De omgekeerde wereld . . .

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De omgekeerde wereld . . .

  1. Blaffertje zegt:

    Die democraten zijn vreselijk slechte verliezers.
    De democraat Pelosi ruikt haar kans om Trump te wippen,.
    Hoe sneu ben je dan?
    Trump heeft meer bereikt ten goede van Amerika dan Obama en Clinton tezamen.
    Laten we eerlijk zijn, die twee democraten hebben het land bijna aan de afgrond gebracht en Trump ziet kans de schade enigszins te herstellen.
    Doe mij die bullebak maar met zijn gele kuif, dat is tenminste een echte leider die zijn taak goed begrijpt.
    Hij zit er niet om zoete koekjes te bakken.

    Geliked door 8 people

  2. koddebeier zegt:

    Links is als een zak stront, als je in de buurt komt stinkt het enorm !!

    Geliked door 8 people

  3. henk verhoef zegt:

    hoe vaker je de leugen vertelt des te meer men hem gaat geloven– zei hitler nog
    en dan juichen we mao toe want maar een 100 miljoen mensen vermoord of een mandela die na een leven in de gevangenis in 4 jaar regeren multiomiljonair werd en ook goed voor zijn familie zorgde– ja de arme afrikaan die is ietsje piepsje slechter af – jammer – gewenste vooruit gang van links europa
    vroeger kreeg de arme afrikaan een schop onder zijn luie kont van een blanke en dat is nu een aids/hiv of een kogel van een andere zwarte
    vooruitgang toch
    enn toch blijft het volk achter de leiders staan net als in europa en de usa

    Wilders wordt ook verketterd enn de ruttes en halalsemas worden de hemel; in geprezen en GE/verKOZEN

    volk he- en nadenken men blijft denken dat ze denken

    Geliked door 4 people

  4. droevige mof zegt:

    Paniek onder linkse Amerikaanse journalisten. “Trump and a number of others end up in jail, or thousands of journalists end up in prison camps,” Krugman, a Nobel Prize winner, suggested.
    (“Trump en een aantal anderen komen de bak in, of duizenden journalisten komen in gevangenenkampen terecht.”) New York Times columnist en Nobelprijswinnaar Paul Krugman.

    https://www.infowars.com/paul-krugman-if-trump-isnt-jailed-thousands-of-journalists-will-end-up-in-prison-camps/

    Geliked door 4 people

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      Je zou de zin ook anders op kunnen vatten, “we zouden Trump gevangen moeten zetten want anders krijgen we een totalitair land”
      Kijk naar landen waar journalisten gevangen gezet worden, Turkije, China, Rusland.

      Like

  5. sweetheart zegt:

    Tijl Uylenspiegel welke pil heb jij ingeslikt, kijk wat deze president heeft bereikt in 3 jaar en kijk naar de freedom die America heeft, kijk naar nederland die overspoelt wordt met massa mensen uit andere landen, kijk naar het slappe beleid van Nederland waar geen recht meer wordt gesproken.
    Jammer voor jou maar Trump wordt weer gekozen in 2020 en daar zijn er miljoenen blij mee.
    een leukl commentaar las ik: you are not a Democrat but you are a DemoRat.

    Geliked door 3 people

    • Orelius zegt:

      wauw wat een kanjer , dat is een vrouw met ballen. Daar kunnen onze watjes wat van leren , ja ik bedoel onze mannelijke bewindvoerders . Amerikanen herkennen rancune en oneerlijkheid , dat impeachment gelul gaat de democraten stemmen kosten. Maar het is toch schandalig hoe ze Trump tegenwerken , zo krijg je toch niet de kans om op een normale manier te regeren . Terwijl hij juist de dingen doet waar het volk zelf om heeft gevraagd . Minder bemoeienis van de regering , minder belasting etc etc . Ik hoop dat hij bij de volgende verkiezingen een overweldigende overwinning behaald . . Om een land op te bouwen moeten alle partijen samen werken , je kan het soms oneens zijn met elkaar maar stel altijd het volks en landsbelang voorop. Trump vergroot het defensie budget , maar komt er een democraat als president breekt hij het weer af , zo verkwansel je al je kapitaal . Dat is geen manier van samen werken. Vaak is het zo , dat ze elkaars vriendjes geld willen laten verdienen . Daar begint al het gezeik , de wereld is zo corrupt als het maar zijn kan , en zo word het nooit wat .

      Like

  6. Orelius zegt:

    Ook horen we niks meer over dat pedo eiland waar clinton altijd naar toe ging , zulke zaken waar democraten mee te maken hebben gaan altijd in de doofpot . Ze verwijten een ander wat ze zelf altijd doen stelletje adders . Clinton en obama waren de twee vreselijkste presidenten die Amerika ooit heeft gehad . Die hebben zoveel van hun eigen jongens de dood in gejaagd door ze een oorlog uit te laten vechten in een ander land , dan hun vaderland . En ze hebben zich op een gruwelijke wijze verrijkt . Nee geef mij maar Trump die tot nu toe alle belofte die hij heeft gemaakt , probeert waar te maken. En ik hoop dat hij herkozen wordt .

    Like

Plaats een reactie