaar, en de meeste oorlogen waren behoordlijke decimaties in Europa door onze binnendringende vijanden. 100 jarige oorlog, de 30 jarige oorlog veel godsdienst oorlogen,
   De Turken zijn zuid Europa binnengedrongen 2500 jaar geleden en ook Frankrijk en Oost Europa en wilden ons vervangen en doden. Napoleon de kleine zwarte dwerg kon niet geloven dat hij tot in Rusland kon komen en de volkeren daar doden. Staat lang op hun verlanglijstje, met opvolgers als Hitler Stalin echt geen germanen. De zwarte Turks Aziatisch bevolking van Frankrijk. Komend uit Azie gemengd met blanken en boten bouwen en via zwarte zee Byzas veroveren en Rome Griekenland, Spanje. De Saracenen altijd vechten, ja komt het je bekend voor? Wie wint het in dit aardse wereld? Degene die doden en niet degene die zich laten doden of vervangen of verdringen. Zo zijn de aardse wetten, wat begrijpen jullie daar niet aan? Ooit waren er blanken in Arabie en tot ver in Siberie, nu is alles Aziatisch, zelf Kazachstan heeft een koreaanse bevolking en ziet er zo uit. Dat is ooit anders geweest. Wie is nu sterk wie is nu dom? De Sajaha prophecies uit syrie de witte vogel vliegt niet meer en zit te spartelen op het water en gaat onder, maar dat hoeft niet zo te zijn. Iedereen zal nog lang de witte vogel overal de schuld van geven. De georgian guidestones, wat zal er waar zijn? Zullen de beleidsmakers het ook tot het einde durven volbrengen?

   Like

 9. rottenpikwick zegt:

  Nooit eens iemand van die zgn. regenten-ZOOI! Ik wou dat iemand Pinokkio eens aan zijn neus trok! Komt ie er nog genadig van af! Menigeen kreeg een mes in het lijf of nog veel erger, de keel doorgesneden!

  Liked by 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Nog eentje…smerige dierenbeul!
  https://tpook.nl/2019/09/03/getinte-man-1-95m-met-bivakmuts-en-buitenlands-accent-schopt-voor-lol-hondje-dood-in-tiel-politie-censureert-facebook-bericht-want-kwetsende-reacties/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Getinte man’ (1.95m) met bivakmuts en ‘buitenlands accent’ schopt voor lol hondje dood in Tiel, politie censureert Facebook-bericht want kwetsende reacties

  “Tijdens het uitlaten van het hondje werd de eigenaar aangesproken door een man die direct daarna op het hondje begon in te schoppen en te slaan. Het hondje overleefde de aanval niet.”

  Like

 11. ruud beijer zegt:

  Schrik je daarvan? Het grootste gedeelte van de journalisten houden toch zo van al die buitenlandse uitkeringsparasieten?De islam vinden ze toch ook zo geweldig?Zolang jullie tegen de PVV zijn is het voor mij geen probleem dat journalisten in elkaar worden getrapt.

  Liked by 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Nog eentje, agent k.o slaan
  https://www.geenstijl.nl/5149376/als-je-het-niet-ziet-ben-je-het-zelf/

  Aboutaleb: ‘Trouwstoeten geen groot probleem’

  Hinderlijk in je gehuurde pooierbak met je Turkse of Marokkaanse vlag door het verkeer tüterploegen, iedereen aan de kant, om vervolgens een agent tegen de grond te hoeken is ‘schandalig’ en de burra van Rotterdam heeft er ‘geen woorden voor’ en ‘er moet een einde aan komen’. “Het is een fenomeen dat we helaas kennen in Rotterdam, als het gaat om het verstoren van de orde en het verkeer.” Hij wil met ‘de gemeenschappen in gesprek’ wegens ‘dit kan zo niet in de openbare ruimte’. Dan denk je: zo die spreekt zich lekker uit tegen die chronische onhebbelijkheid om onze regels, wetten en omgangsvormen te overtreden.

  Like

  • Wie zouden eigenlijk al die grote bruiloften eigenlijk betalen?? Ik denk uiteindelijk wij! Waarschijnlijk geld van plofkraken, drugs, overvallen etc etc. De vent die de agent van achteren (!) aanviel heeft zich nog niet gemeld! Had niet anders verwacht!

   Liked by 1 persoon

 13. Lucky zegt:

  Én nóg eentje, kopschoppers…zónder signalement.
  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3061374/Jongeren-mishandelen-man-en-vrouw-in-Oss-na-klacht-over-geluidsoverlast

  Jongeren mishandelen man en vrouw in Oss na klacht over geluidsoverlast

  OSS – Een man en een vrouw zijn zaterdagavond flink toegetakeld door een groep van 10 tot 15 jongeren in Oss. De man zou tegen zijn hoofd aan geschopt. Bij de vrouw raakte haar schouder uit de kom.

  Zowel de man als de vrouw werden door meerdere jongeren uit de groep mishandeld. Bij de man braken hierdoor twee tanden af. Ook zou hij, terwijl hij bewusteloos op de grond lag, meerdere schoppen tegen zijn hoofd hebben gekregen

  Liked by 1 persoon

 14. Rensk. zegt:

  Ollongren in het vragenuurtje:ik Ollengren ga ervan uit de buschauffers (na dat voorval Busschauffer/Burka) nu precies weet hoe hij of zij moet handelen. Hij of zij kan de Burka aanspreken en vervolgens een inschatting maken zodat de andere passagiers geen last krijgen van de Burka. Mijn hemel. Wat een achterlijk geneuzel. Ze is totaal incompetent. Maar haar dinnnetje in Amsterdam had al gezegd niet te willen handhaven en die moet je te vriend houden in het debiele kluppie. Ik walg van dat mens. Ze hoort daar niet op die plek.Ze hoort thuis op een sociale werkplaats. Wat een ergernis geeft dat domme wezen.

