Professor waarschuwt voor hoog zelfmoordpercentage: “Transgender is psychische stoornis”

Screenshot_109

(Vertaling: E.J. Bron)

“Transgender is een psychische stoornis, die een dienovereenkomstige behandeling behoeft”, schrijft professor Paul R. McHugh in een commentaar in de “Wall Street Journal”. Het langjarige hoofd van de psychiatrische afdeling van de John-Hopkins-kliniek in het Amerikaanse Baltimore waarschuwt indringend voor een zich steeds verder uitbreidende transgender-mode, vooral onder kinderen en jongeren.

Die Freie Welt

Een wisseling van sekse zou een biologische onmogelijkheid zijn, maakt McHugh duidelijk. Personen die via een operatie een geslachtsverandering willen, zouden aan een psychische stoornis lijden. De schrijver van zes boeken en minstens 125 wetenschappelijke artikelen verklaart dat een operatieve geslachtsverandering niet de oplossing zou zijn voor mensen die lijden aan een waarnemingsstoornis. Deze stoornis zou hen doen geloven dat hun ware geslacht zich onderscheidt van het zich biologisch ontwikkelde geslacht. Deze stoornis in de waarneming met betrekking tot het geslacht vergelijkt de psychiater met anorexia patiënten. Hoewel deze al gevaarlijk zijn afgevallen, zouden ze er bij een blik in de spiegel van overtuigd zijn te dik te zijn.

Dat transgender voldoet aan de kenmerken van een psychische stoornis bewijst McHugh met het schrikbarend hoge zelfmoordcijfer voor deze groep. Zo zou een nieuw onderzoek aantonen dat het zelfmoordpercentage onder personen die een geslachtsverandering hebben ondergaan 20 keer zo hoog zou zijn in vergelijking met personen wier zelfwaarneming overeen zou komen met hun biologische geslacht.

McHugh waarschuwt er voor om “transgenderisme” als normaal te kwalificeren en er ook nog eens mediaal en politiek reclame voor te maken, zoals dat onder de regering-Obama heel veel heeft plaatsgevonden. Door de psychische verwarring van transgender personen tot een vermeend recht op te waarderen, zou men het publiek noch de patiënt een plezier doen. De arts waarschuwt vooral voor de negatieve gevolgen die een onbekommerde omgang met transgender als modetrend voor de ontwikkeling van kinderen heeft. De psychiater pleit hier heel duidelijk om af te wachten totdat de kinderen zo´n opvatting over zichzelf uiten. Want 70 tot 80% van deze kinderen, die transgender gevoelens uiten, zouden deze in de loop der tijd spontaan kwijtraken. McHugh waarschuwt ervoor zulke gevoelens nog eens extra aan te moedigen of zelfs te starten met medicijnenmaatregelen betreffende de geslachtswisseling.

De geslachtswisseling zou biologisch onmogelijk zijn, schrijft de ervaren psychiater. Mensen die een operatieve geslachtsverandering doorlopen, zouden niet in een ander geslacht veranderen. Bij hen zou je veelmeer kunnen spreken van een verwijfde man respectievelijk een vermannelijkte vrouw. Wie de vrije geslachtskeuze als civiel recht beschouwt en geslachtsveranderingen als oplossing aanbeveelt, zou in werkelijkheid samenwerken met een psychische stoornis en deze versterken, aldus de psychiater.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "gender", gezond realisme, Krankzinnigheid, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Professor waarschuwt voor hoog zelfmoordpercentage: “Transgender is psychische stoornis”

 1. henk verhoef zegt:

  in de natuur gaat dat ook gewoon dood
  of de verstandige moeder dondert ze al snel uit het nest
  Gek he– de katachtige lopen al 8 miljoen jaren rond zonder transgenders of lHGVD gekkies maar fungeren nog steeds als KAT
  Moet je die stumper – mens – zien
  pillen om te slapen/poepen en zelfs om voorteplanten – hetwelk ook nauwelijk iets goegs voorbrengt( de helft is “zeg maar GEK’ en de andere helft zeikt alleen maar

  ooit een overwerkte kat gezien en die moet echt muizen vangen allemaal zonder poep en slaap pillen

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Misschien omdat er al zeker 2 generaties allerlei wazige chemische pilletjes opeten ter vermaak.
   Ik sluit niet uit dat je hersentjes dan op een bepaald moment behoorlijk zijn aangetast.
   En dit soort mensen plant zich ook voort, waardoor je nog meer gestoorde er bij krijgt.
   Dat je vreemde kinderen krijgt van drank als je moeder blijft zuipen is wel duidelijk.
   Maar over XTC, GHB en weet ik veel wat er nog meer bestaat hoor je niet zo veel.
   Maar echt veel goed kan het niet doen met een mens.

