Mazyek beschuldigt AfD van haatfantasieën en bekritiseert AfD-kiezers in het oosten van Duitsland

Screenshot_284.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Aiman Mazyek (foto), de voorzitter van de Centrale Raad van de moslims in Duitsland, waarschuwt ervoor om de AfD-kiezers “bezorgde burgers” te noemen. Mazyek beschuldigt de partij zelf van haatfantasieën.

epoch times

Na het succes van de AfD bij de deelstaatverkiezingen in Brandenburg en Sachsen heeft de voorzitter van de Centrale Raad van de moslims in Duitsland er in een kranteninterview voor gewaarschuwd om AfD-kiezers “bezorgde burgers” te noemen.

Bij de kiezers van de AfD zou het niet alleen gaan om “protestkiezers”, zei Aiman Mazyek tegenover de “Neue Osnabrücker Zeitung”. “Ik geloof dat zij weten dat zij met hun stemmen rechts-extremisten aan zetels in de parlementen helpen.”

De partij zelf werd door Mazyek beschuldigd van haatfantasieën. Wanneer de AfD zou beweren dat de islam een ideologie en geen religie zou zijn, zou dat in strijd zijn met de grondwet. “Dat is niet alleen een religie-vijandig, maar ook een grondwet-vijandig standpunt”, bekritiseerde hij.

De AfD was bij beide deelstaatverkiezingen als de op een na grootste partij tevoorschijn gekomen. In Sachsen haalde de partij met 27,5% haar tot nu toe beste resultaat bij verkiezingen überhaupt. In Brandenburg haalde de AfD 23,5% van de stemmen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Mazyek beschuldigt AfD van haatfantasieën en bekritiseert AfD-kiezers in het oosten van Duitsland

 1. koosv8 zegt:

  Dus de moslims gaan de Duitsers wel even vertellen wat haat is en wat fantasie. Ik zou zeggen, haalt u uw goddelijke boekje er even bij
  Dan gaan we samen even kijken wat daar allemaal instaat. Niets anders dan HAAT EN FANTASIE, en echt niet alleen voor AFD ers, nee gewoon de rest van de mensheid. Want de wereld behoord alleen de moslims toe. Doe mij de Duitsers dan maar, en wat voor volk ook.
  Maar de KORAN is het meest bloeddorstige en haat verspreidende boek dat eigenlijk uitgeroeid zou moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Laat die vieze moslimklootzak van een Aiman Mazyek toch mooi opflikkeren met zijn huichelarij! Het is allang bekend dat links en de islam altijd anderen de schuld geven van hun “ellende” maar naar zichzelf kijken en dan hierna net doe of zijzelf geen zonden hebben? Forgit it!
   Ik heb uit bepaalde strips al geleerd dat de hoofdpersonen daarvan; Donald Duck en familie , Suske, Wiske en hun vrienden, Paling & Ko, AsteriX & Obelix, de Flintstones e.v.a. ook constant bewust fouten maken en zij denken vaak dat ze met chantage, oplichterij, bedrog en geweld ook hun zin kunnen doordrijven met als enigste resultaat dat iedereen zo een hekel aan hen krijgt!
   Voor mijn part gooien ze ooit eens een molotovcocktail in een haat-moskee of de Centrale Raad van de moslims in Duitsland waar dit moslimkreng vertoefd en dan hoop ik dat hierna zijn islam-kont zodanig onder de brandblaren komt te zitten dat hij hierna ook NOOIT meer zal kunnen zitten!

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Hey Jules, kijk jij ook wel eens naar South Park of Family Guy.
    En wat vind je daar dan van, of vind je dat te grof.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Piet Snot, om in een enkel woordje duidelijk te maken: NEE! Niettemin ga ik wel een keer in ‘s-Hertogenbosch naar een expositie in het Design Museum over de nazi’s en God mag verhoede dat daar radicale moslims of linkse anti-fascisten op afkomen!

