De “grote vervanging” bestaat niet . . .

Screenshot_296

De grote vervanging van de oorspronkelijke bewoners in de EU bestaat niet volgens de politiek correcte media en politici. De eerste schooldag afgelopen maandag in Bagneux, een voorstad ten zuiden van Parijs…

Door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Europa, EUSSR, Frankrijk, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Parijs, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op De “grote vervanging” bestaat niet . . .

 1. Piet Snot zegt:

  Met heel veel moeite zou ik er 4-5 blanke kinderen tussen kunnen vinden.
  De rest kan overal vandaan komen, behalve uit Frankrijk.
  Waar is de rest dan gebleven als we niet vervangen worden?

  Geliked door 1 persoon

 2. bozeoudeman zegt:

  Door het pact van Marrakesh is in ieder geval per direct een schrikbarende toename aan het aantal immigranten reëel te verwachten vanwege het niet meer illegaal zijn. Dit is een logisch gevolg van dat door de VN aan immigratie gekoppelde mensenrecht. Vooral de EU en VS zijn de belangrijkste wensdoelen van de tsunami aan immigranten en zogenaamde vluchtelingen om te bereiken.

  En de pers, de pers slaapt lekker door! Waarom ook niet, slapen betaalt vandaag de dag heel erg goed! Hoeveel gestoorde moordlustige godsdienstmaniakken als Mohammed B. en Jawed S. moeten er nog komen voor ‘journalisten’ begrijpen wat het ook al weer was ‘dat Charlie’ zijn?

  Hoeveel moordenaars worden er nog door volksverraders via de visueel vergif spuitende tv zenders en zich verrijkende gewetenloze geldverzamelaars als Tim Hofman binnengehaald voor het volk terecht met dit soort afrekent?

  Of blijft iedereen wachten op de ander en krijgen zo Cohen en of Van Es hun zin, ‘doen we braaf datgene wat ons wordt opgedragen door het bestuur’. Dus ‘lang leve de nieuwe DDR’. Het is jullie toekomst, festivalgangers en uit mode bewustzijn neplinks volgende baardjes en knotjes, dus ook jullie leven. Kies maar: Vrijheid of DDR!

  Geliked door 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

  Geliked door 2 people

 4. rottenpikwick zegt:

  Merkel, Macron, Rutte en al die andere LANDVERRADERS werden vast wel flink multi-cultiGEIL bij het zien van dit soort foto’s! En hebben nog even onderling geappt; het gaat goed, we liggen ruimschoots op koers!!

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Bestaat niet ?????? Het bewijs is overduidelijk……….wordt wakker…..en kijk om je heen…het bewijs is overduidelijk aanwezig in alle grote steden in de Europese Unie..

  Geliked door 3 people

 6. koddebeier zegt:

  En…………………Het fokt als witte muizen>>>>>>>je hebt er 2 en zo heb je er 40 !! enz, enz.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Afrika is toch groot genoeg…
  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/04/eu-commissioner-demands-members-take-vulnerable-migrants-directly/

  EU Commissioner Demands Member States Take in ‘Vulnerable’ Migrants Directly from Africa

  EU-commissaris eist dat lidstaten ‘kwetsbare’ migranten rechtstreeks uit Afrika opnemen

  Migration commissioner Dimitris Avramopoulos has called on European Union member states to take migrants directly from countries in Africa, citing current talks with Rwanda.
  Avramopoulos said he would like to see members of the EU bring far more “vulnerable” migrants directly from refugee camps in various African countries saying: “I call on all Member States to step up their resettlement efforts and implement their commitments to receive refugees as soon as possible.”

  Migratiecommissaris Dimitris Avramopoulos heeft de lidstaten van de Europese Unie opgeroepen migranten rechtstreeks uit landen in Afrika te halen, onder verwijzing naar de huidige gesprekken met Rwanda.
  Avramopoulos zei dat hij graag zou zien dat leden van de EU veel “kwetsbaardere” migranten rechtstreeks uit vluchtelingenkampen in verschillende Afrikaanse landen meenemen en zeggen: “Ik roep alle lidstaten op hun hervestigingsinspanningen op te voeren en hun toezeggingen om vluchtelingen te ontvangen zo snel mogelijk uit te voeren als mogelijk.”

