De problemen die gaan komen

Screenshot_34

(Door: H. Numan)

De Blauwe moskee in (Isl)amsterdam was van plan om vanaf afgelopen vrijdag haar ‘gebedsoproep’ op maximale sterkte door de wijk te laten galmen. Dat ging niet door, omdat … onverlaten het kabeltje doorknipten. Foei! Wat respectloos! Daar hoort u weinig over, omdat ons ministerie voor propaganda, de NOS dus, daar een héél klein berichtje over plaatste. Burgerlijk verzet, dat moeten we met z’n allen natuurlijk niet willen. Het mohammedanisme is immers een religie van vrede. Belangrijker: we moeten mensen niet op goede ideeën brengen.

Laten we beginnen met die religie van vrede. Dat is ze niet. Onze linkse vrienden denken precies hetzelfde. Onder het communisme was hun definitie van vrede (mir): de toestand die zal heersen wanneer het proletariaat bevrijd is en de hele wereld communistisch is geworden.  Mohammedanen denken er exact zo over. Ook voor hen kan er alleen vrede zijn als de hele wereld mohammedaans is. Gewoon een kwestie van definitie. En daar werken we hard aan. Wij definiëren vrede zoals ons dat het beste uitkomt, dus zijn we vredelievend.

Het is echt niet toevallig dat ISIS nu actief onder extreemlinks rekruteert. Allebei haten ze democratie. Allebei zijn ze totalitair. Allebei streven ze naar wereldoverheersing. Allebei weten dat dit godsonmogelijk is op dit moment. Tenzij ze gigantische problemen veroorzaken. Allebei werken ze daar met enthousiasme aan. En allebei zetten ze hun bondgenoten als eerste tegen de muur (links) of onthoofden ze (mohammedanen) als ze eenmaal de macht in handen hebben.

Ik had vele jaren geleden een extreem linkse vriend. Hij was neonazi, en nogal actief in die beweging. Op een avond, na heel wat biertjes, was de wijsheid in de kan. Ik vroeg hem: waarom hebben jullie zo’n probleem met Joden? Als jullie je richten op (toen) Turken, dan worden jullie de grootste partij van Nederland. Zijn antwoord zal ik nooit vergeten. “Wij worden nooit of te nimmer de grootste partij zolang het land democratisch is. Mensen stemmen enkel en alleen extreemlinks of -rechts als ze geen andere keuze hebben. Dus als er enorme financiële, politieke en culturele problemen zijn. En daar werken we aan.” Sterker nog: neonazi’s werken graag samen met Grijze Wolven. Zo ongeveer hetzelfde heb ik later gehoord van zeer extreemlinkse figuren.

Daarom is “echt” links (vooral GroenLinks) zo actief bezig voor het milieu, illegale asielzoekers en meer rechten voor (meer, meer, veel meer) mohammedanen. Pas als het land echt kapot aan het gaan is, kan kameraad partijleider Yasser Feras (volgens zijn eigen geloof en cultuur mag hij de naam van zijn moeder helemaal niet aannemen) het landsbestuur overnemen. Voorlopig doet hij dat al als gedoogpartner.

Gaan we naar ‘gebedsoproep’. Dat zet ik tussen aanhalingstekens, omdat het helemaal geen oproep is, maar een gebed. Er is nogal een verschil tussen een kerkklok luiden of via een megafoon het credo door de wijk omroepen. Of van mijn part de Hervormde geloofsbelijdenis, als u in Staphorst woont. Als meneer pastoor luidsprekers in de wijk laat ophangen, en iedere dag 5x (!) het credo gaat zingen, dan zijn de rapen – terecht – gaar. Het is eigenlijk een graadje erger. Zowel de pastoor als de dominee passen er voor om via luidsprekers de geloofsbelijdenis te verkondigen.

Wat u niet weet, maar ik wel, is dat die ‘oproep tot het gebed’ enkel een opstapje is om iedere dag vijf keer op te roepen tot het gebed, en tevens om de preek te verkondigen. Ik woon in Bangkok, waar de bevolking boeddhistisch is. Iets van 94% van de bevolking van Thailand is boeddhistisch. Rond de 4-5% is mohammedaans. Iets minder dan in Nederland dus. Zo snel zijn Nederland en Europa aan het islamiseren. Van 0,1% in 1950 naar +8% nu.