    Geliked door 1 persoon

 2. kampersrene zegt:

  uiteraard , verkrachtingen,messentrekkers,moorden.,terroristen…..dat zijn allemaal “haatfantasieen” Foei AfD…..hoe durft U

  Geliked door 2 people

 3. Jackholland zegt:

  Wat een idioot . Iedere moslim werkelijk iedere moslim heeft er geen enkele moeite mee dat vanuit de Koran geeist wordt om geen vrienden met ongelovigen te worden, tevens is de ongelovige/ andersgelovige inferieur aan de moslim. Ze willen wereldheerschappij waarbij christenen en joden als een soort 2 e rangsburgers getolereerd worden met minder rechten en hogere belastingdruk dan moslims. Dit is pas klinkklare haat en wij achterlijke laffe westerlingen laten het gewoon toe onder het mom van godsdienstvrijheid. Pak dit allah tuig aan en verbiedt haatuitspraken preken of het nu in die smerige Koran staat ja of nee doet niet terzake.(ps moet gelden voor iedereen ook voor joden en christenen) Het is 2019 ziekte van Lyme behandeling wordt niet vergoed is nl geen wetenschappelijk bewijs dat behandeling zou helpen . Voor geloof is totaal geen wetenschappelijk bewijs en daarvan accepteren we allerhande achterlijkheden speciale scholen en leerling vervoer voor zwaar protestanten , kopdoeken recht burka recht speciale vrije dagen dankdag gewas ramadan en weet ik wat voor shit. Ophouden met faciliteren van speciale rechten en eisen op basis van geloofsovertuiging er is nl geen enkel wetenschappelijk bewijs voor zaken die met het geloof te maken hebben. Misschien komt er straks weer een idioot die heilig in de Mayareligie gelooft waarbij kinderoffers noodzakelijk zijn gaan we dat dan ook faciliteren ? En wat te denken van die arme dieren die door moslims en joden zonder verdoving gefolterd worden omdat een of ander denkbeeldig godje dit zgn heeft opgedragen.

  Like

 4. Johan de Derde zegt:

  Die gek van een voorzitter trekt zijn bek niet open betreft de vele aanslagen die de woestijnapen aanrichten, nee dat is anders. Altijd maar die woestijnapen als slachtoffers zien, ik walg van ze.

  Like

 5. rottenpikwick zegt:

  Dtm moslimpolitiek, dtm AfD. Dtm bloedvergieten, des te meer AfD! Heel simpel! ‘Wir haben die Schnauze voll’!!

  Like

 6. bozeoudeman zegt:

  Goh wat gek dat had ik helemaal niet verwacht van zo een keurige moslim meneer, een vraagje meneer moslim ;’hoe denkt u over meer dan een half miljoen doden en gewonden via uw broeders en zusters uit naam van uw ‘religie’? Wie zijn er vandaag de dag de daders? Oh ja de blanke Europeanen natuurlijk en de Joden en de christenen en de ongelovige honden. Die vuile varkens, hoe durven ze voor zichzelf te gaan stemmen. Deed de rest van Europa dat ook maar eens, voor het te laat is.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Zouden de mensen in NL uiteindelijk eens gaan begrijpen dat de z.g.n. Nieuwe Nederlanders vinden dat zij meer zijn- en meer mogen dan de ECHTE, oorspronkelijke Nederlanders ?
  Is dit de opmaat naar eigengericht ?
  * * *
  TOETERENDE TROUWSTOETEN ZETTEN STEEDS MEER
  KWAAD BLOED…………..

  Het zijn optochten die veel ergernis opwekken: peperdure (huur)bolides die luid toeterend door de stad trekken. Niet zelden wordt er met Turkse of Marokkaanse vlaggen gewapperd en zorgen deze patserparades voor grote overlast. Het gebeurt in een sfeer van ogenschijnlijk totale wetteloosheid: weggebruikers die alle regels aan hun laars lappen. En zich door niets of niemand laten tegenhouden.

  DE TELEGRAAF
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2103937578/toeterende-trouwstoeten-zetten-steeds-meer-kwaad-bloed

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Niet altijd! Recent geleden hebben ze in België ooit zulke asociale trouwstoeten tot staan gebracht, flinke boetes aan deze “feestgangers” geven, hun rijbewijzen in beslag genomen en zelfs hun auto’s!
   En het zal me niet verbazen dat er ooit zulke zware verkeersongelukken hierdoor ontstaan dat zulke trouwstoeten hierna in uitvaartstoeten veranderen en dat veel ramptoeristen dat nog gaan filmen ook!