  Like

 8. har zegt:

  heb altijd tegen de pc ongelovigen gezegd, leg eens klassenfoto,s vanaf 1970 tot nu op volgorde naast elkaar en zie daar……. het kalergi plan icm agenda 2030 in hoog tempo in uitvoering…….

  Geliked door 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Je zou er haast emotioneel van worden.
  Het toont in feite ook dat de tegenstanders van de multiculturele hel hebben verloren, dit ga je zelfs niet meer oplossen met actieve remigratie.
  Heb weleens eerder op SchoolBank gekeken naar foto’s van toen en nu en de schrik slaat je om het hart.
  Op ‘mijn’ Lagere School was alles en iedereen in de vijftiger jaren nog blank, op de Middelbare School in de zestiger jaren kwamen de eerste getinte medelanders al om de hoek kijken maar het waren nog slechts enkelingen op een totaal van enkele honderden. Tegenwoordig is het bijna andersom! (Letterlijk)
  Après nous le déluge een andere conclusie is niet langer realistisch.
  (West) Europa gaat in sneltreinvaart richting afgrond, lang heb ik nog gedacht dat ik de totale ondergang niet meer mee zou maken maar de twijfel dringt zich steeds vaker op.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  Natuurlijk beweren de politiek-correcte media en politici dat de grote vervanging van de oorspronkelijke Europese bevolking, of liever gezegd omvolking , bestaat niet. Zij zijn de aannemers van dit megaproject. Zij worden – via de EU – door hun opdrachtgevers van BILDERBERG/NWO goedbetaald. Men kan ze vergelijken met de media en politici in de Sovjet Unie en de landen achter het IJzeren Gordijn, die decennialang aan het volk hadden verteld hoe goed het Communisme voor hen was. De foto laat mij denken aan Mohammed el Sahaf, de Irakese Minister van Propaganda in de tijd van Saddam Hussein. De Amerikaanse tanks waren al in Bagdad, terwijl El Sahaf nog steeds beweerde dat het leger van Saddam is aan de winnende kant.

  Zo’n foto moet alle alarmbellen laten rinkelen: van Hammerfest tot de rotsen van Gibraltar.

  Geliked door 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Verschrikkelijk: zwart, zwart, zwart en nog eens zwart.
  En dat moet ‘kleurrijk’ heten?

  Ik heb niets tegen zwart of tegen welke kleur dan ook, maar zwart hoort in Afrika en blank in Europa. Ik wens niet verdrongen te worden door vreemd, invasief, mohammedaans volk.
  En ik wil daar al helemáál niet aan meebetalen!

  Geliked door 2 people

 12. Charles Martel zegt:

  Grote vervanging? Het is gewoon genetische zuivering op grote schaal; zelfs ene Joseph Mengele had dat niet kunnen bedenken.

  Geliked door 2 people

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Als we zouden beginnen met alle illegale exoten inclusief hun vrouwen en kinderen het land uit te zetten, zouden we veel problemen in één klap hebben opgelost. Ik denk bijvoorbeeld aan: tekort aan onderwijers, tekorten op uitkeringsbudgetten, woningnood, fileprobleem, “kleine” criminaliteit, aanrandingen, tekort aan politieagenten, klimaatdoelstellingen, no-go zones, bruiloft-toeter-stoeten en noem maar op.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Bij een artikel dat weer refereerde aan deze foto van de Grote Vervanging, werd een foto geplaatst van dezelfde school maar dan in het jaar 1963.
  Men kan dus zelf oordelen.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Is deze foto niet 10 jaar later genomen, gezien de kleding.
   Het zou een foto van mijn 4de – 6de klas lagere school kunnen zijn.
   Waren er in 1963 wel dit soort goede kleuren foto’s/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s