Nederland eindigt als Hollandistan

 

(Door: “Balkanske priče”)

Europa is opnieuw aangevallen door Jihad-ideologie. ”In de komende vijftig jaar zullen we de westerse wereld voor de islam veroveren. We hebben er de mannen voor, we hebben er het geld voor en bovenal, we zijn er al mee bezig.” Een uitspraak die werd gedaan tijdens de opening van een moskee in Stockholm. De moslimgemeenschap is verplicht de wereld aan Allah te onderwerpen en steeds meer jongeren, gevoed door imams en andere moslimextremisten, blijken gevoelig om dit in de praktijk toe te passen. Harmonie en rechtvaardigheid kunnen alleen worden bereikt, zo zegt men, wanneer iedereen op aarde moslim is. De islam is niet een persoonlijke, maar een maatschappelijke aangelegenheid. En het hart van de meeste islamieten in Nederland ligt bij de Ummah, ofwel de islamitische internationale gemeenschap, evenals bij ISIS…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nederland eindigt als Hollandistan

 1. Luc zegt:

  Het boek “vrucht van de boom” is een absolute aanrader. Het verschaft het inzicht hoe alles is geëvolueerd en wat de wereld te wachten staat!

  Geschiedenis zoals het nooit op school is onderwezen.

  Mijn dank aan ejbron om het boek aan te prijzen.

  Like

 2. Het is bekend dat na vele studies er samenhang is tussen de geest en het lichaam, zo kan je jezelf instellen om bepaalde zaken of ziektes te voorkomen of te herstellen. (voor de onwetende, doe er zelf onderzoek naar).
  Zo kan het ook zijn dat bij een geest die slechte informatie krijgt slechte output terug geeft.
  Ook dat kan je aansturen om te stoppen.
  Wat zou het zijn als al die lui die ontkennen dat er een groot islam probleem is net als de ontkenning van een Marokkanen probleem wat zelfs wordt aangespoord door de minister president, wat zou het toch zijn als zulke ineens oogklachten kregen en per dag slechtziend zouden worden.
  Virussen zijn namelijk zeer gevoelig voor ontkenning.
  Het is vandaag zaterdag, de wereld loopt helemaal warm voor “het Gretaklimaat”……en zo kwam ik er bij om dit neer te pennen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeps zegt:

  Gele hesjes al voor de 45e keer de straat op in Parijs.
  Het is onrustig in Parijs. Politie treedt hardt op. Brandstichtingen, Meer dan honderd arrestaties, honderden bekeuringen. Politie schiet gericht met traangas-granaten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  Je bent weer lekker op dreef.
  Ik blijf het knap vinden hoe je er telkens weer een goed verhaal van weet te maken.
  Het is alleen jammer dat jij zelf ook anders denkende uitsluit en ze niet als volwaardige medestrijders ziet tegen de islam.

  Uit welk balkan land kom jij eigenlijk, of mogen wij dat niet weten.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ze komen er eerlijk voor uit, Europa te willen veroveren…………
  * *
  Bij de ingebruikname van de nieuwe Moskee in Poitiers zegt de imam:
  “WIJ WILLEN VANUIT ONS CENTRUM EEN NIEUWE ÉTAPPE MAKEN IN DE VEROVERING VAN FRANKRIJK”……….
  3️⃣ L’imam de #Poitiers se noie dans le mensonge. Il a bien utilisé la référence à la bataille pour attirer des fonds du #Qatar qu’il dit ne jamais avoir reçu…

  De imam uit Poitiers verzuipt zichzelf in de leugens.
  Hij gebruikte de geschiedenis van de slag van Poitiers [ waar de musulmannen werden verslagen in 732 en terugedrongen naar Spanje ] om “Fondsen”uit ’t [rijke] Qatar aan te trekken voor de bouw van de Moskeet………..

  video/1

  Geliked door 3 people

 6. Onlangs gebeurd in het VERKUTTE Nederiglandje, waar het volgens onze 1e minister-op-gympen zo goed toeven is! Onder deze “vent” zijn we snoeihard VERLOEDERD!! We konden deze week de uitgestreken SMOELEN weer zien zitten in Vak-K(ut). Zaten zich zichtbaar te vervelen. Sodemieter-op, jullie hebben ONS LANDJE naar de bliksem geholpen, onze VRIJHEID en VEILIGHEID versjacherd. De vermoorde advocaat is het zoveelste slachtoffer van De Misdadigers op Het Binnenhof! Net als de vrouw in onderstaand artikel!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/jongeren-mishandelen-vrouw-met-scheermes-en-knippen-haren-af/ar-AAHDdXJ?ocid=ob-fb-nlnl-822&fbclid=IwAR38Ei-NR0qeo7SlhaCnsf5ftYBh9n0yOdESCCeiDdaUUmV7jwe_jNhqV8Y

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Een uitgebreider signalement ‘is er helaas niet’

   Whahahahahahaha.
   Een uitgebreider signalement is ook niet echt nodig maar dat de politie dit durft te zeggen slaat echt alles.
   Ze hadden geen helm op en om 3 uur ’s middags.
   Hallo zeg heeft die vrouw die smoelen niet gezien of is dit de overtreffende trap van politiek correctisme.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Klinkt als een verzonnen verhaal.
   Die mensen bestaan namelijk.
   Wie neemt er nou een schaar mee, hooguit een maniak in ze uppie.

   Like

 7. bigljohn zegt:

  ….STOP de islamisering van West-Europa voordat het te laat is!…Dat stoppen had meer dan 50 jaar geleden moeten gebeuren. Niet nu, dit is net zo waardeloos als mosterd na de maaltijd. En het stoppen van de islamisatie zal niet lukken met woorden (of in geschrift), demonstraties, of het achterlaten van bloemen, kaarsjes en knuffels na alweer een aanslag. Dat stoppen en vernietigen van de islam lukt alleen met verzet middels (zware) wapens. Zo niet, dan wordt Europa voorgoed een, zoals dat tegenwoordig al in veel stadswijken heet, een door de sharia gecontroleerde zone.

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  De soldaten van allah,en binnenkort ook de barbaarse afrikanen worden gebruikt (misbruikt) voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese en westerse bevolking.Maar ook hun zullen vermoord worden.Want 90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jouke zegt:

  Nederlanders hebben 3 oorlogen overwonnen: de spaanse en de duitse overheersing.
  Dit zullen wij ook overwinnen. Niets of niemand gaat ons overheersen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s