Klimaatspijbelen: radicale groeperingen spannen schoolkinderen voor hun karretje

Screenshot_45

Schoolkinderen mogen weer spijbelen voor een nieuwe klimaatstaking in Den Haag. Scholen werken enthousiast mee. Wat ze ouders niet vertellen, is dat het klimaatspijbelen op vrijdag 27 september georganiseerd wordt door radicaal-linkse groeperingen die gerust vernielingen aanrichten om burgers hun klimaatideologie op te leggen.

Schoolplicht

Alle leerlingen in Nederland hebben op vrijdag 27 september echter gewoon schoolplicht. Scholen die meedoen aan deze staking verzaken daarmee hun elementaire plicht en bestaansreden, namelijk onderwijs geven aan kinderen. Scholen die kinderen toestemming geven om te staken, proberen zich in te dekken door de leerlingen buiten lestijd mee te laten helpen aan het organiseren van een onderwijsactiviteit om zo hun onderwijstijd in te halen. Waar die te organiseren activiteit over zal gaan? “Klimaatverandering” uiteraard.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Klimaatspijbelen: radicale groeperingen spannen schoolkinderen voor hun karretje

  1. Duidelijk hoe elite kinderen met ouders de wetten aan hun laars lappen. Klimaatprotest is iets heiligs geworden.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dijkstra zegt:

    Wat ze ouders niet vertellen…dit zijn uitsluitend kinderen van ouders die D66 en GL stemmen. Want deze ouders behoren tot de selecte groep van 1 miljoen huishoudens in Nederland die 100.000 vrij besteedbaar inkomen hebben. En die hun leven zo goed op de rit hebben, dat ze graag voor 1000 euro per jaar ook nog een nobel gevoel kopen. Meelopen in een demonstratie is een kleine extra moeite voor hen, dat doen ze graag.

    Geliked door 2 people

  3. koplampkapot zegt:

    Ik moest tussen de middag met mijn Euro 2 diesel even de stad in.
    Toen ik deze zure verdwaasde stakker-stakers in hun optocht zag heb ik even een roetpluim achter gelaten. Actieve kool helpt heel goed om dit soort nare luchtjes te verdrijven heb ik ergens gelezen, Daarmee help ik dus mee aan een betere wereld.

    Geliked door 3 people

  4. Jan zegt:

    Duurzame energie minder duurzaam dan verwacht, molenwieken kunnen niet hergebruikt worden, worden ‘dus’ begraven

    No MSM on this – Wyoming landfill burying used windmill blades

    More than 900 gigantic blades from just three wind farms to be buried in the Casper Regional Landfill. (I thought this was supposed to be ‘sustainable’ energy.)

    To save space, each blade is cut into three separate parts before transporting them, then stacked on each other to be buried.

    Casper Solid Waste Manager, Cynthia Langston, said that though the motor houses can be crushed, the blades are simply un-recyclable: They’re too strong.

    …..
    https://www.iceagenow.info/no-msm-on-this-wyoming-landfill-burying-used-windmill-blades/

    Geliked door 1 persoon

  5. Monalisa zegt:

    25.000 man was er op de been, de rest bleef thuis, 17.275.000

    Geliked door 1 persoon

  6. M. zegt:

    Hierover is uiteraard zo goed als niemand geschokt van de regering.

    Aangezien de leerplicht naar believen en politiek gekleurd gehandhaafd word zijn de leerplichtambtenaren bij deze hun legitimiteit kwijt.

    Geliked door 1 persoon

  7. Lucky zegt:

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/wreed-en-onverantwoordelijk-om-kinderen-bang-te-maken-met-een-niet-bestaand-klimaatprobleem/

    ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’

    De Noorse auteur en international correspondent voor LibertyNation Onar Am schrijft zoals veel andere analisten dat Greta Thunbergs VN-toespraak ‘een zwaar gestoord persoon leek te verraden’.

    Volgens Am is het feit dat Greta nog jong is (16) een doorslaggevende oorzaak voor haar ‘klimaatangst’. ‘Want als ze ouder was geweest, dan zou ze al zoveel valse alarmen hebben meegemaakt, dat ze ongevoelig en op haar hoede zou zijn geweest voor de groene catastrofisten,’ die vandaag in Den Haag zo’n 15.000 tot 20.000 klimaatonbenullen voor hun groene religie op de been wisten te brengen. Waaronder natuurlijk weer veel scholieren, die alleen mogen spijbelen als ze aan deze demonstraties deelnemen.

    Geliked door 1 persoon

  8. ScheitLeister zegt:

    Wat ik raar vindt is dat helemaal niemand dergelijke scholen aanklaagd. Is er nu werkelijk niemand te vinden die gerechtelijke stappen wil ondernemen? Het zijn jullie kinderen. Boeit het je echt niet?

    Weet dat het volk krijgt wat het verdient. Vroeg of laat, dus ook die kindertjes van nu…

    Like

Plaats een reactie