Nigeriaanse bendes verhandelen volop cocaïne vanuit Zuidoost

Screenshot_359

(Door: Paul Vugts)

Nigeriaanse drugsbendes verhandelen volgens justitie als een ‘geolied netwerk’ weer volop cocaïne vanuit Amsterdam-Zuidoost. Ze werken vooral met bolletjesslikkers en ‘slepers’ van enkele kilo’s drugs.

Sinds medio 2018 loopt een forse reeks strafzaken tegen dertig West-Afrikaanse verdachten, vooral Nigerianen. Justitie vreest dat zij ‘het topje van de ijsberg vormen’. Veertien verdachten hebben al straffen gekregen van twee maanden tot vier jaar.

In sociale huurwoningen in met name de Boris Pasternakstraat, bij metrostation Strandvliet, worden de drugs versneden en verpakt om verder Europa in te worden gevoerd.

De bolletjesslikkers die aankomen vanuit Zuid-Amerika moeten er ‘produceren’, zoals justitie het omschrijft: drugs uitpoepen. Andere slikkers ‘worden er klaargemaakt’. Soms komen slikkers via een ‘binnenlandse vlucht’ vanuit Frans-Guyana naar Parijs, gaan ze per bus naar Sloterdijk en per snorder naar Zuidoost.

Lees verder>>>
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Nigeria, Overheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nigeriaanse bendes verhandelen volop cocaïne vanuit Zuidoost

 1. Rondom mijn huis wordt ook gedeald. De kopers zijn oud en wit, de aanbieders gekleurd. Ga de pliesie niet bellen, geen zin in weer een diepte-interview!

  Like

 2. Totaal verziekt (Rutte)landje! Jongeren in De Bijlmer dragen kogelvrijevesten! Zouden die ‘Nette Mense’ van Het Binnenhof of meneer Akerboom dit wel weten???
  https://tpook.nl/2019/09/06/narcostaat-amsterdam-de-bijlmer-jongeren-van-18-of-19-jaar-dragen-gewoon-kogelvrije-vesten/

  Like

 3. Snel heel snel zelfoplosbaar plastic op de markt gooien en alle andere folie eruit halen.

  Like

 4. Bezorgde burger zegt:

  Heerlijk die ‘verrijkte’ samenleving in het linkse Amsterdam.
  Hebben Halsema en consorten soms meer vertrouwen in Nigerianen dan in Marokkanen als ze hun inkopen doen?

  Ik ben tegen drugshandel en de ellende die dat tuig met hun rotzooi aanricht maar aan de andere kant hoop ik dat dat linkse tuig zich erin kapot snuift.

  Geliked door 2 people

 5. Thomasson zegt:

  @rottenpikwick. Rutte(landje) heeft zich helemaal geacclimatiseerd in een omgekeerde integratieproces. Men heeft de Derde Wereld mentaliteit volledig geadopteerd. Het gedrag van Afrikaanse negers en islamitische Jihad zijn nu de norm. ER ZIJN GEEN NETTE MENSEN in het Binnenhof. Zij kunnen daar niet zijn. Als ze er wel waren, zouden ze niet zo ver komen. De trio mattie Akerboom, swa Grappenmaker en gozer Dijkhoff zijn trendsetters in het nieuwe Nederland.

  Geliked door 2 people

 6. har zegt:

  de bevolking, maar vooral de jeugd, aan de drugsverslaving helpen hoort bij jihad !!
  het is simpel, gewoon de blanke jeugd, de toekomst slopen….

  Like

 7. Roni zegt:

  Mmmmmmm, gëen afrekeningen. Anders toch ook Nigerianen meegemaakt die als er iets mis ging “onderweg” van A naar B opeens gebroken benen hadden en op krukken moesten lopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s