Aan alle smerige racisten

Screenshot_1

(Door: Jan A.)

Heldin Merkel is van mening “dat we die landen, die aan de zeeën liggen, die de maritieme Schengen-buitengrens vormen, niet in de steek kunnen laten.” Italië en Duitsland zouden moeten proberen om “intolerantie en de splijtende krachten in de EU niet groter te maken” voegt Conte er aan toe. (https://ejbron.wordpress.com)

Smerige racisten van alle EU-landen die zogezegd hun grenzen, hun eigen cultuur en sociaal systeem willen beschermen; er wordt aan jullie een warme oproep gedaan: zet je deuren A.U.B. wagenwijd open voor NOG MEER instroom van migranten. Wij wensen op zeer korte tijd onze EU-lidstaten massaal verder te overrompelen met migranten, hun cultuur en hun gewoontes. Wij wensen eigenlijk nog veel meer gettowijken in onze grote steden. Ook aan alle OCMW’s, vakbonden afdeling werkloosheid, sociale huisvestingsmaatschappijen enz.: verzamel snel nog wat fortuinen om deze met gulheid weg te schenken aan deze mensen die de EU blijven binnenstromen om de massale groep migranten te komen aanvullen.

Sinterklaas en Kerst staan voor de deur, dus toon je goede hart en gooi al je grenzen open om de migranten te verwelkomen. Laat A.U.B. op je kop schijten als men Kerst wil veranderen in Winterfeest, Pasen in Lentefeest, Zwarte Piet wil witwassen, boerka-recht in het zwembad afdwingt, voorrang krijgt op sociale huisvesting, je sociale systeem overbelast, dubbele nationaliteit verkrijgt, enz.

Ware autochtoon, als je je niet op je kop laat schijten, met de huidige ontwikkelingen niet akkoord bent of je probeert te verdedigen, dan ben je een vuile smerige racist, een haatprediker die aanzet tot haat en dan kun je maar beter de EU verlaten. Dan hoor je hier niet langer thuis! Ware autochtoon, jij moet zwijgen, jij hebt geen rechten om vrijuit je mening te zeggen, geen rechten op verdediging van jezelf, je land, je cultuur en je grenzen! Hoe egoïstisch en intolerant kun je wel zijn om je dergelijke rechten in te beelden. De migranten, afkomstig van buiten de EU, hebben alle rechten om je grenzen plat te treden, je land te komen bezetten, je cultuur weg te duwen, omdat deze storend is voor hen, en om te souperen van je sociale systeem dat hen mateloos interesseert. Stop dus met jezelf te beschermen of verdedigen, je hebt dat recht niet! Je hebt wel de burgerplicht om mee te werken aan de zelfvernietiging van de EU. Linkse machten hebben de politiek, de rechtbank, het onderwijs, de media en het geld in handen. Jij met je rechtse ideeën kunt maar beter heel hard zwijgen of anders de EU verlaten. Hier is geen plaats meer voor jou en je mening. Begrepen!

Door:
Jan A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, sarcasme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Aan alle smerige racisten

 1. Jan zegt:

  Merkelstan, asielshopperccentrum op begraafplaats

  Like

 2. Dijkstra zegt:

  Ik dacht eigenlijk dat met ‘intolerantie en splijtende krachten groter maken’ bedoeld werd de toename van het aantal haatbaarden, shariawensers en dergelijke, die de christenen en atheisten willen onderwerpen dan wel doodmaken (wel na het verrichten van dawa, uiteraard)? Of misschien doelde Merkel op de fitna tussen soennieten en sjiieten?

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is te zot voor woorden dat de EU ongelimiteerd en dus zonder enige selectie mensen wil toelaten met als enige ‘reden’ dat ‘we’ economische groei nodig zouden hebben en dat de nieuwkomers ons daarbij gaan helpen.
  Denk maar eens na, wat heeft de economische groei betekend voor het inkomen van Jan de Arbeider? Niks, nada, niente, nop.
  Ha, zult u zeggen, maar ik verdien wel meer dan een paar jaar terug.
  Ja dat klopt, jammer alleen dat de prijzen in de winkel harder stegen dan uw inkomen, netto bent u er dus wel degelijk op achteruit gegaan.
  De instroom is gewoon bedoeld om de lonen laag te houden met name aan de onderkant van de arbeidsmarkt en dat werkt dan weer door naar boven toe.
  Hetzelfde als bij het excuus destijds om gastarbeiders te halen omdat Nederlanders hun neus ophaalden voor vies en/of zwaar werk.
  Dat was niet zo maar men weigerde dat vieze/zware werk een behoorlijk loon te geven waarvan men een gezin kon onderhouden.
  En dus haal je arme sloebers die dat wel doen.
  Het begon fout te gaan bij de gezinshereniging die we te danken hadden aan het “humane” beleid van Joop den Uyl.
  Waarom?
  Omdat ook zij niet in staat waren hun gezin te onderhouden van een schijtloontje en dus middels allerhande subsidies en ‘potjes’ overeind gehouden moesten worden.
  Wie de subsidies en ‘potjes’ betaalde? Jan met de Pet !
  Solidariteit dorst men dat te noemen !
  Voor wie is de economische groei dan wel goed ?
  Voor de grote bedrijven en multinationals, zij en zij alleen profiteren daarvan en laat u maar niks anders wijsmaken.

  Geliked door 3 people

 4. Bob Fleumer zegt:

  En onze grote leider Rutte werkt hieraan mee, mijn liefje wat wil je nog meer?

  Geliked door 2 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hoe eerder de splijtende krachten de EU uiteen kunnen laten vallen, des te beter het is !!!
  De EU is duivelsgespuis !!!
  De EU is een grote ramp voor Europa !!!
  De EU is het superlatief van de oude DDR !!!
  De EU is communistische dictatuur !!!
  De EU is een aanslag op onze vrijheden !!!
  De EU, WEG ERMEE !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s