Vier eenvoudige vragen van de PVV over de krakende illegalen van “We are here”

Screenshot_325

(Door: Bas Paternotte)

En die verdienen een kraakhelder antwoord van het kabinet

De krakende illegalen van “We are here” uit Amsterdam hebben weer toegeslagen. Was vorige maand een hardwerkende ondernemer slachtoffer van hun vernielzucht, deze week besloot het rapaille een pand van een legaal migranten-kerkgenootschap te kraken.  En zo is er altijd wel wat met deze rondtrekkende groep illegalen die al jaren Amsterdam terroriseert.

De PVV-fractie in de Tweede Kamer stuurde woensdag vier eenvoudige vragen aan minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus (CDA) en zijn Asielstaatssecretaris Ankie Broekers-Knol (VVD) over de kwestie. En die verdienen een helder antwoord van het kabinet want een normaal mens begrijpt niet waarom er niet of nauwelijks tegen “We are here” wordt opgetreden:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Vier eenvoudige vragen van de PVV over de krakende illegalen van “We are here”

 1. Piet Snot zegt:

  Antwoord op alle 4 vragen.

  NEE, want we weten niet precies wie het zijn omdat ze ongedocumenteerd zijn en daarom niet of moeilijk zijn aan te pakken of uit te wijzen.

  Like

  • Bezorgde burger zegt:

   Europa moet, net als Australie, een onbewoond eiland aanwijzen om die gasten onder te brengen. Eventueel kunstmatig aangelegd zodat andere landen niet met dit schorem wordt opgezadelt.
   Een eiland met alleen basisbehoeften en zonder internet / telefoon . Ik weet zeker dat het selectief geheugenverlies van die gasten snel verdwijnt en dat ze gemotiveerder zijn om weer naar huis te gaan.

   Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   En daarop aanvullend: Nee, we zijn ook niet voornemens te onderzoeken wie het zijn. Tot zo ver kromstaat Nederland.

   Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  HuisKamervraag:

  Vroeger werden deze binnendringende vijanden doodgeschoten, waarom nu niet meer?

  Geliked door 1 persoon

 3. fleckie zegt:

  Volgende week: dinsdag 10 sept. : 20.15 u, op de Frans- Duitstalige zender ARTE, een documentatiefilm: ‘wie man LUGEN. verkauft’, ( : hoe men leugens verkoopt)

  Like

 4. Heb zegt:

  We hebben geen rechts staat meer , het is het recht van de brutaalste / sterkste door achterlijke partyen zoals D66 en groen Links > Nederland verloren land door wegkijken , alles maar gedogen en geen daadkracht tonern

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2019/09/04/tsunami-van-verwarde-mensen-blijft-nederland-overspoelen-8-meer-incidenten/

  Tsunami van ‘verwarde mensen’ blijft Nederland overspoelen: 8% meer ‘incidenten’
  ‘Het aantal incidenten stijgt al jaren en die stijging lijkt volgens de politie door te zetten’

  De cijfers geven alleen het aantal geregistreerde incidenten aan, hoeveel verwarde personen zijn betrokken bij die incidenten, houdt de politie niet bij. Een kleine groep van 5700 mensen is verantwoordelijk voor meerdere meldingen. Die ziet de politie regelmatig terug. In 60 tot 70 procent van de gevallen gaat het om mensen die de politie maar een keer ziet.

  Like

 6. Het illegaal binnendringen of verblijven in een soevereine Staat is een misdrijf en zou als het met medeweten/werken van het Land van Oorsprong is een oorlogsdaad opleveren waartegen het geinvaseerde land en elke oerbewoner zich met alle middelen mag verdedigen.

  Persoonlijk zou ik kiezen voor 380V op Nato concertina’s en stalen hekken en bij ontstentenis daarvan een salvo met de Bren of de .50 maar dan gaan de vrouwachtigen (m/v/x) weer huilen dus een concentratiekamp op Rottummerplaat zou het moeten worden.

  En omdat onze wouten en het hele leger nog slechts uit huilende meisjes (m/v/x) bestaat die dan wel mooie nieuwe wapens hebben gekregen maar die alleen maar gebruiken om op feestjes lui van hetzelfde geslacht te imponeren en de nest in te krijgen wordt het tijd voor #DoItYourself.

  Ik zie dus binnenkort of morgen hele bataljons vigilantes door het land trekken om de vijandige troepen op te sporen. Zelf ben ik vanmorgen vroeg al begonnen hier in de buurt en ik had er bijna eentje te pakken. Bleek een bouwvakker te zijn die tijdens de schaft even een dutje zat te doen in een woning die gerenoveerd wordt. Vergissen is menselijk maar hij had dan ook een splinternieuwe radio die keihard stond te loeien. En een nieuwe i-Phone.

  Geliked door 1 persoon

 7. wanneer wordt het huis van de A’damse burgemeester gekraakt?

