Zweden: Aantal verkrachtingen neemt verder toe

Screenshot_100

(Vertaling: E.J. Bron)

In de failed state Zweden worden in de regio Stockholm elke dag 5 vrouwen of meisjes verkracht. De statistieken laten zien dat het aantal verkrachtingen in de regio Stockholm toeneemt en dat er verleden jaar iets meer dan vijf verkrachtingen per dag gemeld werden. Een ontwikkeling, die de politiek niet meer kan accepteren, schrijft de nieuwssite “mitti.se”.

In Stockholm vonden 930 gemelde verkrachtingen in het eerste halfjaar van verleden jaar plaats en ruim 1060 in dezelfde periode van dit jaar, wat overeenkomt met een toename van 14%. Een vergelijking tussen de zomer vorig jaar, juni en juli, en deze zomer toont hetzelfde patroon, de verkrachtingen in de regio Stockholm nemen toe. Tegelijkertijd bestaat er een groot niet officieel geregistreerd aantal. Van de ongeveer 800 slachtoffers van verkrachting, die de noodopnames bezoeken, melden ongeveer maar zes van de tien de mishandelingen bij de politie.

Volgens Amnesty International bezit Zweden het hoogste aantal gemelde verkrachtingen in Europa, maar het laagste veroordelingspercentage en een verslechtering van het geweld tegen vrouwen, ondanks zijn goede naam wat betreft de gelijkstelling van de geslachten.

Ongeveer 58% van de in de afgelopen vijf jaar in Zweden wegens verkrachting en poging tot verkrachting veroordeelde mannen werd in het buitenland geboren, aldus cijfers van de Zweedse televisie. Volgens deze statistiek over verkrachting en poging tot verkrachting naar herkomst van 843 veroordeelde misdadigers, zijn 416 uit Zweden en andere Europese landen afkomstig, 331 uit het Midden-Oosten en Afrika, en 96 zijn afkomstig van buiten Europa. In 80% van alle gevallen kenden de betrokkenen elkaar van tevoren niet. Tussen 2008 en 2017, dus met het begin van de grote massamigratie, nam het aantal verkrachtingen van 5446 tot 7369 toe, wat overeenkomt met een stijging van 35,31%!

Volgens een statistiek staat Zweden wereldwijd op dit moment op de 6e plaats bij verkrachtingen.

Bron:
https://smopo.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pakistan, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zweden: Aantal verkrachtingen neemt verder toe

 1. Steven zegt:

  Nederland gaat ook die kant op… Alle Europese landen moeten worden volgepropt met allochtonen om chaos en ellende te veroorzaken.
  Je ziet in ieder Europees land hetzelfde gebeuren hoe de regering handelt tegen allochtonen… NIET…bagatelliseren, verdraaien, goedpraten en ontkennen….dat lijkt mij geen toeval en duidt meer op onderling afgesproken werk!

  BLANKEN moeten het slachtoffer worden van moord, verkrachting en berovingen…..wie straks niet vlucht wordt VERMOORD!

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Uiteraard verstrekt Amnesty International geen informatie over de etnische afkomst van de verkrachters. Hoezo dan? Amnesty is 100% pro massa-immigratie en heeft, zoals dit artikel laat zien, een nogal stomme visie op de kwestie van verkrachting in Zweden: “gebrekkig rechtssysteem en wijdverbreide negatieve mythen en stereotypen”
  https://www.amnesty.nl/actueel/verkrachting-scandinavie

  Like

 3. Henk zegt:

  De echte Europeanen zijn de vluchtelingen van de toekomst, ons land wordt een onbewoonbaar zwaar crimmineel slachtveld. Let op ! er gaan zoveel profiteers/gelukszoekers komen dat de verzorgingsstaat onbetaald baar wordt en de de uitkeringen gestopt worden, op dat moment zal de import moeten gaan stelen roven en noem maar op om aan zijn geld te moeten komen. Het wordt een slagveld dan, helaas is het niet anders, met dank aan links beleid

  Geliked door 1 persoon

 4. Eric zegt:

  Het linkse clubje AI gaat hier weer volledig uit de bocht. Door juiste vaststellingen te doen, zonder de oorzaken van die feiten te benoemen, maakt dit clubje zich tot een aartsleugenaar die een deel van de waarheid onthult om nadien beter te kunnen liegen of verzwijgen. Men tracht zich een aura van wetenschappelijkheid te geven, terwijl er niks verklaard wordt. Opdoeken, die AI-handel en ZO GAUW MOGELIJK !

  Geliked door 1 persoon

 5. Trucker zegt:

  Snap één en ander niet, Zweden is toch het land waar je (als vrouw) een verkrachter tegenhoud door je arm uit te steken dan weet de islamieten verkrachter dat hij op armlengte moet blijven dus geen beurt kan maken.
  Kan ook zijn dat het in Merkelland zo is, ik ben niet zo goed thuis in de multikulle verdedigings strategieën.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Beste mensen,jullie zien het verkeerd dit is pure “liefde” en dankbaarheid van de moslims.Ik hoop niet dat ik uit moet leggen dat dit cynisch bedoeld is.

  Like

 7. Jackholland zegt:

  Zolang het gros van de Europeanen nog steeds denkt dat geïmporteerd islamitisch tuig afkomstig uit het midden oosten en Afrika zich net zo zal gedragen als de autochtone west Europeaan dan wordt de situatie erger en erger. Het ligt niet aan Afrika of aan het midden oosten dat er daar armoede oorlog en corruptie heerst. Het ligt aan het luie stompzinnige bekrompen lompe agressief kutvolk dat er al duizenden jaren woont . Het is compleet gedegenereerd door inteelt. Laat alle autochtone Nederlanders vertrekken uit nl stop nl vol met lichtgetinten en zwarten en in no time is nl een derdewereldland. Haal de zwarten uit bijvoorbeeld Nigeria stop het vol met autochtone Europeanen en in no time is Nigeria het meest welvarende land van Afrika. voorbeeld Israël midden oosten en Zuid-Afrika 20 jr geleden tot dat de zwarten weer aan de macht kwamen ,het is er momenteel 1 grote teringbende. Moslims konden niets kunnen niets en zullen nooit iets kunnen . Maar wat verwacht je van een volk dat oa werkelijk gelooft dat mo op een ezel heen en weer nr Jeruzalem is gevlogen . Ze zijn nog te stom om te poepen. Parasiteren daar zijn ze goed in.

  Like

 8. henk verhoef zegt:

  gek he– maar als al die verkrachte personen en hun naaste op een soort pvv gestemd hadden dan had die partij de meerderheid gehad

  nu de zweden net als de nederlanders–
  de realiteit is
  25 partijtjes met veel moslim knuffelaars gekozen

  ja dan VRAAG je er zelf wel om he

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Daar hebben de linkse gekkies zelf om gevraagd !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s