Maar in de wijk On Nut, waar ik lange tijd werkte, is de meerderheid mohammedaans, en dat merk je. Overal in de hele wijk hangen luidsprekers. Iedere dag, vijf keer, wordt er tot het gebed opgeroepen. Op vrijdag wordt de preek ‘live’ uitgesproken. Die preek duurt echt geen twee minuten. Ga gerust uit van een vol uur. Die luidsprekers hangen in de hele wijk, overal. Ook als je door een stuk groen loopt waar niemand te zien is of woont,hangen ze en hoor je die luidsprekers.

Dat kan, want boeddhistische monniken doen vaak hetzelfde. En de overheid ook: om 08.00 uur en om 18.00 uur wordt het volkslied gespeeld, dat via luidsprekers overal te horen is. Kortom, men is er veel meer aan gewend. Op een ander vlak zie je dat met reclame. Jullie willen niet weten hoe intensief dat hier gebeurt. Enorme reclameborden zie je overal, in de BTS Skytrain zit je letterlijk IN de reclame. Die wordt via beeldschermen omgeroepen, de treinstellen zijn van binnen en van buiten waar mogelijk volgeplakt met reclame. In Thailand kan dat wel, in Nederland niet. Dat is de cultuur – die Nederland volgens een welbekende goudzoekster niet heeft.

Ik ben een paar keer in de eerste moskee van Bangkok geweest. Je kon aan de buitenkant niet zien dat het een moskee was. Ze zag er uit als een ‘wat’, een boeddhistische tempel. Vandaag de dag zien Thaise moskeeën er uit als moskeeën, maar dat was anders toen ze hier begonnen. De autoriteiten verplichtten ze om hun moskee van buiten er als een tempel uit te laten zien om geen onrust te veroorzaken.

Die gebedsoproep, de azan, is meer dan een oproep tot het gebed. Het IS een gebed. Het is ook een teken van overwinning. Het heeft 50 jaar geduurd, maar nu kunnen ze eindelijk aan de heidenen laten zien dat zij hier de baas gaan worden. U vindt het waarschijnlijk kinderlijk, maar een minaret MOET zichtbaar hoger zijn dan de naburige kerktoren. Al is het maar 5 centimeter. Want het mohammedanisme is tenslotte beter, en dat moet je kunnen zien ook. Als er een ‘interreligieuze dienst’ plaatsvindt, moet het mohammedanisme op de eerste plaats komen. Gelukkig is dat rechts op de pagina, dus de heidenen hebben dat niet door. Als er een kruis en een maansikkel getoond worden, dan moet de maansikkel iets hoger staan dan dat kruis en iets groter zijn. Heel kinderachtig misschien, maar op die manier hebben ze het voor elkaar weten te krijgen om de hele wijk over te nemen en te veranderen in een puur mohammedaanse kolonie. Door stug vol te houden.

Waarom de overheid dit toestaat en, veel erger, intensief ondersteunt, is mij een raadsel. Als een commissaris zijn agenten vrijwillig verplicht om deel te nemen aan de Biddag voor Gewas en Gebed of aan een Paasmaaltijd wordt hij teruggefloten. Maar niet voor een iftar maaltijd, wat precies hetzelfde is. In beide gevallen wordt de scheiding tussen kerk en staat – die al bijzonder mager is – grof geschonden.

De aanwezigheid van mohammedanen is niet goed voor onze economie. Tenzij u handelt in uitkeringen of gevangenissen natuurlijk. Ze lopen ver achter in het onderwijs, maar voorop als het om treiteren en erger gaat. Ze voelen geen loyaliteit met ons land.  Sterker nog, ze verachten alles waar Nederland voor staat en dromen van een groot koninkrijk Marokko of nieuw kalifaat onder de Turkse gans Erdoğan. Natuurlijk zijn niet alle mohammedanen crimineel, maar ze zijn wel buiten proportioneel in die categorie vertegenwoordigd. Hetgeen niets nieuws is. Elk onderzoek dat op dit gebied gedaan wordt, toont onomstotelijk aan dat wat links ‘gematigde mohammedanen’ noemt veel erger is dan de zwartste zwarte kous in Staphorst. En dat zijn dan de gematigden. De extremen zijn veel en veel erger.

Mohammedanen willen een theocratie. Die van hen. De meesten houden zich aan onze wetten, omdat het moet. Niet omdat ze het willen. Voor iedere mohammedaan, streng en gematigd, behoren vrouwen gescheiden te zijn van mannen. Alle mohammedanen verafschuwen homoseksualiteit en zouden dat dolgraag strafrechtelijk willen aanpakken. Bij voorkeur met de doodstraf. Het verschil tussen gematigde mohammedanen en strenge is dat de één een spuitje of de strop oké vindt, de ander geeft de voorkeur aan steniging of van hoge gebouwen gooien. Zij mogen geen alcohol drinken, dus mag niemand alcohol drinken. Zij mogen uitsluitend ritueel gekeeld vlees eten, dus moet iedereen ritueel gekeeld vlees eten.

