Hof: proces Wilders gaat vooralsnog door

Screenshot_2

Geert Wilders in het beklaagdenbankje.

(Door: Saskia Belleman)

SCHIPHOL – Geert Wilders legt zich niet neer bij de beslissing van het hof om het Openbaar Ministerie in zijn zaak voorlopig niet niet-ontvankelijk te verklaren. Het hof vond dat de strafzaak over de Minder Marokkanenuitspraken uit 2014 gewoon kan doorgaan vandaag, en dat een definitief oordeel over de vermeende politieke invloed die op het OM is uitgeoefend, bij de einduitspraak op 11 oktober wordt genomen.

’Onbegrijpelijk en eenzijdig’

Wilders is van mening dat het hof te beperkt is geweest in het opvragen van stukken die zouden wijzen op die politieke bemoeienis. „Onbegrijpelijk een eenzijdig”, vond hij.

Volgens de PVV-leider heeft het hof uitgerekend om de „keiharde bewijzen” van die bemoeienis niet gevraagd. Het zou onder meer gaan om een mailwisseling tussen ambtenaren van het ministerie van justitie, waarin wordt voorgesorteerd op mogelijke verweren in een strafzaak.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hof: proces Wilders gaat vooralsnog door

 1. ruud beijer zegt:

  Wat hoop ik toch dat Wilders aan de macht komt. Grote bezems gaan dan door de rechterlijke macht. Veel van die onbenullen raken dan hun goed betaalde baantje kwijt. Leve de PVV. Weg met de schijnheilige rechterlijke macht.

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Maar voorlopig zitten er nog een enorme zwerm corrupte rotzakken bij het O.M. en de rechterlijke macht .
   Het is daar net zo lastig tegen vechten als tegen de maffia .
   En dat zootje bef-uniformen is ook nog van mening , dat ze het recht aan HUN kant hebben .
   Eigenlijk kunnen ze gewoon doen wat ze willen !

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Zolang de rest rutte laat zitten daar en ‘m overal mee laat weg komen, en daar ziet het wel naar uit, is er niet eerder dan 2021 pas een stemming.
   En sorry Ruud, maar ook in 2021 gaat de PVV geen 76 zetels halen.
   Ik zie ze ook graag winnen op de boel eens flink op te ruimen, maar ik ben bang dat het er ook deze keer weer niet in zit.
   Ik denk dat het compleet zinloos is om jezelf hierover in de maling te nemen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Hopelijk levert het Geert nog meer stemmen op! Meer Meer Meerrrrrr…. Des te meer Geert, des te meer hij ‘ZE’ VOOR DE VOETEN KAN LOPEN!!

  Like

 3. Giny zegt:

  Ruud, dat gaat ook gebeuren, Voorspelling van Syp Wynia: Het zou weleens kunnen dat de PVV nog een prachtige toekomst tegemoet gaat. (zie twitter Chris Aalberts)

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Die Chris Aalberts is een dusdanig gestudeerde idioot , dat we alles wat die Wilders hater ventileert , beter kunnen negeren .
   Die vent spoort écht niet !
   Het is een geboren engerd , net als die Tim Engelbart bij DDS .
   Ze tobben allebei met een vorm van schizofrenie .
   Ze sympathiseren met het gedachtengoed van Wilders , maar bij de volgende publicatie proberen ze Wilders weer totaal kapot te hakken .
   Waar sta je dan ??? Denk je dan dat je het beter kunt ?
   Een collectieve vorm van schizofrenie , ben ik bang !
   Ik kan tenminste niet bedenken wat het anders zou moeten zijn .
   Optiefen dus met die twee !

   Geliked door 1 persoon

 4. Charles zegt:

  Gek he?… met D666 rechters aan het roer

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Eigenlijk onvoorstelbaar dat een door het volk gekozen parlementariër die al jarenlang in een soort gevangenschap moet leven, wederom in een politiek proces is verwikkeld! En dat vanwege zijn opvattingen over islam en de dienaren ervan.

  Tja OM: leg maar op het politiebureau voorgedrukte aangiftes wegens zijn uitspraak in verkiezingsstrijd over minder Marokkanen en 6474 aangiftes zijn het resultaat waarover de onafhankelijke rechtelijke macht zal gaan oordelen. Hoe bedenk je zoiets?!

  https://www.ad.nl/binnenland/knoops-wil-alle-6474-mensen-die-aangifte-deden-tegen-wilders-oproepen-als-getuige~affdcd26/

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Eigenlijk onvoorstelbaar dat een door het volk gekozen parlementariër die al jarenlang in een soort gevangenschap moet leven, wederom in een politiek proces is verwikkeld! En dat vanwege zijn opvattingen over islam en de dienaren ervan.
  Tja OM: leg maar op het politiebureau voorgedrukte aangiftes wegens zijn uitspraak in verkiezingsstrijd over minder Marokkanen en 6474 aangiftes zijn het resultaat waarover de onafhankelijke rechtelijke macht zal gaan oordelen. Hoe bedenk je zoiets?!
  https://www.ad.nl/binnenland/knoops-wil-alle-6474-mensen-die-aangifte-deden-tegen-wilders-oproepen-als-getuige~affdcd26/

