Onweerlegbaar bewezen: imams liegen er op los om de ware aard van de islam te verbergen

Screenshot_290

(Door: Peter Louter)

Over de ware aard van de islam zijn de debatten vaak heftig tot op het fanatieke af. Maar de wel degelijk bestaande bewijzen vergeet men in discussies vaak.

De Deense bevolking was geschokt toen in een documentaire onweerlegbaar werd aangetoond dat imams met dubbele tong spreken. Dat gold ook voor imams van moskeeën die als gematigd bekend stonden. Imams hebben voor de buitenwereld een positief verhaal over de islam. Wie echter binnen een moskee zijn oor te luisteren legt, hoort een heel ander verhaal. Om dat verschil bloot te leggen, maakten de documentairemakers gebruik van een undercover-infiltratie waarbij verborgen camera’s werden gebruikt.

Lees verder>>>
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

8 reacties op Onweerlegbaar bewezen: imams liegen er op los om de ware aard van de islam te verbergen

 1. Renato zegt:

  Nu pas???

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Ik vind arabieren raar. Heel raar. Ze loeren naar je als ze denken dat je het niet in de gaten hebt. Als je dan kijkt kijken ze snel voor zich. Bah. Ik houd daar niet van. Heb zelfs een hekel aan zulk gedrag. Stiekem.

  Like

 3. Is dit nieuws? Dit weten wij toch al minstens 25 jaar!! Alleen wereldvreemde onnozele Kaaskoppen (Sufkutten) hadden dit niet in de smiezen! Ruud Lubbers, BakEllende, Rutte en hun vazallen hebben dit al wegkijkend ook nog gefaciliteerd! Klokkenluiders werden door deze LANDVERRADERS weggehoond, weggezet als minderwaardig volk! En daarom haat ik deze MINKUKELS tot in mijn tenen!

  Like

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen, betrapt in zweden,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/03/sweden-imam-who-labelled-jews-monkeys-and-pigs-sentenced/

  Sweden: Imam Who Labelled Jews ‘Monkeys and Pigs’ Sentenced
  Zweden: Imam die Joden ‘Apen en varkens’ noemt is veroordeeld

  A 39-year-old Imam in the Swedish city of Helsingborg has been sentenced to fines and a conditional prison sentence after labelling Jews “the progeny of monkey’s and pigs.”
  The Imam made the remarks during a demonstration organised by the Swedish-Palestinian centre in July of 2017 after he was called on by organisers to speak, Swedish broadcaster SVT reports

  Een 39-jarige imam in de Zweedse stad Helsingborg is veroordeeld tot boetes en een voorwaardelijke gevangenisstraf nadat hij Joden had bestempeld als ‘het nageslacht van apen en varkens’.
  De imam maakte de opmerkingen tijdens een demonstratie georganiseerd door het Zweeds-Palestijnse centrum in juli 2017 nadat hij werd opgeroepen door organisatoren, meldt de Zweedse omroep SVT

  Like

 5. har zegt:

  het maakt niet uit hoeveel klinkklare bewijzen er ter berde worden gebracht, agenda 2030 icm het kalergi plan moet zijn doorgang vinden.
  alle daaruit vloeiende “incidenten” zijn maar collateral damage….

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Ik ben niet geschokt. In het geheel niet. Het is hoe ze zijn. Niet allemaal, maar de meesten wel. Een stiekem rot volk met bijna allemaal patsers en macho´s

  Geliked door 1 persoon

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  @Peter Louter:
  Heb je deception en inflaming violence op de volgende pagina’s al eens goed gelezen?
  Wist je, dat dat buiten de koran de hoofdoorzaken van terrorisme zijn?
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/2671
  Wist je, dat taqiyya in de koran staat en de heilige plicht van moslims is om niet-moslims
  een rad voor de ogen te draaien als het over de ware doelstelling achter islam en
  HET PROJECT gaat?
  Wanneer dringt het tot iedereen door dat moslims confronteren met hun eigen leugens,
  terreur en imperialisme de enige manier is om hun invloed te stoppen?

  Like

 8. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/video-denk-dictators-eisen-dat-minister-ingrijpt-bij-vrije-pers-die-onwelgevallig-feit-aanstipt-iets-aan-doen/

  Video! DENK-dictators eisen dat minister ingrijpt bij vrije pers die onwelgevallig feit aanstipt: ‘Iets aan doen!’

  Het is weer eens zover: de Tweede Kamer is nog niet één dag terug van reces, of de autoritaire lui van DENK eisen alweer dat de minister haar macht aanwendt om een krant te grazen te nemen die afgelopen zomer iets schreef dat DENK niet zo leuk vond: dat een burgerarrest aan de hand van het boerkaverbod in bepaalde situaties is toegestaan. De vrije pers en DENK? Het blijft een onmogelijke combinatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s