Merkel en Conte: EU-landen moeten meer vluchtelingen opnemen

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte hebben meer ondersteuning van Europese landen bij de opname van immigranten “geëist. “Bij de migranten is een Europese samenwerking nodig”, zei Conte volgens de Italiaanse media afgelopen maandag in Rome.

Junge Freiheit

Hij bedankte Merkel en de Duitse regering voor de hulp bij de vluchtelingenopname. “Als we het over de gevoeligheid met betrekking tot de verdeling hebben, dan is Duitsland een land dat vooraan staat.”

Italië en Duitsland zouden moeten samenwerken “om recht te doen aan de gezamenlijke Europese verantwoordelijkheid” en de burgers gepaste antwoorden te geven, vulde Conte aan. De beide landen zouden moeten proberen om “intolerantie en de splijtende krachten in de EU niet groter te maken.”

Middellandse Zeelanden niet in de steek kunnen laten

Merkel benadrukte de nauwe bilaterale samenwerking, ook al zou deze nog uitgebreid kunnen worden. Ze prees de voorlopige principeovereenkomst met Frankrijk, Italië en Malta over de verdeling van Middellandse Zeevluchtelingen. “We kunnen niet schip na schip steeds opnieuw met elkaar over deze dingen discussiëren. Maar er is nog veel te doen, dat wil ik heel duidelijk zeggen, om werkelijk een faire taakverdeling in heel Europa te krijgen”, benadrukte de bondskanselier volgens de “Tagesschau”.

Zij zou van mening zijn “dat we die landen, die aan de zeeën liggen, die de maritieme Schengen-buitengrens vormen, niet in de steek kunnen laten.” Ze zegde Conte daarom ondersteuning toe bij de coöperatie met Libië. De opleiding van de Libische kustwacht zou heel belangrijk zijn.

EU-toetredingsproces van Albanië en Noord-Macedonië

Bovendien waren beide regeringschefs het er over eens dat enkele landen meer in de NAVO zouden moeten meedoen en dat het EU-toetredingsproces van Albanië en Noord-Macedonië bespoedigd zou moeten worden. Bovendien prezen ze de bankenunie als een belangrijk doel.

Bij de ontmoeting in Rome ging het om Merkels eerste samenkomst met Conte sinds deze de nieuwe regering bestaande uit de sociaaldemocratische “Partito Democratico” en de links-populistische “Vijfsterrenbeweging” aanvoert. Daarvoor was Conte minister-president van een coalitie bestaande uit de “Vijfsterrenbeweging” en de immigratie-kritische “LEGA” van partijchef Matteo Salvini.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Duitsland, EUSSR, Italië, Merkel. Bookmark de permalink .

34 reacties op Merkel en Conte: EU-landen moeten meer vluchtelingen opnemen

 1. Monalisa zegt:

  je zou haar toch afschieten

  Geliked door 6 people

 2. fleckie zegt:

  We ‘horen niets meer? van. DE. (jezuiet, ( paus) ( volgeling van Loyola, , die met zijn studenten, ( fanatici?) natuurlijk , vanzelfsprekend ‘betere. komaf’, economisch, ,EN. ‘doelmatige’ voeding!, in de gelegenheid waren om zo’n.!! ‘Societeit’. op te richten!! Psychologie, vooral! als leerstof, etc. …….( betr. het. ‘mennen’. van. de. ‘gewone volksmassa’!.)………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 3. Jade zegt:

  Flikker op met je “vluchtelingen”, schijtwijf!!!
  Neem ze zelf maar in huis…

  Geliked door 5 people

 4. Hebk zegt:

  200 miljard per jaar kost Duitsland de opvang plus hele stadswijken no go area, op naar de ondergang

  Geliked door 3 people

 5. Roeland zegt:

  “De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte hebben meer ondersteuning van Europese landen bij de opname van immigranten “geëist”.

  Toe maar , eis maar weer eens wat. Weet je wat ik eis? Dat de AOW leeftijd weer op 65 jaar gezet wordt !! Liefst nog lager. Dat is een mensenrecht! Dat is aan heel velen vroeger belooft en in juridisch vastgezette contracten gezet, maar ons zo maar in 2012 afgenomen. Lente accoord, heette dat wettelijke gedrocht geloof ik. De kartel maffia inclusief de gristenen , steunden dat en de bevolking stemde er NIET massaal tegen! Geen Malieveld demo toen !

  Daarna die vreselijke “participatiewet” ook wel “bijstandswet” , werd zo maar door iedereen geaccepteerd. Weten jullie wel wat die zogenaamde participatiewet eigenlijk voorsteld?

