Welkom in Zuid-Afrika!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

20 reacties op Welkom in Zuid-Afrika!

 1. Eigen volk eerst zegt:

  De blanken worden vermoord, de goede dingen vernield. Ze laten een vernield land achter.
  De zwarten daar zijn zo vol haat dat ze niet snappen dat ze alles verliezen.

  Geliked door 2 people

  • freda110 zegt:

   Om iets te snappen moet je verstand hebben en daar zijn ze in tegenstelling tot andere dingen nou niet bepaald rijkelijk mee bedeeld.

   Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Eigen volk eerst. En wie komt voor de rechten van de blanken? Niemand! In eens zwijgen alle Gutmenschen als mummies. White Blood does not matter!. Het enige dat de blanken is Zuid Afrika kunnen doen is afscheid nemen van de Regenboog natie en sticht in plaatsen waar zij zich concentreren een land van zichzelf met eventueel ook Chinezen en Hindi. Het is bijna van zelfsprekend dat de nieuwe Zuid Afrika – zonder zwarten – zal binnen 10 jaar een van de rijkste en beste landen van de wereld.

   Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Off Topic: pro deo advocaten krijgen slecht betaald. Ik vraag me af hoe het zit met migranten, die jarenlang kunnen procederen. Ik vraag me af waar dat geld vandaan komt. Doen pro deo advocaten ook die zaken? Weet iemand dat hier?

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Hier wat informatie, aangezien illegalen “geen” geld hebben kunnen ze hier een beroep op doen, wat uiteindelijk de burger betaald (belastinggeld).
   https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/wat-is-gesubsidieerde-rechtsbijstand/wat-is-een-toevoeging
   Ook advocaten die moordenaars bijstaan worden uit deze pot betaald, (De Raad van Rechtsbijstand) alleen doen ze dit niet zo zeer voor het geld (wat vrij weinig is) maar voor de Reclame van hun advocaten praktijk, zo wordt er vaak in de volksmond gezegd “hoe komt zo’n moordenaar aan een “goede” bekende advocaat”. En laat dat goede maar achter wegen.
   Dit is alleen voor eigen ego, dan komen ze in allerlei praat programma’s en schooien zo weer wat geld bij elkaar . Want geloof me, het zijn waardeloze advocaten. Het zijn toneel spelers. De goede, verstandige advocaten lopen er niet te koop mee, die moet je zoeken.

   Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Maar ja eigen volk eerst.
  Binnen een paar jaar mogen wij ze opvangen als (economisch) politiek vluchteling. Of zie Ik dat verkeerd.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach dat zwarte tuig is zo vol haat dat ze daarmee een reden gevonden hebben om blanken te beroven en het dan op apartheid te gooien.
  Maar om aan de slag te gaan en hun luie poten uit te steken hebben ze geen zin in.
  Een nikker is een nikker en het blijft een nikker.
  Ze gaan voor het snelle geld precies zoals ze dat hier in de lage landen doen, alleen hier doen ze het met drugs en daar met overval en moord.
  Maar de mentaliteit blijft hetzelfde.

  Geliked door 2 people

 5. Wachteres zegt:

  Onze toekomst ….

  Geliked door 2 people

 6. Jackholland zegt:

  Ik hoor heel mijn leven al dat de arme zwartjes geholpen moeten worden dmv ontwikkelingshulp , inzamelingsacties enz enz . We zijn nu meer dan een halve eeuw verder en het heeft nihil resultaat gebracht. Voor miljarden is er geld in de put gegooid. Een hoop van dit geld staat nu op Zwitserse banken gejat door corrupte regeringsleiders. Het ligt niet aan de landen , het ligt niet aan het klimaat het ligt aan de lamlendige luie lompe vol van zelfmedelijden hebbende inwoners van Afrika. Geef ontwikkelingshulpgeld aan nl bedrijven met de verplichting om vestigingen te openen in Afrika en verplichting 90 % zwarten in dienst te nemen . Dan hebben wij nl ers zelf ook nog wat profijt (winst) en de zwarten die willen werken krijgen hierdoor welvaart.
  Zwarten kunnen dit nl zelf niet de uitzonderingen daar gelaten. In Zuid-Afrika zijn de zwartjes nu zelf weer de baas het is nu reeds 1 grote teringzooi.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Iedereen die een bedrijf in Afrika begint weet na verloop van tijd dat de neger na zijn eerste loon voorlopig niet meer terug komt. Tegen de tijd dat het geld op is staan ie weer aan de poort voor een job. Dat blijft zo doorgaan. Afrika zal never en nooit de Europese norm behalen. Hoeft ook helemaal niet. Gun Afrika de Afrikanen en gun Europa de Europeanen. Het leven kan zo simpel zijn als je de politiek correcte bril afgooit.

   Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2019/09/04/nigeria-condemns-unconscionable-attacks-on-citizens-in-south-africa/

  Nigeria Condemns ‘Unconscionable’ Attacks on Citizens in South Africa

  Nigeria veroordeelt onredelijke aanvallen op hun burgers in Zuid-Afrika

  Nigerian Vice President Yemi Osinbajo on Tuesday denounced a spate of attacks on Nigerians and other migrants living in South Africa as “unacceptable and unconscionable,” especially given the role Nigerians played in bringing down apartheid.
  Nigerian singer Tiwa Savage went even further, pulling out of a music festival in Johannesburg to protest “the barbaric butchering of my people.” Several other Nigerian entertainers and athletes followed suit.

  De Nigeriaanse vice-president Yemi Osinbajo heeft dinsdag een golf van aanvallen op Nigerianen en andere migranten die in Zuid-Afrika wonen aan de kaak gesteld als ‘onacceptabel en onredelijk’, vooral gezien de rol die Nigerianen speelden bij het verminderen van de apartheid.
  De Nigeriaanse zanger Tiwa Savage ging nog verder en trok zich terug uit een muziekfestival in Johannesburg om te protesteren tegen “de barbaarse slachting van mijn volk.” Verschillende andere Nigeriaanse entertainers en atleten volgden dit voorbeeld

  Geliked door 1 persoon

 8. de zwarten maakten 200 rassenwetten in Z-Afrika

  Geliked door 2 people

  • jegeloofthetniet zegt:

   Het zijn de grootste en pure racisten. Maar er wordt gewezen naar de blanken. En links doet mee.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Onder het apartheid regime hadden ze een stuk of 15 apartheid wetten. Ook niet goed maar er waren geen blanke bendes die de townships afstroopten om moorden te plegen en roofovervallen voor de fake. Want gestolen wordt er nauwelijks bij de plaas overvallen maar gemoord des te meer. De plaasmoorden zijn politiek aangestuurd en behoren bij de aanloop naar de grote genocide op alle blanken. Daarna valt heel Zuid Afrika in totale chaos want de negers zijn niet in staat een land te besturen omdat ze blijven hangen in een stammen mentaliteit waarin de ene stam domineren wil over de ander. In Zuid Afrika is onder de negers geen stam overstijgende nationale trots. Een nationale trots is de essentie voor een samenleving die zorgzaam gedeelde verantwoordelijkheid wil dragen voor het welzijn van allemaal. Het zijn en blijven roofzuchtige hyena’s die elkaar beloeren en hun slag slaan zodra de een zijn aandacht een beetje verslapt. Het is een cultuur waarin mannen vrouwen bezwangeren om daarna door te lopen naar de volgende om te bezwangeren met of zonder toestemming. Als de blanken allemaal vermoord zijn zullen ze op de NPO wel weer inzamelacties houden voor de arme neger die het nu zonder blanke moet rooien. De neger groeit op zonder vader en kan daarom nauwelijks enige discipline aanleren en uitstel van genot. Alles moet meteen snel hier en nu. Met die mentaliteit komen ze ook naar Europa. Kijk naar het gajes van we are here.

   Like

 9. flo zegt:

  Dolle negers/nikkers, steeds meer een bedreiging met de nieuwe door de ngo maffia geregelde invasie stroom uit Afrika omdat Salvini opzij is geschoven op een gore manier.

  Like

 10. raiders zegt:

  de euro maffia onder leiding van VS en belangen soros en aandeel houders die nu de halfe werld
  Gesloopt hebben nu europa nog dus ! welt rusten meneer de president slaap Zacht.

  Like

 11. raiders zegt:

  Welte rusten corrupte Presidenten van europa meelopers van de grote plannen van soros vs en aandeel houder .
  Voor de grote overgaven van het versleten europa.

  Like

 12. fleckie zegt:

  ‘Venus. In. CONGO”, , heet het boek geschreven door Maurice. Granville, …uitgeversmij. “ De Boekenmolen’, Rotterdam. …….van waaruit pagina’s. 16+18 op 27.6.2019, onder ‘ NWO en de Massa’ zijn overgenomen. Pagina 93 uit hetzelfde boek:
  ‘ over een eeuw zal de wereld der blanken grotendeels Afro-Aziatisch zijn, hadden knappe rekenmeesters verklaard. De bevolking van Zuid- Europa vertoonden negroïde- inslag door de eeuwenlange vermenging met negerbloed. Dat is voldoende bekend. In de toekomst zal de vermenging der rassen zich echter in veel sneller tempo voortzetten— dat is een onafwendbare evolutie! een niet te keren proces in een wereld, waar de ontwikkeling zulke reuzenschreden maakt en de blanke mens niet meer het monopolie van wetenschappen. en. techniek bezit……..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s