75 jaar vrijheid!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Scheit leister”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op 75 jaar vrijheid!

  1. Monalisa zegt:

    Met dank aan mijn vader met zijn kornuiten, ze draaien nu massaal om in hun graf als ze weten wat er nu afspeelt in Nederland. Ik wens u een mooi weekend.

    Geliked door 2 people

  2. ruud beijer zegt:

    In Nederland tel je alleen nog mee als je allochtoon bent
    Of als je een kleurtje hebt.
    Of als je bij de looneybrigade bent als lbtger. De gewone Nederlander hel niet meer mee. Alleen nog als belastingbetaler.Gelukkig wordt onze regering gesteund door veel Nederlandse huichelaars en wegkijkers. Er komt nog veel meer ellende op ons af.

    Geliked door 2 people

  3. Lucky zegt:

    https://tpo.nl/2019/09/21/arnhem-stuurt-veteranen-weg-bij-herdenking-slag-om-gelderse-hoofdstad/

    Arnhem stuurt veteranen weg bij herdenking slag om Gelderse hoofdstad
    Burgemeester Ahmed Marcouch gelast onderzoek

    Omroep Gelderland berichtte over Tom Schaffer (93) en John Pinkerton (77), die bij de Britse krijgsmacht hebben gediend, maar zouden zijn weggestuurd omdat ze niet het juiste toegangspasje hadden. Schaffer vocht in de Tweede Wereldoorlog in de Ardennen. Pinkerton vocht later in het Midden-Oosten.

    Geliked door 1 persoon

  4. Lucky zegt:

    Schunnig!
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/market-garden-veteranen-geweigerd-bij-herdenking-75-jaar-geleden-hadden-we-ook-geen-pasjes-nodig/

    Market Garden-veteranen geweigerd, andere gasten wél welkom: “75 jaar geleden hadden we geen pasjes nodig”

    Volgens de geweigerde veteranen is het nog nooit fout gegaan bij de herdenking van Market Garden. Jammer, maar foutjes werden er dit jaar dus wel gemaakt. In de stad van burgemeester Ahmed Marcouch waren de veteranen namelijk niet welkom in de vip-ruimte van de Berenkuil.

    Geliked door 2 people

  5. henk verhoef zegt:

    toen was er niemand op voorbereid ondanks dat men het zag aankomen en het wel wist( de zoveelste keer)
    En Nu men wordt keer op keer gewaarschuwd( pim/geert) en eigen bevinden
    En is men er klaar voor== nee dus– we pamperen nu ook nog en betalen ales met grote \”liefde” en halen ze met open armen binnen– 800 per week
    en geen woord over in de troonreden-

    Like

  6. Wim Vreeswijk zegt:

    Sinds de Wet op de Gezinshereniging, dankzij Wiegel/Den Uijl, in 1973 zijn we, inmiddels 46 jaar bezet, gekoloniseerd en grotendeels geïslamiseerd dankzij de huidige kartelpartijen.

    Geliked door 3 people

    • Monalisa zegt:

      Tja de VVD en de PvdA en het CDA heeft heel wat op hun geweten.

      Geliked door 2 people

      • ruud beijer zegt:

        Het zijn natuurlijk wel de stemmers op deze partijen. Nederlandse huichelaars en wegkijkers. Zij houden van de islam en de asielparasieten. Hopelijk komt hun dochter thuis met een moslim. Dat gun ik de huichelaars en wegkijkers.

        Like

      • Monalisa zegt:

        Het gaat om de stemmers van de jaren 73 toen wisten ze nog niet wat voor ellende er aan zat te komen,(het ging om goedkopere arbeidskrachten wat deze 4 partijen toen al wilde) als je met hun 40 jaar heeft gewerkt dan weet je genoeg, maar vele stemmers werken niet met ze. het is jammer het noorden van u land stemmen allemaal op de PVDA CDA VVD en de SGP. maar daar zitten ze niet, wel in de randsteden van u land.

        Like

    • Monalisa zegt:

      Klopt 👍👍 maar als hier van zegt dan ben je een racist of een populist.

      Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      Wim Vreeswijk.Dit heeft te maken met de resolutie van straatsburg,islamisering voor olie deze resolutie is aangenomen in 1975.

      Like

  7. sweetheart zegt:

    ja het is schandalig dat mensen die hebben gevochten voor ons vaderland gewoon worden weggestuurd omdat ze niet het goede pasje hadden terwijl er mensen zaten die geen poot hebben uitgestoken voor de vrijheid van ons land, echt een schande wat een pennelikkers zijn dat zeg, walgelijk, deze mensen kwamen helemaal uit engeland om dit mee te maken en worden rechtsomkeerd terug gestuurd, sorry maar hier kan ik zoooooo kwaad om worden, wat zit daar voor tuig in Arnhem die het voor eht vertellen hebben.

    Geliked door 2 people

  8. Mijn pa, was boordschutter op een Mitchell B24, vocht mee om het half verzopen land weer vrij te maken van ss-ratten…en nu is er dit probleem…
    Arnhem:
    Wat daar voor tuig zit?…wel er zit een Marokkanen probleem op een burgemeesterstoel….en Rutje zegt…”we hebben helemaal geen Marokkanen probleem”…nou zie je wel.

    Geliked door 2 people

  9. Jules Vismale zegt:

    Een aantal jaren geleden zijn er biografieën uitgekomen over de bevrijding van West-Europa in 1944 en daaruit bleek toen dat lang niet alle geallieerde bevrijders zo keurig, lief en braaf waren als men hier toen had verwacht!
    Veel van deze soldaten (waaronder zelfs Afro- Amerikanen en Afrikaanse soldaten!) maakten zich in talloze Franse, Belgische en Nederlandse dorpen en steden ook schuldig aan plunderen, berovingen, overheersingen, vernielingen, aanrandingen, verkrachtingen, mishandelingen, voedsel bederven enz. waardoor er zelfs talloze West-Europeanen in het geheim al uitriepen: “Heer, verlos ons alstublieft van onze geallieerde bevrijders!”
    En dat is ongetwijfeld ook de reden geweest waarin bijvoorbeeld talloze Fransen nog steeds gigantisch anti-Engels en Ant-Amerikaans zijn geworden!

    Geliked door 1 persoon

    • henk verhoef zegt:

      zou de stemmer het niet op zijn geweten moeten hebben\
      HIJ stemde toch– vaak zelfs die oude veteranen

      Like

    • henk verhoef zegt:

      en toen gingen die lieve nederlandse bevrijden naar indie en zongen daar liedjes onder
      kerstboom

      vervelende iedere keer weer is
      DE MENS
      wannneer doe de evolutie daar iets aan want anders gaat het NOOIT goed met de planeet

      Like

  10. Richard zegt:

    Hej, prachtig toch, onze cultuur.
    Om trots op te zijn!!!

    Like

Plaats een reactie