   Geliked door 3 people

 2. Piet Snot zegt:

  Daar waren wij het hier ook wel over eens.
  Als iemand vind dat ze arm of been geamputeerd moet worden omdat deze in de weg zit, dan wordt je ook als behoorlijk gestoord gezien door elke arts.
  Maar als iemand bedenkt dat ze pik er af moet, dan zou het in eens een transgender zijn met een wens.
  We leven in een complete achterlijke wereld.

  Geliked door 2 people

 3. Jean zegt:

  Wat wordt ons dagelijks door de strot geramd? Juist, transgenders alsof dat de normaalste zaak van de wereld is én getatoeëerde monsters. Wat wel opvalt is “hoe dommer en achterlijker hoe meer tatoeages”. Walgelijk.
  Ik heb geen enkel probleem met homo’s, lesbiennes, transgenders maar tot ze stoppen met dit als “normaal” te verkopen, met pedofielen heb ik een gigantisch probleem en hoop dat elke pedofiel de doodstraf krijgt want van kinderen blijft men af die beschermd men tegen misbruik.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lilith zegt:

  Hetzelfde geldt voor homoseksualiteit. Maar dat is nog een stap te ver. Tot 1964 was het in de DSMIV ook nog een psychische stoornis maar de ‘maakbare’ samenleving wenst dat te negeren. Los van het feit dat elk mens moet kunnen leven zoals hij/zij wil.

  Geliked door 1 persoon

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Volkomen koekoek dat gender geleuter en inderdaad een gevaarlijk modeverschijnsel.

  XX chromosoom is de vrouw.
  XY chromosoom de man.
  Die staan 100% vast, kan je niet aan sleutelen.

  De rest zijn gevoelens, niks meer en niks minder.

  Geliked door 4 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het ergste is nog dat je daar geen professor of langjarige hoofd van een psychiatrische afdeling voor te zijn, elk redelijk weldenkend mens kan dat verzinnen; ze zijn gewoon niet goed bij hun hoofd!!

  Geliked door 2 people

 7. Rensk. zegt:

  Nou ja de mensen, die in die gekkigheid van gendernetrale toestanden als toiletten etc etc meegaan zijn zelf ook gestoord. Ik krijg zo langzamerhand het idee dat de halve wereldbevolking zo gestoord als de neten is. Duurt niet lang meer en dan krijg je een massapsychose met al die achterlijkheid en schuldgevoelens die dag in dag uit op de buis aangepraat worden.

  Geliked door 2 people

 8. bigljohn zegt:

  Transgenders horen in een psychiatrische kliniek thuis. Maar ik heb zo de indruk dat zowat twee-derde van de Nederlandse bevolking daar thuishoort. Nog sterker; Als het aan de linksen lag sloten ze het een-derde deel van de bevolking, die WEL goed in zijn bovenkamertje is, op in psychiatrische klinieken, alwaar men gehersenspoeld gaat worden. Hetzelfde systeem als in het vroegere Rusland.

  Geliked door 3 people

 9. ronjaspers zegt:

  Achter die L.H.B.G.T. waanzin zit een levensgevaarlijke homolobby,deze homolobby is bezig om het traditionele gezin (man,vrouw,kinderen) te slopen.Dit alles voor de N.W.O. agenda.