  Het is een wurgwet, verdiep je er eens in. Het is een verschrikking , met zoveel regels en valkuilen, dat je als oudere 60 + uitgewoond wordt en beter zelfmoord kan plegen, want je mag niets erven van je 94 jarige moeder en wordt dus de armoede ingejaagd. Hallo PVV? Doe er iets aan! Van de SP hoef je niets te verwachten. Die lullen alleen maar, en als het er op aan komt zijn ze voor het “suikerfeest”. Allemaal bewijzen van. Geen onderbuik gezwam dus.

  Mensen van boven de 60 hoefden niet in Hitlers slaven Volkssturm eind november 1944 , nu in november 2019 dus wel! We hebben nu een “Volkssturm” tot 68 jaar! Gedwongen slavenarbeid dus. Volkssturm * verdiepen jullie er maar eens in. (Google) of zo.

  De overheid is onbetrouwbaar gemeen ,anti autochtoon, anti Nederlands , dus het is land en Volksverraad wat hier gebeurt! Wanneer wordt het slapende autochtone volk nu eindelijk eens MASSAAL wakker? Of zijn we reeds in de minderheid? Als ik de mogelijk had was ik ALLANG uit dit ROTLAND gevlucht.

  Geliked door 5 people

  • Sabeltant zegt:

   Helemaal waar Roeland.
   Bijstand is alleen nog maar voor vluchtelingen en asielzoekers.
   De Nederlander wordt door gefingeerde bedrijven als slaaf gebruikt tegen minimum loon.
   Je komt te werken op callcentra om te schooien voor geld voor goede doelen of andere bedrijfstakken waar geen hond wil werken.
   De bedoeling van deze organisaties zijn de Nederlanders uit de bijstand te houden.
   Wie in onze wijken kijkt ziet ook alleen maar in lappen gehulde vrouwen en hangende kerels met baarden. Die krijgen alles gratis en hoeven niet te werken tegen een hongerloon. En elke week tussen de 700 en 1000 nieuwe opvreters erbij!

   Geliked door 2 people

 6. Henk zegt:

  Het is jammer, zeer jammer, dat voor Merkel en Conte de atmosfeer niet uit slechts 80% stikstof bestaat, voor hen en hun andere Agenda2030 ethnocideplegers mag volgens zeggen uit 100% stikstof bestaan! En mogen die volks- en landverraders een veganistisch bestaan leiden, dan trek ik 1000den miljarden uit de samenleving om het laatst restje CO2 ( ca. 400 PARTS PER MILLION N.B.) ook uit de atmosfeer te trekken zodat elke vegetarier ook gegarandeerd crepeert!

  En ondertussen ga ik met de overgebleven miljarden elke Nederlandse boer en elke Nederlandse bouwerkapotmaken en investeren in mega-kippenstallen en andere agrarische bedrrijven in Oekraine! Want die onderste steen moet en zal bovenkomen!

  Geliked door 3 people

 7. Rensk. zegt:

  Godverdomme Merkel ga dood en snel graag. Vieze jodenhater De heksenkring van jodenhaters: Kaag daarnaast Anja Meulenbelt, daarnaast Gretta Duisenberg( is ze al dood of nog niet) daarnaast vunzige Klaver en daarnaast de EU en de VN en alle NGO´s en nog veel meer. De hele kutbende begint weer van voren af aan. Precies als voor de Tweede Wereld oorlog en nu met andere argumenten. Weer en weer en weer. Het houdt godverdomme niet op.

  Geliked door 4 people

 8. Richard zegt:

  De Polen laten het niet gebeuren

  Geliked door 2 people

 9. malthablog zegt:

  Dit is op malthablog's Blog herblogden reageerde:
  Soros Hydra grijpt haar kans

  Geliked door 1 persoon

 10. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  “People replacement” door veelal vijandige indringers. Absoluut onaanvaardbaar (zie het vele zware geweld dat ook dit jaar heeft plaatsgevonden met de autochtone bevolking te vaak als slachtoffer)!

  Dit is de bewuste vernietiging van (West-) Europa! Onze cultuur, kunst en wijzelf: alles moet eraan! De EU-globalisten zijn verraders die hiermee doorgaan met het begaan van hun misdaden jegens ons: DE EUROPEANEN!

