Het korte lontje van links

Screenshot_94

“Kort lontje, lange tenen, er zijn allerlei metaforen voor, maar zeker de laatste tijd zijn de tenen van links langer geworden”, zegt wetenschapsfilosoof Maarten Boudry in dr Kelder en Co. Hij voert een goed gesprek over sneeuwvlokjes die zo woke zijn dat ze geen respect meer hebben voor andersdenkenden.

“In de VS willen comedians niet eens meer optreden op universitaire campussen,” vervolgt Boudry, “omdat ze daar geen grappen meer kunnen maken over bijvoorbeeld minderheden. Blijkbaar is er op die campussen, toch vaak de broeihaard van de linkse avantgarde, een cultuur ontstaan die bijzonder humorloos is.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het korte lontje van links

  1. Lucky zegt:

    Waanzin, want wie zijn de werkelijke foben?
    https://www.geenstijl.nl/5150367/islamofoben-hier-intekenen-svp/#more

    “Islamofoben”, hier intekenen svp
    Eindelijk, we worden geoormerkt door GroenLinks

    Even gemist in de tsunami van moties die wekelijks door de Tweede Kamer spoelt, maar Nevin Ozutok van GroenLinks heeft een voorzet gegeven om een lijstje “islamofoben” op te stellen.

    Like

    • Lucky zegt:

      Waarom horen we niks over de véél grotere Christenfobie??? Omdat links Christenen haat?https://visie.eo.nl/2013/07/christofobie-breidt-zich-snel-uit-in-moslimlanden/

      ‘Christofobie’ breidt zich snel uit in moslimlanden
      Christendom dreigt te verdwijnen in landen van oorsprong

      Terwijl de islam steeds meer voet aan de grond krijgt in Europa, worden de laatste groepen christenen in de islamitische wereld onderdrukt, verjaagd of vermoord. Dat schrijft gastblogger Hala Naoum Néhmé in haar blog op de website van Elsevier. “Waarom neemt het Westen, ondanks vele alarmerende publicaties, het tragische lot van christenen in islamitische wereld niet serieus?”

      Volgens het Amerikaanse onderzoeksbureau Pew Research Centre (2011) bestaat de wereldbevolking van 6,9 miljard mensen voor ongeveer eenderde uit christenen. Honderd miljoen van hen leven onder moeilijke omstandigheden. Van hen woont 90 procent in de islamitische wereld. Deze groep heeft het steeds zwaarder.

      Geliked door 1 persoon

    • guusvelraeds zegt:

      Daarna natuurlijk de heropvoedingskampen want anders heeft monitoren helemaal geen zin.

      Like

    • Tineke zegt:

      Dat wijf is knettergek.
      In het debat met Martin Bosma deze week over de freule van D66,wilde ze geen enkele vraag beantwoorden.
      Kon ze ook niet,want de heer Bosma had haar helemaal klem.
      Ik wilde haar wel door mijn scherm heentrekken.
      Wat een incapabel sujet !

      Geliked door 2 people

  2. Lucky zegt:

    https://tpo.nl/2019/11/03/jeugdzorg-is-tsunami-van-geweld-tegen-medewerkers-zat-in-veilig-nederland-waar-de-criminaliteit-daalt/

    Jeugdzorg is tsunami van geweld tegen medewerkers zat in veilig Nederland waar de criminaliteit daalt
    ‘80% jeugdbeschermers en jeugdreclasseerders kreeg het afgelopen jaar te maken met agressie’

    Acht op de tien jeugdbeschermers en jeugdreclasseerders kreeg het afgelopen jaar te maken met agressie, uiteenlopend van schreeuwen en schelden tot ernstige bedreigingen en fysiek geweld. Dat schrijven jeugdzorginstellingen in een pamflet. Ze dringen aan op maatregelen.

    “De maatschappij lijkt weg te kijken en aangiftes van jeugdbeschermers worden door politie en justitie vaak onterecht afgewezen vanwege gebrek aan capaciteit”, aldus de opstellers. “Het kabinet beloofde eerder professionals in overheidsdienst – dus ook die van jeugdbescherming – goed te beschermen. In de praktijk is daarvan niets terechtgekomen. Ministers en politiek: maak er werk van”, zo staat in het pamflet.

    Like

Plaats een reactie