Dat zijn allemaal zaken die binnen onze rechtstaat niet mogelijk zijn – of zouden moeten zijn. Er is maar één partij die daar wat aan probeert te doen, de PVV. De andere partij die zegt er wat (maar vooral niet te veel) aan te willen doen, is het FvD. En die twee knapen blijken eigenlijk meer voor zichzelf in het parlement te zitten dan voor u.

Dit incidentje zal de bom echt niet doen barsten. Weet ik ook wel. Maar het is weer een barst in de kruik die al veel te lang te water aan het gaan is.

Door:
Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, NOS, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op De problemen die gaan komen

 1. rottenpikwick zegt:

  De Sloop van ONS ooit zo mooi en stabiel landje gaat snoeihard door. Opdat de Daders hun meer dan verdiende straf niet mogen ontlopen! Hopelijk is Opper-Leugenaar / Sloper / Nep-politicus R. over een week pleite!!
  https://www.dvhn.nl/drenthe/Asielcentra-in-Noorden-bijna-vol-25008257.html

  Geliked door 2 people

 2. Anna zegt:

  Een goed artikel wat exact weergeeft wat er “ aan de hand” is.
  Het is onbegrijpelijk dat NEDERLANDERS dit niet zien. Of zelfs niet WILLEN zien.

  De uitroep van het gebed is het gebied onder de Islam VERKLAREN.
  Dus grote delen van ons land zijn al onder de islam.
  Grond wat eenmaal tot de islam heeft behoort mag nooit meer teruggegeven worden aan de “ achterhaalde religies “ als jodendom en christendom.
  De islam heerst door DWANG EN PLICHT. ( dictatuur)
  Het Christendom laat een mens de keuze, en geeft vrijheid.

  Geliked door 4 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Wij, Nederlanders kunnen individueel de islam bestrijden door geen zaken te doen met moslims alle beetjes helpen om de augiasstal die islam heet uit te ruimen zolang ze het zelf niet doen.

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Goedemorgen, hier zo maar wat sfeerbeelden uit ‘het-is-hier-fantasties’ Ruttelandje. 1 groot Gekkenhuis is het geworden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Werd jaren geleden in Jakarta wakker van, ik dacht, oproep tot oorlog, maar bleek achteraf vredelievend bedoeld.
  Was in hotel op de 30e verdieping, ontsnappen was er niet bij.
  Wolf in schaapskledij.

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen, jihad door het stichten van bosbranden……..hoezo door climate change?
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/11/08/islamic-state-media-encourages-jihadis-set-forest-fires-u-s-europe/

  Islamic State Media Encourages Jihadis to Set Forest Fires in U.S. and Europe
  Islamic State Media moedigt jihadisten aan om bosbranden in te richten in de VS en Europa

  Quraysh Media, a media organization that supports the Islamic State, is encouraging ISIS followers to start wildfires in the U.S. and Europe as a new way of “waging jihad.”

  The Middle East Media Research Institute (MEMRI) spotted four posters distributed by Quraysh Media since April containing the (literally) incendiary message to Islamic State devotees, or “monotheists” as Quraysh Media prefers to call them.

  Two of the posters included images of American firefighters battling wildfires.
  “Ignite fires in the forests of America, France, Britain and Germany, for they are painful to them,” instructed the fourth poster, which was released on Monday.

  Various Western media outlets speculated the Islamic State was inspired by the rash of wildfires in California, although there seems to be no clear evidence of this. ISIS has been known to celebrate American deaths in previous wildfires, and has taken credit for setting crop fires in Syria and Iraq.

  Quraysh Media, een mediaorganisatie die de Islamitische Staat ondersteunt, moedigt ISIS-volgers aan om bosbranden in de VS en Europa te starten als een nieuwe manier om ‘jihad te voeren’.

  Het Middle East Media Research Institute (MEMRI) zag sinds april vier posters verspreid door Quraysh Media met de (letterlijk) opruiende boodschap aan toegewijden van de Islamitische Staat, of ‘monotheïsten’ zoals Quraysh Media ze liever noemt.

  Twee van de posters bevatten afbeeldingen van Amerikaanse brandweerlieden die met bosbranden vochten.
  “Ontsteek branden in de bossen van Amerika, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland, want ze zijn pijnlijk voor hen,” instrueerde de vierde poster, die maandag werd vrijgegeven.

