Migrantencriminaliteit: interactieve kaart registreert meer dan 70.000 bevestigde “op zichzelf staande gevallen”

Screenshot_6

(Door: Sven von Storch – Vertaling: E.J. Bron)

Een groep activisten heeft een interactief overzicht van de in Duitsland gepleegde delicten door migranten opgesteld. Daar staat in geregistreerd: meer dan 70.000 zogenaamde op zichzelf staande gevallen, waaronder meer dan 2000 moorden en dodingen, ongeveer 7000 seksuele delicten en bij benadering 21.000 geweldsdelicten.

Wanneer in Duitsland een delict door een migrant, “vluchteling” of asielzoeker wordt gepleegd, zien we bij de mainstream media, de politici van de oude partijen en de “goedmenschen” als in een reflex steeds het identieke gedrag: eerst wordt de daad ontkend of verdoezeld. Wanneer men er op een bepaald moment niet meer omheen komt en een standpunt over de daad moet innemen, dan wordt deze gerelativeerd respectievelijk gebagatelliseerd. Dan komen bijna dwangmatig de identieke holle frasen van de “getraumatiseerde individuele dader” en het inmiddels niet minder beruchte “betreurenswaardige op zichzelf staande geval”.

Ondertussen is het aantal van deze betreurenswaardige op zichzelf staande gevallen van getraumatiseerde individuele daders dramatisch gestegen. Deze data zijn allemaal bekend en zouden in de desbetreffende statistieken voor het publiek voorbereid kunnen worden – als dat politiek gewild zou zijn. Dat is het echter niet, want de cijfers zouden de mensen in het land onzeker kunnen maken. Een groep activisten doorzoekt echter dagelijks politiemeldingen, onder andere bij het “Presseportal van de politie”, en registreert de data in een interactieve kaart.

Hier enkele cijfers om over na te denken: sinds september 2015 werden door migranten/”vluchtelingen” in totaal 2.290 dodingsdelicten gepleegd, waarvan 834 moorden (ook “eermoorden”) respectievelijk pogingen tot moord. Sinds 4 september 2015 werden er bijna 7000 seksuele delicten geregistreerd, waarvan 714 pogingen tot verkrachting en 725 voltooide verkrachtingen. Daarbij is voor de daders de leeftijd van de slachtoffers absoluut onbelangrijk. Niemand is veilig voor de seksuele misdadigers, of ze nu 5 of 95 jaar oud zijn.

Meer dan 21.000 gewelddelicten, meer dan 37.000 eigendomsdelicten en 9.200 bedrogdelicten completeren de cijfers. Zaakbeschadigingen en verblijfsdelicten liggen bij ongeveer 7000 gevallen sinds het door Merkel illegaal opgedragen wegvallen van de personencontroles aan de Duitse grenzen. Meer dan 5000 verkeersdelicten, dus strafbare feiten, werden geregistreerd evenals nog meer dan 18.000 andere strafbare feiten (o.a. meer dan 3500 drugsdelicten en meer dan 1400 keer illegaal wapenbezit). Dat zijn heel veel “betreurenswaardige op zichzelf staande gevallen”, gepleegd door “getraumatiseerde individuele daders”…

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Sven von Storch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Migrantencriminaliteit: interactieve kaart registreert meer dan 70.000 bevestigde “op zichzelf staande gevallen”

 1. Alex Delarge zegt:

  Die lijst zal nog niet helemaal compleet zijn.

  Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Deze misdaden tegen de autochtonen zijn de EU proleten verantwoordelijk, en moet per direct gestopt worden!!
  Werkelijk overal in héél Europa zijn deze misdaden tegen de autochtonen, er is geen dag voorbij of er zijn weer mensen mishandeld, vermoord!
  Volgens een onbekende man die zijn gedachten vrij liet gaan is er maar één oplossing voor dit: De islam en alles wat daar bij hoort, uit héél Europa. Ook al die economische profiteurs!!
  Hij wou ook de verantwoordelijken voor het gerecht , veroordelen voor zéér lange tijd in de gevangenis.
  Diverse tot de dood veroordelen, want de slachtoffers van die lieden moeten gewroken worden!
  Aldus de onbekende man, of was het een vermomde vrouw met baard??

  Like

 3. Pingback: Migrantencriminaliteit: interactieve kaart registreert meer dan 70.000 bevestigde “op zichzelf staande gevallen” | eunmask

 4. guusvelraeds zegt:

  Artikelen als deze noemt de ¨goedmens¨ stemming makerij.

  Like

 5. Hansje zegt:

  Ik kan de kaart niet openen.😔

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  en toen de stembus uitslagen !!
  Heins de rotmof vindt het zeker allemaal normaal en gezien hoe hij in 40-45 in europa tekeer ging met een 90 miljoen doden – vond hij ook allemaal normaal en had het niet gewust
  Dus zal in de aard van de mof zitten om het normaal te vinden( en in de aard van de nederlanders om mee te huppelen met dat soort lieden

  Like

 7. King Arthur zegt:

  Aan het werk zetten al die gasten, anders gaan de tuinders er nog meer halen voor die 12 weken werk per jaar in de tuinbouw.
  https://www.telegraaf.nl/financieel/1777575813/groente-niet-geoogst-door-personeelsgebrek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s