Voormalige seksslavin van ISIS: “Geef de Jihadisten een proces zoals de nazi’s”

Screenshot_86

Nobelprijswinnares en voormalig ISIS-seksslavin Nadia Murad (25, foto) stelt voor om gevangengenomen jihadistische strijders een proces te geven zoals de nazi-kopstukken na de Tweede Wereldoorlog in Neurenberg. Murad lanceerde haar voorstel afgelopen maandag op Twitter naar aanleiding van de dood van ISIS-kopstuk Abu Bakr al-Baghdadi. De activiste stelt voor om Jihadisten een proces te geven in alle openbaarheid, “zodat de wereld hun wreedheden niet vergeet”.

Lees verder>>>
(h/t “Balkanske priče”)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jezidi´s, Justitie, Mensenrechten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Voormalige seksslavin van ISIS: “Geef de Jihadisten een proces zoals de nazi’s”

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  ….gevangengenomen jihadistische strijders een proces te geven zoals de nazi-kopstukken na de Tweede Wereldoorlog in Neurenberg….Maar met EEN verschil. Hier in Nederland leven wij in een open gekkenhuis en worden ISIS vrouwen, hun kinderen, en in een later stadium hun man welkom geheten. De vrouwen zouden een straf krijgen van enkele jaren, maar die straf op zich zal flink ingekort worden door justitie vernam ik al in de krant. Hun kinderen verblijven in die korte tijd in een opvang locatie. En hun ISIS mannen ? Ach, die worden natuurlijk ook coulant behandeld, compleet met een taakstraf van 100 uur (mogelijk word die ook flink ingekort) en verder een levenslange uitkering. Landverraad en een soort van Neurenberg processen ? Ze komen alleen nog in de geschiedenisboeken voor. Anders zaten figuren als Rutte, Klaver en Kuzu allang met hun rotkoppen onder in de guillotine !

  Geliked door 6 people

 3. kampersrene zegt:

  en hang ze op zoals ze dat bij de nazi’s deden …..want dat zijn mensen maar monsters

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Nadia’s voorstel is realistisch en dus TERECHT! De stem van de slachtoffers moet bijvoorbeeld altijd voorrang hebben boven de brutale eisen van Isis-wijven om terug te mogen keren naar ons land.
  De belangen van criminelen behoren NOOIT zwaarder wegen dan die van hun slachtoffers. Daar behoren ook politiek correcte rechters aan te denken.
  Ik krijg van mensen die in die verwarde ”correcte” denkrichting gevangen zitten, dat zij nagenoeg NOOIT opkomen van de mensen die de dupe zijn geworden van misdrijven, die zijn gepleegd door ”zielige” crimineeltjes.

  Like

 5. henk verhoef zegt:

  Neurenberg– Wie van die gasten heeft dan zijn straf uitgezeten– zijn toch allemaal weggekomen als “onze” volkert vd G
  De in nederland veroordeelde oorklogmisdadigers werden of na korte tijd vrijgelaten dan wel konden al snel MET BEHULP van hun voormalige misdadigers maatjes( op hoge posities) naar duiutsland ontsnappen alwqawar ze nooit meer ziojn lastig gevallen– behalve door Karstens dan-
  En de niet veroordeelde SS-er kregen tot de dag van vandaag vanuit duitsland ZWART een pensioentje voor de beweze diensten 40-45 aan duitse volk-
  ZWART en geen haan die wilde kraaien dat er zweart geld van uit de duitse hedendaagse regering naar nederland kwam– als u 100 euro niet opgeeft aan de belqsting wordt je tot in je kist vervolgd
  En dan nu gaan we de islam misdadigers veroordelen– laat me niet lachen
  De rechters/OM/advocaten– die verdienen hun centjes er mee en de BEVOLKING– die willen dat en doen lekker mee voor de show( volk stemde toch voor die zooitje )

  Lering die ik getrokken heb
  ALS er ooit weer een oorlog of zo komt– profiteer er dan van– want doe je het niet dan ben je dubbel de lul
  Zie je die rot oude kop van die lul rozenwater niet bij de onderwijzers staking staan– net als hij een 40 jaar geleden in de haven als stakingsleider stond en binnenhaler van de islaam terwijl hij toen zijn centjes uit de voormalige USSR lidstqaten haalde– werd wel over gesproken– maar ja wie wilde er bij OM/rechters /advocaten zijn handen branden aan de toen ook al zeer geweldadige linkse beweging ( rara en zo)

  Neurenberg of denhaag – niets veranderd- aan de mentaliteit van de bevolking– want ja we hadden anders kunnen kiezen- maar dat deden we niet- we profiteerden zo leuk en daarom ook maar in de eu blijven– we profiteren
  Kijk maar hoe rijk we zijn– schuldje van 2,5 jaar salaris/inkomen en met zijn 655 op een km2
  LegbatterijKippern mogen niet zo dicht op elkaar – maar ja kippen hebben hersens en mensen..

  Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  De vergelijking met de nationaal-socialisten is ongelukkig. Slechts een paar grootheden werden echt gestraft. De rechters, leraren, politieagenten en vele anderen konden na een korte pauze verder werken. Zij waren nodig als deskundigen in de nieuwe Bondsrepubliek.
  Na de val van de DDR was het nog erger. De nieuwe DDR leeft.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  @BigLJohn
  Correct verwoord.

  Geliked door 1 persoon

 8. jack black zegt:

  Onodige Geldverspilling !
  Bij zoveel moordenaars is dat een staart zonder einde !
  En bij zoveel Links/Groen/Rooi gedrocht die hun pro
  moslimvlaggetje ook nog in de zelfde windrichting mee
  laten waaien is dat dweilen met de open kraan !
  Oog om Oog ! Tand om Tand !

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/11/03/opinie-peiling-de-hond-isis-groenlinks/

  Opiniepeiling Maurice de Hond: Alleen onder Groenlinks-achterban meerderheid voor terughalen ISIS-vrouwen

  Op zichzelf is het interessant dat, terwijl het Malieveld regelmatig vol staat, de verschuivingen in politieke voorkeur klein zijn. Deze week zien we (wederom) geen verschuivingen. Het lijkt erop dat de kiezers hetzij zich t.a.v. de voor hen belangrijke onderwerpen, goed vertegenwoordigd voelen door de partij van hun keuze, of t.a.v. de onderwerpen, die daarbij spelen, niet belangrijk genoeg vinden om daarvoor van partij van voorkeur te wisselen.

  Like

 10. Dijkstra zegt:

  Proces als Neurenberg? Daar werden doodstraffen uitgedeeld en uitgevoerd. Die tijd is voorbij. Na een jaar gevangenisstraf toont de jihadist berouw – theater dat bekend staat als takiyya en waar moslims van jongsaf aan in oefenen (zie uitleg hier: http://verenoflood.nu/waarom-moslims-al-jong-leren-liegen/) en omdat ze tegen ongelovigen zowiezo niets verplicht zijn, laat staan de waarheid spreken. Dan komt de jihadist vrij en alles begint van voren af aan.

  Like

 11. bozeoudeman zegt:

  Dit lijkt mij een prima idee maar de Fatima Elatikkken en Nadia Enzerollies en hun soort zullen er wel anders over denken en die moeten eerst om hun mening worden gevraagd of we zoiets wel mogen doen, werkt het niet stigmatiserend of discriminerend, nietwaar Rutte stuk landverrader en die kale die beweert jurist te zijn.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Let op ze komen eraan !!! In Nederland zullen ze wel wegkomen met een taakstrafje, een huis en een uitkering !!

  Geliked door 1 persoon

 13. Eppo zegt:

  Die Haagse Hippies halen Ze wel weer vrolijk heen hier terug .
  De kolerezooi is toch voor een ander die het mag opknappen en er mee tussen mee mag zitten .
  dan ziet je geen 1 Dienst of Hippie die Je zal helpen , mag je het Zelf uitzoeken .
  Zij schrijven wel weer een convenantje en krijg je een klef handje met sterkte hoor als je wat overkomt .

  Like

 14. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/11/03/turkey-warns-europe-it-is-repatriating-all-captured-islamic-state-terrorists/

  Turkey Warns Europe It Is Repatriating All Captured Islamic State Terrorists
  Turkije waarschuwt Europa dat het alle gevangen isis terroristen repatrieert

  The Turkish government has warned its NATO allies in Europe to get ready to receive thousands of Islamic State fighters captured on battlefields in Syria as it begins efforts to repatriate them to their countries of origin.
  Turkey’s warning comes despite the unwillingness of Europe states to take them in, with the UK in particular even going so far as to strip known jihadis of their citizenship.

  “We are not going to keep them until the end of time,” Interior Minister Suleyman Soylu told reporters. “We’re not a hotel for Daesh,” he said, using another name for Islamic State.

  De Turkse regering heeft haar NAVO-bondgenoten in Europa gewaarschuwd om zich gereed te maken voor de ontvangst van duizenden op de slagvelden in Syrië gevangen jagers van de Islamitische Staat, terwijl zij zich inspant om hen terug te sturen naar hun land van herkomst.
  De waarschuwing van Turkije komt ondanks de onwil van de Europese staten om ze op te nemen, waarbij met name het Verenigd Koninkrijk zelfs zover gaat om bekende jihadisten van hun burgerschap te ontdoen.

  “We gaan ze niet bewaren tot het einde der tijden,” vertelde minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu aan verslaggevers. “We zijn geen hotel voor Daesh,” zei hij, met een andere naam voor de Islamitische Staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s