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er had ook met enig gemak een vijfde vraag aan toegevoegd kunnen worden;
  “Hoe kan het dat ongedocumenteerden en uitgeprocedeerden gewoon in Nederland blijven en waar leven ze van”.
  Want laten we elkaar geen verhaaltjes vertellen, ze moeten allemaal eten en drinken en dat doen ze echt niet uitsluitend van giften van sympathisanten.
  Ze krijgen dus een of andere soort van uitkering en dat moet per direct stoppen, terugvorderen van reeds uitgekeerd geld zal niet lukken maar het kan niet zo zijn dat burgers betalen voor terroriserend tuig.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het zou trouwens ook een schone zaak zijn als een van de zichzelf “onderzoeksjournalisten” noemende eens zou gaan uitzoeken wat deze personen de Nederlandse burger tot nog toe hebben gekost.
  Ze zijn ooit binnen gekomen en werden voorzien van een onderkomen in een COA centrum, kregen daarbij en vorm van zakgeld en zijn gaan procederen. De advocaten werkten pro deo dus zijn door ons betaald. Het bleef niet bij een rechtszaak want er volgden nog velen, en al die tijd hebben ze ergens verbleven, kregen ze eten en drinken plus een vergoeding.
  Niet een of twee maanden maar gedurende meerdere jaren.
  Maak eens een doodgewone rekensom en vertel de burger eens precies wat de uitkomst daarvan is.
  Dan beloof ik dat er grote heisa gaat ontstaan want dat bedrag gaat elke fantasie ver te boven.
  Dat loopt in de tonnen !!
  Het zou ook verhelderend kunnen zijn om die zogenaamde asieladvocaten eens aan de schandpaal te nagelen en duidelijk te maken dat zij willens en wetens de hele rechtspraak te schande maken.
  Toon aan dat ze ook in totaal kansloze gevallen toch weer de randen van de wet opzoeken.
  Laten we eerlijk zijn, dit zijn niet de cum laude geslaagde rechtenstudenten geweest, dit zijn de jongens geweest die na vele jaren met de hakken over de sloot hun papiertje hebben bemachtigd, een baan bij een zichzelf respecterend advocatenkantoor kunnen ze gerust vergeten, dat gaat niet gebeuren.
  In de plaats daarvan hebben ze een rijtje gemaakt met op grond waarvan er telkens weer hoger beroep kan worden aangetekend, dat ze vooraf weten dat het kansloos is, dat ze ook al weten dat als er na maanden weer een afwijzing volgt ze al weten op grond waarvan ze dan weer verdergaan enz enz

  Like

 10. Ton Ruygrok zegt:

  Nou ik geef deze zinnige vragen weinig kans….,
  Reden…, onze onzinnige lijders zijn daar toe niet in staat…, het raakt ze ook niet..,
  Onze onzinnige premier is wel geraakt als een PVV Kamerlid een meeting van Totaal maar dan ook Totaal Incapabele vrouwelijke bobo’s een theekrans benoemt…, we worden gelijd door een wanstaltig zielig clubje onbenullen.., Mentaal Totaal geen enkele waarde..,
  En een koning die niet weet wat te doen bij een wiebelig reclame bord…, waar zijn de tijden gebleven dat onze prinsgemaal in een Spitfire…. onverschrokken de vijand tegemoet vloog…ha…ha..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 11. verwardeman zegt:

  Zo , jij huis willen ?
  Dan jij eerst vak leren , zodat jij kunnen werken en dan jij centjes verdienen ….
  Van centjes jij kunnen huren huis , zoals gewone witte Nederlander….
  Jij te lam om te werken ?
  Dan jij heel gauw opflikkeren naar waar jij vandaan komt , jij lamlendig stuk stront !
  Wij in Nederland buik vol hebben van parasieten zoals jij en je maatjes !
  En anders mogelijk dag komen dat wij jullie – net als in Myanmar – met geweld onze landje
  uitstampen !
  Jij begrepen , makaak ?

  Geliked door 1 persoon

 12. ruud beijer zegt:

  Als we toch niet weten wie ze zijn waarom hangen we ze! dan niet op?
  Vlug veilig en vooral goedkoop.
  Ik geef het touw gratis weg om een strop te maken.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nou het is goed nieuws dat goed nieuws lijkt eigenlijk.
   De man is namelijk allang en breed ‘thuis’ en is in de tussentijd ook nog getrouwd, hij moet zich alleen met enige regelmaat melden, mede mogelijk gemaakt door justitie die kennelijk liever lege gevangenissen heeft dan dat misdadigers gestraft worden.
   Hij heeft omgerekend zes jaar voor elke dode gekregen, weet niet hoe het anderen vergaat maar ik vind het een schijntje.

   Like

 13. Jean zegt:

  Die terroriseren niet alleen Amsterdam maar heel Europa en het links politiek gespuis durft niet ingrijpen “uit angst voor postjesverlies” alhoewel meer dan 95% van de Europeanen van die ellende verlost willen worden.
  Blijven ze weigeren in te grijpen dat staat WW3 voor de deur waarbij zij de eersten zullen zijn waar de klappen zullen vallen.

  Like

 14. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2019/09/05/turkije-wil-een-miljoen-syriers-laten-terugkeren-naar-eigen-land/

  Turkije wil een miljoen Syriërs laten terugkeren naar eigen land
  En daar wil president Erdogan hulp bij hebben want anders stuurt hij ze naar Europa

  De president vroeg om meer steun zodat huisvesting kan worden gebouwd in het noorden van Syrië, waar vluchtelingen dan naartoe kunnen. Hij waarschuwde dat ook besloten kan worden meer vluchtelingen naar Europa te laten vertrekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s