   Like

 8. ruud beijer zegt:

  Langzaam komt het verzet tegen de islam aan. Jammer echter veels te laat. We krijgen dat soort nooit meer weg. Profiteurs en verkrachters
  Stem op de PVV!Die zet ze uit!!

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  De Franse equivalent van de “Duitse” Turk, Aiman Mazyek, is de “Franse” Algerijn, Dalil Boubakeur, de hoofdlijder van de Franse moslims en altijd in contramine met de Republiek.
  Maar Macron heeft een plan:
  * * *
  De Franse President Macron heeft zijn plan onthuld om de moslim-cultuur beter te organiseren.
  Financiëring is héél belangrijk en mag niet langer afhangen van buitenlandse invloeden uit landen met een doctrine die onverenigbaar is met de Republiek .
  /
  Macron en zijn Ministers overhandigen Dalil Boubakeur hun ultimatum;

  https://www.lopinion.fr/sites/nb.com/files/styles/w_838/public/styles/paysage/public/images/2018/05/kak-web_0.jpg?itok=5kjP0zOa
  Beschouw dit maar als de laatste faze van jullie integratie in ons Franse systeem.
  BELASTINGEN op HALLAL-producten……….

  Like

 10. F1802 zegt:

  Beter een rechts-extremist aan een zetel helpen dan een moslim. Altijd maar weer rechste realisten via de media in een kwaad daglicht stellen. Wordt er onderhand moe van.

  Like

 11. har zegt:

  het zal de waarheid zijn want een moslim spreekt altijd de waarheid….

  Like

 12. verwardeman zegt:

  De boodschap is duidelijk he , kutmossel : gewoon oplazeren naar je zandbak en graag een
  beetje rap !!!!!

  Like

 13. Freddy zegt:

  Dat Islam een ideologie is en geen godsdienst, is een perfekte conclusie.
  Waar dit in strijd zou zijn met de Duitse grondwet is mij een raadsel.

  Like

 14. Kees zegt:

  De islam is anders heel close geweest met het nazisme, of is hij dat alweer vergeten?

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Hier hebben wij een Turkse islamitische leider, die kleuren begint te schijten van angst. Hij begrijpt dondersgoed dat “Times they are a changing”; net als de woorden in Bob Dylan hit. Zijn beschermheren beginnen, na bijna 50 jaar van onbegrensde despotenmacht, van de top te kelderen. De mensen in Duitsland hebben schoon genoeg van het opgelegde multiculturalisme, schoon genoeg van politiek-correct beleid die de islamisering van de samenleving openlijk propageerd. Van een beleid die de lokale bevolking als paria’s behandeld. De links, liberaal Herrenvolk geeft de geloofsgenoten van Aimen Mazyek het recht Duitsers op brute wijze uit hun buurten te verjagen, en steeds meer islamitische enclaves op Duits grondgebied te claimen. Zij mogen het leven van Duitse kinderen in zwarte scholen in een hel veranderen. Niet islamitische Kinderen, van wie de ouders te arm zijn om naar een buurt te verhuizen met overwegend Duitse bevolking, leven in hun eigen land in groot gevaar; precies zoals christelijke minderheden in islamitische landen leven. AfD stemmers zijn inderdaad bezorgde burgers. Zij zijn bezorgd over de toekomst van hun land en de toekomst van hun kinderen. Ze weten dat enkel ZIJ kunnen deze toekomst veranderen. Om de toekomst een positieve wending te geven, zijn ze bereid zelfs “rechts-extremisten met haatfantasieën” aan zetels in het parlement te helpen. ZE HEBBEN GEEN ANDERE KEUS.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een normaal mens zou ook kunnen waarschuwen dat men moslims niet religieus moet noemen.
  Het is een totalitaire ideologie, op het verlaten van de ideologie staat de doodstraf en tegenstanders mogen eveneens straffeloos gedood worden.
  Zover ging zelfs het nazisme niet.