  Geliked door 3 people

 10. aad zegt:

  En, iedereen heeft plotseling transgender ervaringen. Het probleem begint al bij de kledingkeuze tussen man en vrouw. Verschrikkelijk, puur racistisch. De vrijheid in doen en laten tussen het ene geslacht en het andere, een wereld van verschil. En als je je dan niet thuis voelt in je eigen lichaam en een beetje instabiel bent ga je geloven in een overtuiging en groei je de verkeerde kant op. Ik kan ook niet geloven dat je als man, jezelf gelukkig, net zo gelukkig of gelukkiger kunt en mag voelen als een vrouw. Hoeveel lichamelijk contact heb je per dag, per week, per maand, per jaar als man? Hoeveel lichamelijk contact heb je per dag, per week, per maand, per jaar als vrouw zonder negative consequenties, zonder in problemen te komen. Iedereen wilt aangeraakt worden. Het in bezit hebben van een piemel geeft dan wel voor vele een fantastisch gevoel van macht, zolang dat ding maar niet aan je eigen lijf zit. Eigenaar zijn van een geslachtsdeel dat piemel heet, kent geen enkele populariteit meer. En dan nog wat, de naweeën van viva zijn nog steeds niet gestopt, de verandering van ons voedsel waar volgens mij Soja en suikers de hoofdrol in spelen, maar ook steeds meer resten van anticonceptie in drinkwater zorgen er voor dat steeds minder mannen over voldoende testosteron beschikken om zich ook man voelen. Dan ook nog het steeds meer taboe op vlees, waar het testosteron vandaan moet komen. Niet dat ik zelf ook maar iets te klagen hebt, maar de seksuele inhaalslag van de vrouw is ongekend, Daar kan bijna geen enkele man aan tippen. Niets negatiefs over de seksuele inhaalslag van de vrouw, ze hebben zich al genoeg beperkt door religieuze veroordelingen en andere burgerlijke netheidswaanzin. Iedere vrouw heeft recht op haar op haar lichamelijke ontladingen, op haar orgasme’s, daar is niets mis mee. Daarover een negative mening hebben zou niet acceptabel mogen zijn. Maar klakkeloos een stelling van een psychiater aan nemen dat “Transgender een psychische stoornis is”, gaat mij gewoon te ver. Jonge kinderen hebben het als transgender ook moeilijk, maar de voordelen om er bijzonder jong mee te beginnen zijn bij de successen groot. Het gaat niet eens altijd om de operatie, maar iedere hormoon behandeling kent deze gevaren, wat is en wat mag je geluk waard zijn. Ik vind dat iedere transgender het recht heeft om zijn eigen beslissing hier in te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pingback: Trouwen met je hond | E.J. Bron

 12. M. zegt:

  Omdat ze graag zien dat alle kinderen ook zo doodongelukkig worden dringen ze die zooi op via scholen aan de kinderen.
  Vandaar de leerplicht,anders kunnen ze de kinderen niet perverteren.
  Of bestoken met linkse waanzin en leugens.
  Verplichte geestelijke mishandeling en het laten indoctrineren met linkse leugens van kinderen is het, die leerplicht.
  Ze zouden massaal aangeklaagd moeten worden als de Nederlander nog wat om zijn of haar kinderen geeft.
  Zulke idioten wil je niet bij je kinderen en wie is zo’n leerplichtambtenaar nou eigenlijk als hij deze waanzin goed staat te lullen met boetes?
  Wegwezen met zulke idioten die nog te min zijn om een hond de wet voor te schrijven.

  Geliked door 1 persoon

 13. Blaffertje zegt:

  Ze zijn gewoon gek met hun LHBT of wat er tegenwoordig nog meer aan letters bijgeplakt worden.
  Je hebt een slurfje of een sneetje en daar mee basta, dat is nu eenmaal genetisch bepaald en deal with it.
  Des te meer aandacht er aan word gegeven des te gekker gaat het worden.

  Geliked door 2 people

 14. karton zegt:

  In Nijmegen wil men een kliniek inrichten om jongeren, ik geloof vanaf 15 jaar, inlichtingen te verschaffen en om ze hun verhaal te laten doen aan “deskundigen” omdat die jongeren een probleem hebben met hun jongen- of meisje-zijn. Over enkele jaren kan een foetus in de baarmoeder worden veranderd van geslacht, op wens van de a.s. ouders.(denk ik)
  Nederland is helemaal gek geworden, en niet alleen op dit gebied.
  Over een poosje kan ik, of wie dan ook, trouwen met een beest, denk ik.
  Ik persoonlijk heb die wens niet, maar mocht ik worden gedwongen tot een keuze dan wil ik trouwen met een Keeshond. Of trouwen met een bloem, struik of plant moet óók kunnen, ik hoorde zojuist dat m’n echtgenote alsdan zou kiezen om te huwen met een Vingerplant.
  Waarvan akte.
  Hoe gek wil dit landje nog worden ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s