Nieuw migratiepact Macron en Merkel moet beleid Salvini terugdraaien

Screenshot_16

(Door: Matthijs van Schie)

De ministers van Binnenlandse Zaken van Frankrijk, Duitsland en Italië hopen maandag overeenstemming te bereiken over nieuw migratiebeleid tijdens een minitop op Malta. Speerpunt is de ‘vrijwillige’ verdeling van bootmigranten die vanuit Afrika naar Europa komen. Door radicaal te breken met het strenge maar succesvolle beleid van Matteo Salvini hopen Berlijn en Parijs dat eindelijk ‘Europese solidariteit’ ontstaat.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en “Henk V.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nieuw migratiepact Macron en Merkel moet beleid Salvini terugdraaien

  1. Rensk. zegt:

    Hoor Merkel nog zeggen: de tijd dringt. Ze (bobo´s van de EU)zijn smerig. Ze willen ons bewust kapot maken. Noem mij maar achterdochtig. Is me al vaker verweten en iedere keer klopt het als ik die gevoelens heb. Blijkt die achterdocht een hele gezonde achterdocht te zijn.
    Zolang ik nog mensen hoor zeggen: Merkel is fantastisch dan zeg ik maar niks meer.

    Like

  2. Piet snot zegt:

    Hebben Wachteres en Henk V dit gezamenlijk opgestuurd, of afzonderlijk van mekaar, zonder dat ze dat wisten van mekaar, wie wat opstuurt.

    Like

      • Harry zegt:

        Dat krijg je er nu van als de communicatie te kort schiet .
        Zoals er maar één kapitein op een schip kan zijn , waarnaar de rest klakkeloos moet luisteren , zo kan er binnen een huwelijk ook maar één man de leiding hebben .

        Dit ruikt naar insubordinatie !

        Ik ken maar één vrouwelijke kapitein , dat onooglijke secreet die van die zwarte krengen importeert via de Middellandse zee ,
        dat kan toch geen voorbeeld zijn voor andere dames ?
        Sommige functies zijn puur mannelijk !

        Ergo , luisteren naar je baas , nooit tegenspreken en gewoon lief en onderdanig zijn .
        Dan verloopt de rest van je bestaan aangenaam en rimpelloos .
        ( Dat laatste is natuurlijk figuurlijk bedoeld ) .

        Geliked door 1 persoon

      • Piet Snot zegt:

        Harry, ik vond het zeer opmerkelijk.
        Henk zit dus in een aparte ruimte met ze computer om ze eigen dingetjes te doen.

        Like

    • Harry zegt:

      Als je HEEEEEL lang getrouwd bent , ga je steeds minder samen doen , Piet !
      Dan richt je je op zelfbehoud en overleven .
      Ik ben ook 22 jaar getrouwd geweest , ik weet er alles van !
      Ik kan het iedereen ontraden .

      Like

  3. Henk der Niederlánder zegt:

    Dan nog zo’n mooie in het AD.

    Hoe durven ze het verdomme op deze manier af te drukken.

    Brandbrief Europese rechters over rechtsstaat
    De ‘vernietiging’ van onafhankelijke rechtspraak in een aantal EU-landen bedreigt het voortbestaan van de Europese Unie. De presidenten van de drie Europese rechtersorganisaties schrijven dit in een brandbrief aan de aanstaande voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen.

    De rechters willen hierover dringend met haar in gesprek. De Network of Presidents of the Supreme Courts of the EU, de European Association of Judges (EAJ) en de European Network of Councils for the Judiciary (ENCJ) noemen in de brief geen landen bij naam, maar het is aannemelijk dat zij doelen op Polen en Hongarije. Die landen liggen al lange tijd onder vuur omdat zij de onafhankelijkheid van rechters in hun land zouden afbreken door ze onder politieke controle te krijgen. Ook over Roemenië zijn zorgen.

    Het is dus aannemelijk dat het gaat over Polen en Hongarije en zeker niet over Nederland waar Justitie zich bemoeid met de rechtsgang en op die manier een oppositielid uit wil schakelen.

    Want het geval Wilders was niet alleen in Nederland groot nieuws maar haalde de hele internationale pers.

    https://www.ad.nl/buitenland/brandbrief-europese-rechters-over-rechtsstaat~a3059e2e/

    Like

  4. Tineke zegt:

    Merkel -Macron de as zogezegd zien hun kans schoon.
    Twee jaar alvorens Salvini weer aan de macht kan komen.
    En de grenzen die weer wijd opengezet worden door M&M,met uitnodiging aan alle Afrikanen !
    Bedenk U hoeveel er in twee jaar tijd binnen zullen komen.

    Vluchten kan niet meer…….ik zou niet weten waar naar toe !

    Geliked door 1 persoon

  5. Gerrit zegt:

    M&M hebben nu geregeld dat er nu een soort van vaste veerdienst tussen Lybie en Italie is geregeld. Binnen een dag op de kade!. Rutte wil straks niet achterblijven en gaat beslist toezeggen dat Nederland ook mensen gaat opnemen. Nu gaat de grote stroom uit Afrika pas goed op gang komen. Er is niets wat ze tegenhoudt.

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    De soldaten van allah moeten koste wat het kost strategisch geplaatst worden in alle europeese landen.Zodat voor iedere europeaan ontsnappen onmogelijk is,wat hierna gebeurd kunt u zelf wel raden.

    Geliked door 1 persoon

  7. Janneke zegt:

    Dit blijft nooit lang goed… We stevenen af naar ellende waar we de weerga nog niet van kennen!!!! Al die verschillende culturen op één grote hoop gooien is vragen om moeilijkheden!!!!! Ik denk dat de onrust in Europa nog verder zal toenemen. De mensen worden steeds meer angstiger van hoelang blijft dit goed gaan en onze tolerantie raakt een keer op!!!!!! Merkel en macron slaan totaal door gezien dat pact en de deur staat weer wijdt open voor heel Afrika!!!! Als dit maar goed gaan???????????? Oorlog straks??????

    Like

Plaats een reactie