  Like

 7. Jean zegt:

  In wat voor wereld leven wij momenteel? Iemand die de feiten, de waarheid bij naam noemt wordt vervolgd maar iemand die liegt, geweld pleegt, bedreigingen roept, onze samenleving wil vernietigen wordt met alle middelen beschermd en geknuffeld, mag gratis wonen, eten, dokter bezoeken en rondlopen met een dure smartphone want hij is gevlucht uit het land waar hij jaarlijks op vakantie gaat….
  Wordt het niet hoogdringend tijd dat rechtbanken de wil van het volk respecteren? Elke wet of weiziging moet voorgelegd worden aan de burgers en als 50 + 1 accoord kiezen wordt het uitgevoerd, dat gezeik over 2/3de of 3/4de moet stoppen, 50+ 1 is de regel w.w.z. als 1.000 burgers hun stem uitbrengen en 501 zeggen Ja dan is het Ja.
  Het polktiek gespuis heeft steeds de mond vol, of moet dat broek zijn?, over democratie maar weigeren democratie toe te passen, 50 + 1 = Democratie.

  Geliked door 2 people

 8. van Colle zegt:

  Onvoorstelbaar wat is het om een stelletje antidemocraten en het klootjes volk buigt voor dat tuig diep beschamend geen vertrouwen in de Nederlandse staat

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik probeer maar niet meer om wat dan ook in deze kromme wereld te begrijpen.

  https://www.pvv.nl/36-fj-related/geert-wilders/10021-geert-wilders-wilt-u-de-waarheid-soms-niet-weten.html

  Geliked door 2 people

 10. Lucky zegt:

  WTF!!!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/ongehoord-om-vond-zelf-dat-wilders-niets-strafbaars-had-gedaan-maar-vervolgde-hem-toch/

  Ongehoord: OM vond zelf dat Wilders niets strafbaars had gedaan, maar vervolgde hem tóch

  Een nogal explosieve onthulling vandaag in het ‘Minder, minder, minder’-proces tegen PVV-leider Geert Wilders. Birgit van Roessel van het Openbaar Ministerie moet het klip en klaar toegeven: het OM vond zelf niet dat Geert Wilders de wet had overtreden, maar besloot tóch de vervolging door te zetten, want “daar kan de rechter anders over denken.”

  Like

 11. Harry zegt:

  Iedere dag worden er mensen vermoord door de islam .i
  Maar oh wee als je er iets van zegt !
  Wat zegt dat over het O. M . en de rechterlijke macht ?
  Zijn het zulke vreselijke lafaards of dergelijke corrupte klootzakken dat je totaal geen enkele kritiek op de islam mag leveren ? Collaborateurs zijn het dan !
  Die hele bende dient uitgemest te worden , tot op het bot .
  Één weerloos slachtoffer , nl . Wilders , menen ze nog wel de baas te kunnen met z’n allen ,
  die corrupte rot kliek .
  Zou wel eens willen zien hoe hard ze kunnen lopen als we met honderden met hooivorken achter ze aankomen !

  Geliked door 1 persoon

 12. fleckie zegt:

  In het.V ELDHOVENS WEEKBLAD van 4.9.2019, Pag. 3, stond het volgende vermeld :
  ‘UITSPRAAK NOODBEVEL’, Betr. Het NOODBEVEL tegen eritreeers, die een. zog. CONFERENTIE . wilden ,( met een tegengestelde groep.?,). (in een zeer mooi conferentiegebouw!/ omgeving zelfs..) ‘ KONINGSHOF’
  …….” UITSPRAAK. NOODBEVEL”…… VELDHOVEN’— Het college van B&W. Van de gemeente Veldhoven heeft besloten een raadsinformatienota. vast. te. stellen waarin de raad over de uitspraak van de Raad van State inzake. het. NOODBEVEL. bij de Eritrese. conferentie. in NH
  KONINGSHOF in april 2017. , wordt geïnformeerd. Daarin staat onder meer dat de burgemeester van VELDHOVEN een conferentie van de. Young Peoples Front. for. Democracy. and. Justice ‘, een. jongerenorganisatie die aan de. Eritrese. regering is gelieerd, in zijn gemeente niet mocht verbieden met een NOODBEVEL. Hij had meer informatie moeten inwinnen om te beoordelen of de situatie te beheersen was en of de conferentie met extra maatregelen toch door had kunnen gaan.
  Dat staat tenminste. in. een. uitspraak van de. Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van. State van woensdag 21 augustus 2019, De Afdelingbestuursrechtspraak volgt met dit oordeel een eerdere uitspraak van de rechtbank. Oost- Brabant. De zaak was aangespannen door het Nederlands. Eritrees Platform……..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 13. fleckie zegt:

