VIDEO Jensen: “VVD bedankt!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Jensen: “VVD bedankt!”

 1. Monalisa zegt:

  Hij lacht iedereen uit bij het nieuws uur.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Rutte heeft een x gezet waar hij de uitwerking niet van wist. het word een heeeeeeeel groot probleem dit gaat banen kosten maar dat interesseert hem totaal niet.

  Like

  • Japio zegt:

   Nu begrijp ik steeds beter welke koers we worden opgeduwd door de NWO. De VVD die een heel andere richting gaat, steeds meer naar links. Het wordt ons allemaal door de strot geperst.

   Like

 3. henk verhoef zegt:

  Waarom geven we alleen rutte/de vvd de schuld
  De coalitie bestaat toch uit 4 partijen( d66/cda/cu en de vvd) die zich allemaal in het pact( om nederland naar de kloten te helpen)konden vinden– dat kierden ze toch die betrouwbare- boeman/penthouse peggie- /gristenzepert en pinoccio
  \
  Oh die anderen zijn nu stil want dat moet als je geschoren wordt
  Nu massaal gillen we willen nieuuwe verkiezingen( fijn voor veel nu kamerleden een poosje wachtgeld) maarr gezien de peilingen krijgen we wel weerr een coalitie met de zelfde soort kloothommels– kijk even hoe de aschbak vande pvda het deed toen hij de nedelqanders naaide in het kabinet rutte 2 – en nu daarvoor door de kiezer weer beloont wordt– dank u dat u mij zo lekker naaide.. misschien zelfs wel 5 partijtjes nodig — dus nog meer genaai– schijnt toch dat de hoogopgeleide dat lekker vind
  Niet meer zeggen nederland gaat naar de kplooten– immers realiteit- dat is het reeds en dat hebben we ( als kiezer)allemaal gedaan- niet alleen rutte

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Vier idioten bij elkaar

  Like

 5. Sietske Bergsma als reactie op de grote stikstofleugen van Rutte.

  De enige echte ‘rotmaatregel’ van de VVD is hun totaaloffensief van manipulatie en desinformatie

  Voor iedereen, maar vooral de mensen die nu op de Nederlandse rollator-rijbaan ‘op slot’ in de file staan en straks thuis op de tv gaan horen dat het ‘vanwege de stikstofcrisis’ allemaal ‘zo ontzettend rot is maar nodig’, is hier alvast de close read van de tweets van Mark Rutte en de VVD vandaag.

  Zelfs de witte ruimten en lidwoorden zijn gelogen. Om te beginnen: een ‘taboe’. Fractievoorzitter Klaas Dijkhoff, de man die altijd en onafgebroken wakker lijkt te worden op een plek die hij niet kent, nam ook het woord taboe in de mond, na de aankondiging dat ze ‘eruit waren met het pakket aan maatregelen‘.

  Een taboe doorbreken of ‘laten vallen’ geldt als iets typisch Nederlands. Vrije liefde, homohuwelijk, drugs, voltooid doodgaan. Je zou denken dat je er dus als land na een paar eeuwen behoorlijk doorheen bent, door al die taboe’s. En dat is ook zo. Maar omdat ‘vooruitstrevendheid’ zo’n goede reputatie heeft is dit begrip gewoon losgezongen van een vermeend spreekverbod en gaan betekenen dat je mensen dingen kunt opdringen die ze niet interessant vinden of die gewoon onzinnig en impopulair zijn. Door een onderwerp ‘een taboe’ te noemen kun je rotzooi verpakken als een daad van opoffering voor het collectief: de VVD heeft eigenlijk besloten dat er iets weer ‘mag‘. De schildpaddenrace op alle wegen moét niet maar mág weer. Voor het grote ‘goed’.

  https://thefireonline.com/de-enige-echte-rotmaatregel-van-de-vvd-is-hun-totaaloffensief-van-manipulatie-en-desinformatie/

  Like

 6. fleckie zegt:

  De boeren weten al ….heel……. lang!! dat ‘ stikstof’. bitter-hard. nodig is, om gewassen. ‘voorspoedig’ te laten groeien, vandaar. dat men diverse gewassen, zoals lupines. op zandgronden zaait, alvorens een ander gewas te zaaien, erwten ( ook een ‘vlinderbloemige’)gewaswisseling om de: 4 jaar ……klaver ..voordat er ‘koren’ -gewas. wordt. ingezaaid, en er tussen. bloeiende, zodoende. stikstof ‘levert’, …….en later ..na ..het. ‘maai-dorsen, … de .gedroogd, .klaver ..als balen, samengeperst. in de schuur. opgeslagen. wordt!!! …….vlas, leverancier. voor lijnzaad, en. linnen, .. om de 7 jaar. inzaaien,… ( i.v.m. ‘vlasbrand’).
  ~<~<~<~<~<~

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Rutte c.s heeft ooit eens verklaard ‘Het Beste Kabinet Ooit’ te zijn……..en nu dan Het Groenste Kabinet Ooit’, dat belooft weinig goeds voor onze toekomst……..ergo de Pays-Bah.
  De Waan Van De Dag Politiek in Den Haag, niet-onderbouwde klimaatmaatregelen met een uiterste houdbaarheidsdatum van één dag…….proefballonnetjes oplaten om Vadertje Brussel tevreden te houden…..en de aandacht af te leiden.

  Like

 8. Wim zegt:

  Je ziet hier hetzelfde als in Duitsland, waar de CDU en CSU van conservatieve partijen opgeschoven zijn naar extreem linkse, groene partijen. De AfD wordt overal verketterd, maar vertegenwoordigt in feite de positie van CDU/CSU van een aantal jaren geleden. In 2010 zei Merkel nog dat de multiculturele samenleving mislukt was, compleet mislukt! Maar in 2015 heeft ze de deuren wijd opengezet voor alle culturele “verrijkers”. Oppert de linkse SPD weer eens een plan, dan voert Merkel dit stante pede uit, neemt daarmee de SPD de wind uit de zeilen, die daardoor met lege handen blijft staan, en als gevolg daarvan in de verkiezingen en peilingen als een meteoor naar beneden suist. Waarom zou je nog op de SPD stemmen, wanneer je net zo goed op de machtige CDU/CSU kunt stemmen? Die zijn zeker zo links geworden!

  Mensen als Seehofer en Söder van de CSU lieten voorheen rechtse geluiden horen, maar inmiddels zitten ze ook helemaal op het links-groene spoor. Geen wonder dat de AfD het goed doet, ook al zitten er hier en daar wat minder geslaagde figuren in. Maar ze zijn absoluut het enige alternatief voor de groen-linkse meute. En de positie van CDU/CSU begint nu ook te verzwakken, want zo langzamerhand zijn de mensen het beu.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s