  Like

 17. Vulkanoloog zegt:

  Het mohammedanisme is een politieke ideologie. De politieke ideologie van een krijgsheer genaamd mohammed. Dit sujet was namelijk naast ‘geestelijk leider’ ook legeraanvoerder, politicus etc. etc. Als deze mening volgens de mohammedanist Mayzek een religievijandig en grondwetvijandig standpunt is, heeft Mayzek niet begrepen wat vrijheid en vrijheid van meningsuiting betekent (hetgeen niet verwonderlijk is voor een mohammedanist). Mayzek poogt, tezamen met die Grünen, SPD en CDU een DDR 2.0 op te richten, opdat de toekomst mohammedanisto-socialistisch zal zijn voor Duitsland.
  Lieve mensen, probeer het je aan te wennen het voortaan mohammedanisme te noemen ipv ‘islam’. Dat is zoals zij het noemen, de werkelijke betekenis van het woord ‘islam’ verhullend (onderwerping, overgave) opdat wij niet herkennen wat voor kwaad het is. Mohammedanisme komt in het rijtje nazisme, socialisme, communisme. Het is een totalitaire politieke ideologie die niet alleen geldt voor de volgers ervan maar zeker ook voor de niet-volgers.

  Like

 18. Cleo zegt:

  Als er mensen van jongs af vol van haat worden gepompt met hun haat-handboek als onuitputtelijke bron van ellende en grootschalig menselijk leed, dan zijn dat toch bij uitstek moslims!
  Alle niet-moslims zijn volgend hun duivelse haat-ideologie minderwaardig aan moslims! Hoe gek wil je het hebben!!!!

  Like

 19. Juanito zegt:

  De Mazyek kan zich beter druk maken over zijn agressieve achterban, die Duitsland weinig goeds brengt en heeft gebracht.

  Like

 20. kanaloa01 zegt:

  Is er nog een moslim nog serieus te nemen? Net als bij Rutte is ieder woord wat ze uitkramen gelogen.

  Like

 21. Hovawart zegt:

  Ja Ja Beste Mazyek, wie haat zaait zal haat en geweld oogsten…..
  “De islam is een godsdienst die hier niet thuishoort” dat hoor je steeds vaker op straat, en men voert hier al decennia een democratisch debat over maar met deze uitspraak bewijst men over en weer andermaal welke grove veralgemeningen men hanteert. Elke nuance is zoek. “De islam” is blijkbaar per definitie niet verzoenbaar met de westerse samenleving, het doet zelfs geen enkele poging om een symbiose te vormen, slechts een plekje opeisen en anderen moeten zich maar aanpassen of vertrekken…….zo werkt dat niet.
  De gelederen worden gesloten en de mineur zet in, de politiek maakt zich zorgen over de opkomende recessie, ik maak mij echter ernstige zorgen over de versobering van het sociale vangnet, armoede en honger zal de spreekwoordelijke ‘lont in het kruidvat’ betekenen, de sociale cohesie zal verdampen, en wie zich verenigt zal de macht hebben……drie keer raden wie er vanuit de geloofskazernes zich al verenigen?……..de verdeeldheid op straat zal West-Europa in één grote banlieue veranderen………plunderen en autobranden zoals in de Franse Banlieue en niemand die zich nog veilig over straat durft te begeven, je ziet het al gebeuren, brandje hier en daar, steekincidentjes en gewelddadige berovingen, de opmaak voor de grote burgeroorlog.

  Like

 22. Jean zegt:

  Hopelijk gaat AfD zijn percentage verdubbelen en krijgt die moslim zijn afreispapieren richting Afrika.

  Like

 23. cassandrasez zegt:

  Mocht ik zijn Koran van haat maar in zijn haatkont schuiven

  Like

 24. Oprechte geus zegt:

  De godsdienst-nazi schreeuwt: ‘Jij bent een vuile nazi.’

  Like

 25. Henk Beije zegt:

  Deze man is het voorbeeld van de moslim bezetting.
  Daarom zou men alle moslims uit moeten zetten,om te beginnen in ons eens zo mooie Nederland,en daarna uit heel Europa.
  Wij autochtonen hebben het helemaal gehad met hen.