  Liked by 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   @ Rensk.
   Denk je nou werkelijk dat dit geneuzel is.
   Zou dat niet eerder een vooropgezet plan zijn om die burkaonzin er gewoon door te drukken ondanks dat er een wet voor in elkaar is geknutseld

   Like

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De constatering van de man is terecht, ze wanen zich heer en meester en erger; ze zijn dat ook.
  Ze doen het ook alleen in groepsverband, het is net een troep hyena’s.
  Punt is nog wel waarom de politie hier zo machteloos lijkt te zijn, is dat een gebrek aan mankracht of een gebrek aan inzet?
  Je bent toch geneigd te denken dat het gewoon laksheid is, als hier gewoon de recherche op word ingezet dan moet het mogelijk zijn de daders op te pakken.
  Punt is wel dat justitie daarna tekort schiet bij het ‘bestraffen’, een taakstraf is ruimschoots onvoldoende en een korte gevangenisstraf werkt alleen maar statusverhogend.
  Wat we nodig hebben is doortastend optreden, direct na arrestatie de maximumtijd vasthouden in een sobere politiecel (en dat is langer dan je zou verwachten), vervolgens ook via de wijkagent hinderlijk volgen bij alles dat ze doen.
  Staat zo’n patsertje in een groep, neem hem even apart, laat merken dat je er bovenop zit.
  Maar ja dat gaat niet gebeuren, men is te slap en ze vallen waarschijnlijk nog onder het jeugdrecht of misschien moeten we dat onderhand het jeugdonrecht noemen…!

  Liked by 2 people

  • har zegt:

   “Punt is nog wel waarom de politie hier zo machteloos lijkt te zijn, is dat een gebrek aan mankracht of een gebrek aan inzet?”
   .
   kom op tijl, de politie schuift tegenwoordig standaard gezellig aan bij iedere iftar om de imam te pijpen, tevens doen sommige blanke burgemeesters een dagje mee-vasten om loyaal aan de rammedan te zijn, wat denk je nu zelf ?

   Like

 16. Adriaan W zegt:

  Feitelijk heb ik het te doen met de gekopschopte journalist, maar aan de andere kant verheug ik mij er op dat de overwegend linkse journaille ook een een keer gekopschopt wordt door de lichtgetinte mocro’s.

  Het is helaas een druppel op een gloeiende plaat voordat de gut & linksmensch gaat inzien dat de beoogde krankzinnige migratie golven, ons Nederland laat schudden van de angst.

  Een patriot en nationalist is de journaille niets maar dan ook echt niets verschuldigd, het is eerder anders om, alle voorgaande traditionele regeringen en de gekochte journalistiek zijn de burgers veel verschuldigd, ben er van overtuigd dat een tribunaal zoals het Neurenberg gerechtshof versie 2.0 de schuldigen van de etnocide en omvolking gaan berechten.

  Liked by 3 people

 17. rottenpikwick zegt:

  Het Beste Nieuws van vandaag; De PVV heeft er 4 virtuele zetels bij!!!!!!!! Gefeliciteerd Geert!

  Liked by 2 people

 18. Tistochwat zegt:

  Tja, dat doet een een Afrikaanse primaat nu eenmaal.
  Agressie en een afgrijselijke grote smoel.

  DERGELIJKE MOHAMMEDAANSE ZWARTE APEN HOREN HIER NIET!

  Liked by 3 people

 19. Het is geen gedrag van vluchtelingen, niet van migranten, niet van profiteurs, het is erger, het is gedrag van pure misdadig krapuul dat dit sloopkabinet heeft binnengehaald.

  Liked by 4 people

 20. Steven zegt:

  Da’s de normale gang van zaken in Nederland als je ergens iets van zegt. Dat is allochtoon eigen opwachten of direct met meerdere één enkeling pakken.. alleen durven ze vaak NIET.
  En er zijn er nog vele miljoenen onderweg die precies hetzelfde doen…want dat is nou eenmaal de wens van zelfmoordend LINKS Nederland…

  Liked by 3 people

 21. koddebeier zegt:

  De meeste van dat Noord a=Afrikaanse tuig zijn ziekelijk gewelddadig .

  Liked by 3 people

 22. freda110 zegt:

  Het leuke aan dit verhaal is dat hij 100 euro uitlooft voor degene die de brommer in de fik zet.
  Hij schrijft op twitter;
  “Honderd piek beloning voor degene die de scooter met kenteken DFK84V in de fik zet en de beelden deelt.”
  Daar wil ik met alle plezier 25 euro bij bovenop doen.

  Like

 23. Lucky zegt:

  Steeds dezelfde tactiek, uitlokken en dan geweld gebruiken…

  Liked by 1 persoon

 24. Lucky zegt:

  Aan de orde van de dag..
  https://tpook.nl/2019/09/03/man-zonder-reden-door-4-a-5-personen-geschopt-en-geslagen-in-het-amsterdam-van-femke-halsema/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Man’ zonder reden door ‘4 à 5 personen’ geschopt en geslagen, in het Amsterdam van Femke Halsema.

  “Rond 22.30 uur loopt de 51-jarige man in de Cabralstraat als hij in zijn rug wordt aangevallen door 4 à 5 personen. Het slachtoffer wordt midden op straat geschopt en geslagen. Daarna lopen de verdachten in de richting van het Surinameplein.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s