Elke moslim zal het in principe een goed idee vinden dat Europa islamitisch wordt

Screenshot_361

(Door: “Balkanske priče”)

De islam beveelt zijn volgelingen om een wereldwijde islamitische staat te stichten (Koran-9:5, 9:29), waarin iedereen heeft te leven volgens de sharia, de barbaarse wet van de islam. Een groot aantal moslims in West-Europa beslist om uit eigen, vrije wil in sharia-parallelsamenlevingen te leven, waar ze hun moedertaal spreken, naar buitenlandse tv-zenders kijken, de samenleving waar ze naartoe zijn gegaan, verachten en huwelijkspartners uit hun eigen landen halen. Het enige contact dat ze hebben met autochtonen vindt plaats bij de sociale dienst. West-Europa glijdt langzaam af naar een  andere beschaving…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Oost-Europa, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

7 reacties op Elke moslim zal het in principe een goed idee vinden dat Europa islamitisch wordt

 1. Twee woorden die bij mij een hele vieze smaak achterlaten.

  Geliked door 2 people

 2. Marijke zegt:

  Dat gaat ook wel gebeuren. Helaas.

  Geliked door 2 people

 3. A. de Koning zegt:

  “West-Europa glijdt langzaam af naar een andere beschaving”, nou dat zou ik zo niet willen zeggen. we glijden helemaal niet af naar een andere beschaving maar we worden zeer ONbeschaafd, hoe is het mogelijk dat er mensen zijn die zo’n .gewelddadige ideologie een vredelievende godsdienst noemen en daar ook nog in geloven.

  Geliked door 3 people

 4. ronjaspers zegt:

  Er komt geen europees islamitisch kalifaat.Moslims worden gebruikt voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.Als na jaren van oorlog de bevolking flink is gedecimeerd worden degene die nog leven door een europees leger opgeruimd.Dit is allemaal gepland voor een N.W.O.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  WOEDE IN IRAN NA DE VERSPREIDING VAN EEN VIDEO………………………
  Meisje van 11 jaar trouwt !


  Een video van een 11-jarig meisje dat met haar 22-jarige neef trouwt, heeft de aandacht maar ook woede opgewekt bij veel mensen in Iran.
  Het is een praktijk die volgens veel Iraniërsis is
  achterhaalt.
  Maar volgens waarnemer zijn kindhuwelijken nog steeds gebruikelijk in sommige landelijke gebieden van het land.
  De bruiloft vond plaats op 26 augustus in de arme Bahmai-regio Kohguilouyeh-en-Boyer-Ahmad, een provincie in het zuidoosten van Iran.
  Op een foto en een video zien we de bruid en bruidegom naast elkaar zitten.
  Op een andere foto nemen ze elkaar in hun armen.
  Hun families kijken toe terwijl een mullah de ceremonie leidt.
  Op een gegeven moment verklaart hij dat de bruidegom de traditionele “Mahr” zal betalen
  om de hand van zijn vrouw, een bruidsschat van “veertien gouden munten en vijftig miljoen tomanen” (wat neerkomt op bijna 10.000 euro).
  De mullah vraagt de bruid: “Fatima, stemt u ermee in Milad Jashani als echtgenoot te nemen?”,
  dit omdat volgens de islamitische wet de bruid en bruidegom duidelijk hun toestemming moeten geven.
  De bruid antwoordt “met toestemming van mijn ouders: ja”. De bruidegom op zijn beurt: “Ja, ik wil het”, ze worden man en vrouw, met applaus van hun families.

  Volgens de Iraanse media is Fatima 11 jaar oud en is haar neef 22.

  Artikel 1041 van het Burgerlijk Wetboek van Iran bepaalt dat de minimumleeftijd voor het huwelijk 13 jaar is voor meisjes en 15 jaar voor jongens, met toestemming van hun ouders.

  Maar gezinnen die willen dat er met een jonger kind wordt getrouwd, kunnen een rechter vragen om het “volwassen” genoeg te verklaren voor het huwelijk. Volgens officiële statistieken zijn de gehuwden in 5,5% van de Iraanse huwelijken jonger dan vijftien jaar.

  BRON:
  https://observers.france24.com/fr/20190905-video-iran-mariage-enfant-fille-onze-ans?ref=tw

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  In Iran werden 2 Christenen veroordeeld omdat zij weigerden hun geloof af-te-zweren.

  Middle East Christian (MEC) nous invite à prier pour cette convertie et cet avocat nouvelles victimes de la persécution antichrétienne en Iran. Fatemeh Bakhteri, également connue comme Ailar, a commencé sa peine d’emprisonnement d’un an à la prison d’Evin à cause de ses activités chrétiennes et pour avoir refusé de renoncer à sa foi. Après…

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  West-Europa glijdt langzaam af naar een andere beschaving…Welke beschaving ???
  Moslims eten nog met hun handen, gebruiken geen mes en vork, Een moslim eet met z’n rechterhand omdat hij/zij met z’n linkerhand z’n reet afveegt…………………….welke beschaving bedoeld U ??

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s