  Verschillende westerse media speculeerden dat de Islamitische Staat was geïnspireerd door de uitbarsting van bosbranden in Californië, hoewel hier geen duidelijk bewijs voor lijkt te zijn. ISIS staat erom bekend Amerikaanse doden te vieren in eerdere bosbranden en heeft de eer gekregen voor het aanleggen van gewasbranden in Syrië en Irak.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Zojuist ergens gelezen in het Engels, je schrikt toch iedere keer van de inhoud:

  Koran 8:39 zegt: “En voer oorlog met hen [niet-moslims) totdat er geen opruiing zal zijn en de religie volledig voor Allah zal zijn …”
  Islam is een intolerant en gewelddadig ideologisch systeem, en men kan het niet afwijzen zonder te lijden de doodstraf (koran 9: 72-73).
  In Sahih Bukhari (V4, B52, N260): “… De profeet zegt: als iemand zijn religie [de islam] aflegt, dood ik hem.” Sterven voor de jihad en geld betalen voor de jihad zijn twee vereisten voor islamitische moslims om het paradijs te verkrijgen.
  Koran 9: 111 zegt: “Zeker, Allah heeft van de gelovigen hun ziel en hun geld gekocht, zodat zij de tuin mogen hebben.” Ze voeren oorlog ter wille van Allah, dus zullen ze me leiden en worden ze geleid … ”

  Islam moet worden onderzocht, blootgesteld, bekritiseerd en veroordeeld voor zijn discriminerende en terroristische leer.
  Allah is 1400 jaar in oorlog geweest met niet-moslims omdat zij zich niet overgeven (bekeren) aan de islam (zie Koran 49: 14-15).
  Daarom gebruikt Allah ji-had om niet-moslims te terroriseren en geld van hen te nemen (bijv. Jizya, afpersing om in leven te blijven) totdat ze zich overgeven (bekeren) aan de islam of geleid worden (koran 9:29).
  In Sahih Muslim (B1, N31) zei Allah’s Apostel: “Ik heb het bevel gekregen om tegen mensen te vechten totdat ze getuigen dat er geen god is dan Allah, en in mij geloven (dat) ik de Boodschapper ben en in alles die ik heb gebracht. En wanneer ze het doen, zijn hun bloed en rijkdom gegarandeerd bescherming … “

  Geliked door 1 persoon

 8. Willem zegt:

  Uitstekend artikel. Ik heb wel begrepen uit ander nieuws dat de boeddhisten het ook niet zo op hebben mer de islam. En wat betekent het voor de toekomst van Nederland?

  Geliked door 1 persoon

 9. Wordt Mark Rutte dan toch de nieuwe Anton Mussert, die als voormalig NSB leider en leider van Nederland op 7 mei 1946 op de Waalsdorpervlakte geëxecuteerd werd!!Misschien doet Mark Rutte er goed aan zich onder behandeling van een psychiater te stellen ,dan kan hij misschien zijn straf ontsnappen door TBS met dwangverpleging !!

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Je kunt tegenwoordig nauwelijks het Nieuws volgen zonder dat het je met enige regelmaat naar de strot grijpt.

  Vandaag; plunderende grote groepen (Surinaams/Antilliaans) minderjarigen plunderen dure kledingwinkels.
  Een vertegenwoordiger van de politie zegt dat diefstal in vereniging zwaarder gestraft wordt dan gewone diefstal, hij vergeet erbij te vertellen dat de daders minderjarig zijn en dus niet of nauwelijks te straffen zijn tenzij je een werkstrafje als straf ziet.

  Op het platteland komen steeds vaker grote groepen burgerwachten op vanwege de afwezigheid van de politie, de groepen hebben tevens de beschikking over betere apparatuur de de politie.
  Het recht op het dragen van wapens is ooit afgeschaft met als voorwaarde dat de overheid zou waken over de veiligheid. Zou het dan niet logischer zijn om het recht op het dragen van wapens opnieuw in te stellen?

  Een bijeenkomst van KOZP is overvallen door een grote groep en iedereen spreekt er schande over, de Ghanees die aan het hoofd staat spreekt zelfs van ‘poging tot doodslag’ wat toch een tikkeltje overdreven lijkt en toen dat bij Janmaat wel het geval was heeft dat nergens toe geleid, niet één aanhouding laat staan veroordeling.
  Maar ja Hans Janmaat was dan ook niet zwart en viel dus niet onder beschermde diersoort.

  Geliked door 2 people

 11. dutchdl zegt:

  Wat een ontzettend goed stuk. Dit MOET iedereen lezen!! Dank!

  Like

 12. Stef zegt:

  Hartelijke groeten uit het vredige , weldenkende en moslimvrije Poolse land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s