Smokkelschip “Alan Kurdi” mag aanmeren in Italië

Screenshot_72

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Het Duitse smokkelschip “Alan Kurdi” (foto) met 88 migranten aan boord mag na een dagenlange blokkade aanmeren in Italië. Duitsland en Frankrijk zullen uiteraard een groot deel van de migranten opnemen.

politikstube

Na een dagenlange blokkade van de “Alan Kurdi” van de Duitse “hulporganisatie” Sea-Eye is overeenstemming bereikt over de verdeling van de 88 migranten aan boord. Duitsland en Frankrijk nemen samen 60 van de uit de Middellandse Zee “geredde” migranten op, deelde het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken mee. Portugal zou zich bereid hebben verklaard 5 migranten op te nemen en Ierland 2.

De voor het Italiaanse eiland Lampedusa liggende schip “Alan Kurdi” dient nu koers te zetten naar de haven van Tarente in de regio Apulië in het zuidoosten van Italië. Het smokkelschip had verleden week zaterdag de migranten uit de Middellandse Zee opgepikt en werd daarbij naar eigen zeggen enorm door Libische veiligheidskrachten bedreigd. Libische patrouilleboten zouden schoten in de lucht en in het water afgevuurd hebben, stelde de organisatie aan de kaak.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Smokkelschip “Alan Kurdi” mag aanmeren in Italië

 1. afmeren in Marokko voorkomt veel problemen

  Geliked door 2 people

 2. Horatius zegt:

  De Libische kustwacht heeft hopeloos gefaald (al of niet bewust) om deze invasietroepen de weg af te snijden naar de vleespotten van West-Europa. Dus het herverdelen is weer op gang gekomen en daar hebben ze het in Brussel bijzonder druk mee, want er volgen er nog veel meer van deze z.g. kennismigranten die onze economie een nieuwe impuls komen geven evenals de bijbehorende islamisering.

  Of er nog meeliftende IS-strijders tussen zitten of toekomstige verwarde mannen zullen we in de nabije toekomst nog wel merken, maar een kniesoor (of een populist) die daar een probleem van zal maken.
  Met het verdwijnen van Matteo Salvini van het politieke toneel is de zwakke onderbuik van Europa, Italië dus, weer de toegangsroute geworden voor militante moslims en bronstige Afrikanen op zoek naar een ‘beter leven’ dus een levenslang beroep op onze sociale voorzieningen.

  Een groot gedeelte is zeer waarschijnlijk in hoge mate getraumatiseerd, analfabeet of geradicaliseerd en dus niet naadloos inzetbaar op de arbeidsmarkt. Het zijn tenslotte niet allemaal pas afgestudeerde gynaecologen die hier alleen nog wat ‘veldwerk’ moeten verrichten alvorens zij een betaalde functie kunnen aanvaarden.

  Dat de ngo’s worden gefinancierd door een zekere George Soros en zich in feite schuldig maken aan mensensmokkel en daar dik geld aan verdienen is inmiddels een publiek geheim maar op onze staatsomroep wordt daar geen melding van gemaakt. Het gaat hier tenslotte om Goede Doelen, dus humanitaire hulp aan zielige en wanhopige vluchtelingen die zelfs hun leven op het spel zetten om hier de vergrijzing te bestrijden en onze samenleving wat meer diversiteit te verschaffen. Ook het veilig stellen van onze pensioenen is voor hun een prioriteit evenals het feilloos functioneren van onze pinautomaten.

  Jesse Klaver is een groot voorstander van het binnenlaten van honderdduizend vluchtelingen op jaarbasis die voornamelijk in de Randstad moeten worden gehuisvest in sociale huurwoningen met bijbehorende moskeeën. Hoe dit zich rijmt met een gezond leefklimaat door de uitstoot van zeer kwalijke gassen i.v.m. het dragen van een boerka en witte soepjurken mag Joost (of Allah) weten.

  Het wordt hoog tijd voor een terugkeer van Salvini aan het front in Italië om definitief een einde te maken aan de komst van de invasietroepen die met steun van de collaborateurs van linkse signatuur onze westerse samenleving komen ontwrichten op kosten van de autochtone bevolking.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  toch 88 x misgeschoten, gok ik zo maar

  Geliked door 2 people

 4. ronjaspers zegt:

  Het zijn geen asielzoekers,vluchtelingen of migranten maar “soldaten van allah” Deze invasie wordt gesteund,georganiseerd en gefinancierd door george soros.De soldaten van allah worden massaal binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 5. jungleelephant zegt:

  Wanneer wordt die rot boot nou eens lek geschoten?

  Geliked door 1 persoon

 6. Kraftavilqa zegt:

  Ja,ja, Europa zal en moet totaal vergriepkankelemiend worden maar waarom? Want wat is ’t nut en voor wie? Wanneer Europa eenmaal geheel in de peilloze diepten der duisterste gallemiezen is gestort valt er ook niets meer te halen – immers alles dat goed was is alsdan geruïneerd – noch zijn er uitknijpbare belastingslaven over. Dus opnieuw waarom en voor wie? Of zouden die rooien nu werkelijk zo achterlijk zijn dat ze denken met dat laagwaardige en veel erger nog mohammedaanse vervangingsvolk op de rokende puinhopen van Europa hun koortsgedroomde politiek correcte arbeidersparadijs (klimaatneutraal™ maar dat spreekt vanzelf) te kunnen stichten? Nou dan zullen ze nog van een koude kermis thuiskomen, de stumpers. Ze zullen hoe dan ook van een koude kermis thuiskomen met dat akelige kudtvolk eens te meer daar er alsdan geen buffer van echte mensen tussen hun en het kudtvolk meer zit. Welke vorm de onvermijdelijke ellende ook aanneemt het zij die rooien van harte gegund voor al ’t leed dat ze ons al die jaren hebben aangedaan de habbezakkers.Om nog maar ’s Slobodan Milosevic aan te halen: “The serbs got attacked by Clinton when they tried to deport illegal alien moslems.
  And when they behead your own people in the wars, which are to come, then you will know what this was all about.”

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Misschien worden zij- zelf nog ‘gekoppensneld’, want…als er geen ‘goedzakken’ ( dommeriken) meer zijn die geld opbrengen, door te werken, om de getinte import. te onderhouden, …de woede zich zal ‘ontladen’,op hen, die het gemis van diegenen die hen onderhielden’, …..veroorzaakt hebben,…….zodat de getinten gedwongen zouden zijn. …zelf hun handen uit de mouwen te steken, …….en dat zijn ze immers helemaal NIET gewend!!
   …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 7. Hans Kreuger zegt:

  Jammer dat ze niet raak geschoten hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s