Tuinbouwers boos vanwege nieuwe kabinetsplannen die leiden tot 177% hogere belasting op energie

Screenshot_37

Geert Wilders op werkbezoek in de tuinbouw.

(Door: Teunis Dokter)

In de tuinbouwsector, u weet wel, de sector van de glazen kweekhuizen met komkommers, is men allerminst tevreden met de nieuwe kabinetsplannen om de tarieven voor de ‘duurzame energieheffing’ te verhogen. Hierdoor lopen tal van tuinders kans straks tot 177% extra belasting over de energierekening te betalen. Voor de gehele sector wordt een lastenverhoging ingeschat van zo’n 40 miljoen euro, via Nieuwe Oogst

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Rutte, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tuinbouwers boos vanwege nieuwe kabinetsplannen die leiden tot 177% hogere belasting op energie

 1. bigljohn zegt:

  Als je al die nonsens van het kabinet de laatste tijd vernomen hebt, lijkt het er op dat men bewust onze economie om zeep wil helpen. Eerst dat gezwets over CO2, vervolgens die leugens over de stikstof hoeveelheden, en nu weer over het vergif wat in de bodem zou zitten. En hoe zullen de volgende baarlijke nonsens gaan heten ? Wie het weet mag het zeggen ! Een ding is zeker, steeds meer bedrijven en werknemers daarvan komen in grote problemen, stevenen af op een faillissement. En kiezer, gaat u weer over 2 jaar op Rutte, Klaver en Jetten stemmen, zoals gewoonlijk ?

  Geliked door 4 people

 2. Monalisa zegt:

  Ik kan niet anders zeggen Rutte heeft een hoop geld nodig er komen per jaar 220.000 binnen deze kosten 29.000 euro per persoon per jaar + dat hun huizen en stookkosten niet bij zitten.
  Rutte kleed u totaal uit deze energie word door berekend naar de klant.

  Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Voor de zoveelste keer blijkt, dat de egoïstische duivelaanbidder, Rutte, geen gevoelens in zijn donder heeft, niet met emoties overweg kan en geen psychologisch inzicht heeft.
  Rutte, oppleuren, oprotten, opsodemieteren !!!

  Geliked door 4 people

 4. andre zegt:

  Ja ja 177% van de energie in NL maar weer niet in de EU terwijl we toch allemaal gelijk zijn en vrij mogen bewegen toch? Behalve als het om de centjes gaat dan zijn er wel ineens GRENZEN, FORMULIEREN, HEFFINGEN en ACCIJNZEN met heel veel vage kantoren.

  Of kijk naar je belastingen in NL en naar een andere EU medebewonder of een ingevlogen parasiet tourist. Gewoon eventjes vergelijken!

  Tuinbouw is het probleem, de visserij is het probleem, de veeteelt is het probleem, de akkerbouw is het probleem, de bouw, de zorg,goh nog even en we roken Rutte uit.

  Geliked door 3 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nou dat wordt dan achteraan aansluiten, achter de boeren, achter de verpleegkundigen, achter de bouwers, achter de grondwerkers, achter de senioren, kortom het hele volk is onderhand in opstand tegen het beleid zoals dat al vele jaren gevoerd wordt door Rutte en zijn vazallen.
  Nou dit nog omzetten in stemgedrag en we zijn klaar….
  Maar ja dat stemmen hè.
  Daar zit hem het venijn, vlak voor de verkiezingen worden er weer allemaal beloften gedaan en trekt men het boetekleed aan dat het niet goed is gegaan en dat het allemaal door anderen kwam.
  En ja, dan staat men in zo’n hokje en dan kiest men toch maar weer hetzelfde, ze gaan het nu toch anders doen ?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s