VN-fakenews 30 juni 1989 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Desinformatie, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Links fascisme, Marxisme, moralisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op VN-fakenews 30 juni 1989 . . .

  1. Mary zegt:

    Crop failures word in grote mate veroorzaakt door chem trails (en ja ook in ruime mate in Nederland middels vliegtuigen in de lucht gebracht), die crop failures en het afsterven van ander groen was in Amerika de hoofdreden dat een Amerikaanse wetenschapster na heel veel graafwerk er achter kwam dat dat veroorzaakt werd door chem trails, waarvan de VN heel goed op de hoogte is net zoals ze uitstekend op de hoogte zijn van de kul van Global warming.

    Geliked door 1 persoon

  2. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Vond trouwens de voorspellingen vroeger van de Jehova Getuigen leuker en en ook nauwkeuriger, die zeiden bijvoorbeeld “de wereld vergaat dinsdag 10 september om twaalf uur” of zoiets.
    Dan kon iedereen om kwart over twaalf weer opgelucht adem halen en erom lachen.

    Geliked door 2 people

  3. fleckie zegt:

    dinsdag 10.9.2019: op de Duits- Franse zender. ARTE. uitzending 20.15 u…: ‘PROPAGANDA— Wie man LUGEN verkauft’……..<~<~<~<~<~<~<

    Like

Plaats een reactie