  Like

 26. Ton Ruygrok zegt:

  Dit is nou zo’n typisch geval van … zo iets als de waard vertrouwd……, als er 1 groep op deze wereld rond loopt met…, Haat.., Wangunst…, Afgunst…, Leugen …, Bedrog…, Moord en Doodslag tegen alles wat anders is als hen.., ……, 24 jaar …!!!!!!!!!!!!!….., …, krijgen bij het niet dragen van een hoofddoek in Iran … Protesteren de Moslims in het Westen ( die hier werk ..zorg ..onderdak..vrijheid genieten Massaal tegen Iran of Pakistan of Saoudië of ISIS enz. … nee natuurlijk niet …, wel gillen als hier de boerka wordt verboden…., en dat addergebroed zwijmelt over verdraagzaamheid…, kom nou .., allemaal Sprookjes uit Allah’s grote leugen en bedrog boek.., als er hier in het westen 1 is die wat vindt van Moslims gaan ze 10.000 km verder op uit hun …verdraagzame en liefdevolledak.. en het hele westen ligt aan hun voeten … kom nou … het is een religie van ..geweld en Angst creëren …., en dat gaat ons even een lesje verdraagzaamheid leren..??., ja .,wij onder hun en zij er bovenop.
  A Ruygrok,Monster.

  Like

 27. Willem zegt:

  Deze man is de grootste taqiyya meester en meest gevaarlijke man in Duitsland en in Europa. Als het aan hem ligt wordt morgen de sharia overal in Europa ingevoerd. Hij verkoopt de islam als vreedzaam en een zege voor Duitsland/ Europa en zit aan bij elke belangrijke vergadering van Merkel, is dus zeer goed geinfiltreerd en manipuleert er lustig op los, wetende wat de zwakte van Merkel en haar regering is, om de islam zoveel mogelijk te verankeren en ons, niet moslims, in slaap te sussen, totdat ze aan het eindpunt van de democratische trein zijn gekomen, dan stappen ze uit en staan wij voor een voldongen feit.

  Like

  • Jean zegt:

   Merkel of is het mergel? heeft zich al zolang als ze leeft onderworpen aan de islam, kijk gewoon naar de kleding, nooit een kleedje of rokje maar altijd een broek tot op de schoenen ter vervanging van een boerka.
   Bah wat moet ik toch walgen van dat gedrocht.

   Like

 28. Sinds 2 sept. heb ik van Fb een ban voor een maand lang gekregen voor “haat” verspreiden. Het gaat om het volgende.
  Afgelopen week was er een artikel over een luchthavencontrole, waarbij een moslima niet gefouilleerd werd en mocht doorlopen, terwijl een andere reiziger wel werd gefouilleerd en zij daar iets over zei. Mijn commentaar op dit bericht was kritisch en als een mogelijke toekomstige gebeurtenis, ik schreef: “Een volgende keer kan een moslima met een bomgordel zo doorlopen en dan is het …Boem.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Dat jij zo simpel van geest bent dat je jezelf nog steeds bezig houd met smoelenboek, moet je helemaal zelf weten.
   Blijkbaar hebben sommige het nodig om als een klein kind behandeld te worden zo op ze tijd.
   En dan hier een beetje huilie huilie komen doen omdat ze je weer eens een maand op straf gezet hebben en je in de hoek gezet wordt als een klein kind.
   Maar waarom je ons er mee lastig moet vallen ontgaat mij.
   Als je het nou nog niet door heb, dan zal je het wel nooit meer leren.

   Like

 29. koplampkapot zegt:

  Meneer lijdt volgens mij aan het Klinefelter syndroom. Ik vermoed een sterke samenhang met verwardheid, alhoewel dit klinisch nog niet is aangetoond.

  Like

 30. Jean zegt:

  Het is reeds 15 over 12 met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij op ons grondgebied, asap die zwijnerij in zijn totaliteit verbieden en verjagen voor onze veiligheid.

  Like

 31. Harry zegt:

  Religie tast de hersenen aan !
  En helaas niet eens alleen die van de moslims .
  Maar die zijn wél koploper !
  Kampioenen der verdwazing .

  Like

 32. Lucky zegt:

  Meningen van Duitsers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s