  ‘HET. RECHT. OM. VRIJ. TE. MOGEN. DENKEN’, Veldhovens Weekblad woe. 4.9.2019. (
  Open dag. VRIJMETSELAARDIJ. Eindhoven. auteur. Rob. Weekers.
  Op zaterdag 14 september zet de. VRIJMETSELAARDIJ in Eindhoven. de deuren open van de 4 loges aan de Potgieterstraat 41. Iedereen die belangstelling heeft, is welkom om er een kijkje te komen nemen. Met e3n speciaal. Bevrijdingsritueel wordt,samen met bezoekers, invulling gegeven aan het begrip vrijmetselaar. Het is soeciasl geschreven vanwege de 75- jarige bevrijding van Eindhoven,
  EINDHOVEN: Rituelen. zijn. bij. de vrijmetselarij normaliter enkel door leden bij te wonen. Het Bevrijdingsritueel is bijzonder, omdat het de uitzondering vormt die de regel bevestigt. Het moet het begin worden van een jaarlijkse traditie, zo is de insteek.
  RESPECT. .Tijdens de open dag. zijn leden van de Eindhovense loges en Orde van. Weefsels. aanwezig om uitleg te geven over het doel van de VRIJMETSELAARIJ. Niels Pilaar , voorzittervan de loge( in vrijmetselaars(‘Achtbare Meester). in Eindhoven vindt vrijheid bij uitstek een thema dat past binnen. de vrijmetselarij. “ Vrijheid is het recht om vrij te mogen denken,en met elkaarvan mening te mogen verschillen. Met respect voor elkaars opvattingen als draagvlak. Vrijheid Is een groot goed,dat we moeten koesteren. Dat willen we met iedereen delen”.
  Voor Pilaar is de open dag geslaagd als bezoekers niet alleen hun ogen de kost geven,maar zelf ook ga@n nadenken over de onderwerpen die aan bod komen,en mogelijk tot andere inzichten komen. Door bijvoorbeeldte luisteren naar anderen,open te staafvormige andere ideeen. en. die. te toetsen aan die van jezelf. Want dogmatisch ,dat zijn we allesbehalve”.
  Verbeter de wereld, begin bij je jezelf. Je leeft in een wereld samen met anderen. Geven maakt de wereld beter, zijn enkele kernwaarden. Symbolen en rituelen ondersteunen.vrijmetselarenbij zelfontplooiing”Ken. U. Zelve”, isdan ook net voor nietsnut motto van het genootschap. Zo ontstaan vriendschappen die in de vrijmetselarij broederschap wordtgenoemd. Vrijmetselaren staan voor. gelijkwaardigheid van alle mensen,voor iedersrecht om zelfstandige zoekennaar waarheid. en. voor. ieders persoonlijke verantwoordelijkheid voor zijn eigen doen en laten. WEL in relatie tot en in harmonie met de zichtbare en onzichtbare wereld om hem( of haar) heen. Daar is niets geheims of geheimzinnigs aan onderstreept het genootschap.
  De mystiek betreft vooral de rituelen die betekenis geven aan de ontplooiiing van de leden. Door mensen een kijkje achter de schermen te gunnen,willen de vrijmetselaars zich nadrukkelijk openstellen tot de damenleving. “ Kom maar eens kijken ebpn doe mee, en oordeel niet te snel”, is dan ook het advies van Pilaar.
  Belangstellenden zijnzaterdag 14 september vanaf 11.OO . Uur welkomin het logegebouwin de Potgieterstraat 41. Het Bevrijdingsritueel wordt gehouden om 16. OO uur. Aanmelden hiervoor:🌐bevrijdingsritueel@ gmail.com. …….<~<~<~<~<~<~~>~>~>~>~>~>~>fleckie:
  de Duitse madam Merkel : NOG. BONDSKANSELER, maakt, , als zij moet poseren. voor de t.v. met haar beide handen samengevouwen de vorm van een hart een bepaald teken/ symbool) ( als lid van de vrijmetselarij. EN…….
  WELKE. RANG. BEKLEEDT. ZIJ. DAN. DAARIN.,?!!! …….<~<~<~<~<~<~<

  .

  Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling: op ejbron,7,1.2019, onder Citaat R.Pirsig vermelding , uit boek”” De. Psychologie van het ritueel”, …’verschijningsvormen, historie en betekenis van een wereldwijd fenomeen”. auteur: murry Hope, uitg. BRES BV. A ‘dam. isbn 90.6229.025.6
   ……op de pagina’s 106,109, 268/269. staan DIV. ‘(Begrippen’). vermeld over de
   VRIJMETSELARIJ……..<~<~<~<~<~<~<

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s