  “Métissage” zei deze globalist tijdens zijn presidentschap. Interessant is ook waar hij spreekt (o.a. in Saudi Arabië) https://www.youtube.com/watch?v=I8yaiN6ew_g

  Like

 11. Simonborgers Borgers zegt:

  Weg met de EU zo net dan Nexit.

  Geliked door 3 people

 12. Republikein zegt:

  Zandzakken voor de deur, ze komen er an.

  Geliked door 2 people

 13. kampersrene zegt:

  en waar kunnen de Duitsers naartoe als zij willen vluchten voor de “fluchtelingen” ?

  Geliked door 2 people

 14. Steven zegt:

  Het doel hiervan is dat Europa als geheel naar de afgrond getrokken moet worden en niet alleen een klein deel ervan. Vandaar dat ze zo hameren op landen die al deze levenslange uitkeringstrekkers, kinderverkrachters, messentrekkers en drugs dealers niet in huis wil hebben, de EU dan feitelijk zijn doel voorbij schiet….en dat is van héél Europe een derde wereld continent maken en het uitmoorden van de blanken!

  Geliked door 2 people

 15. koddebeier zegt:

  Twee debielen bij elkaar, houd ze maar lekker zelf !

  Geliked door 2 people

 16. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/voormalige-hoogste-duitse-rechter-merkel-richt-communistische-eco-dictatuur-op/

  Voormalige hoogste Duitse rechter: Merkel richt communistische eco-dictatuur op

  Nauwe banden tussen gevaarlijke extreemlinkse klimaatsekte Extinction Rebellion en de ‘Fridays for Future’ schoolstaking beweging – Duitsland gaat over op gas, maar in het klimaatkrankzinnige Nederland mag zelfs dat niet meer – Al 650.000 Nederlandse huishoudens in energie armoede gestort
  Hans-Jürgen Papier, van 2002 tot 2010 de president van het Duitse Grondwettelijke Gerechtshof en daarmee de hoogste rechter van het land, waarschuwt dat bondskanselier Angela Merkel bezig is met het oprichten van een communistische ‘eco-dictatuur’, en ziet met lede ogen toe hoe de Duitse rechtsstaat dankzij haar ‘compleet faalt’.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Hans-Jürgen Papier, had al lang en veel eerder zijn mond kunnen opentrekken, maar dat schijnt alleen te gebeuren als de “hoge” dames en heren veilig an heel zeker ergens aan het genieten zijn van hun riante pensioenen.

   Laffaards !!!

   Geliked door 2 people

 17. Cleo zegt:

  Is deze ongelimiteerde import van niks-bijdragende-maar-wèl-alles-opeisende hordes mensen een agendapunt uit de geheime Bilderberg- en/of VN-bijeenkomsten?!!!!
  Zou graag weten WAAROM dit overduidelijk rampzalige ‘beleid’ MÓET en ZÁL worden uitgevoerd.
  Weet iemand iets, dan a.u.b. graag link op E.J. Bron.

  Geliked door 2 people

  • Inge zegt:

   @Cleo

   Dit zal ongetwijfeld een agendapunt bij de Bilderberg bijeenkomsten zijn geweest.

   Lees maar eens over de “Resolutie van Straatsburg’ en ‘Coudenhove-Kalergi plan’.

   Geliked door 2 people

  • Inge zegt:

   @Cleo

   Dit zal ongetwijfeld een agendapunt bij de Bilderberg bijeenkomsten zijn geweest.

   Lees maar eens over de “Resolutie van Straatsburg’ en ‘Coudenhove-Kalergi plan’.

   Geliked door 1 persoon

 18. Jules Vismale zegt:

  Anders gezegd: EU-landen moeten voor niets en noppes (beter gezegd helemaal GEEN) vluchtelingen opnemen! Weg met die psychopaten van een Merkel en Conte!

  Geliked door 2 people

 19. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/15/eu-court-israel-must-label-goods-from-occupied-territories/

  EU Court: Israel Must Label Goods From ‘Occupied Territories’
  EU-rechtbank: Israël moet goederen uit ‘bezette gebieden’ etiketteren

  The European Court of Justice has ruled that Israel will no longer be able to label products “Made in Israel” if they were made in settlements in the West Bank.

  The new rules will affect several goods including fruits, vegetables and wine made in Israeli settlements in the West Bank that will be required to be specially marked in order to be able to be sold in European stores, tabloid Bild reports.
  Felix Klein, the German Federal Government Commissioner for Jewish Life, slammed the ruling saying, “The verdict is a classic case of a double standard. Israel is treated differently than other nations. In any case, I am not aware of any EU efforts to label products from other disputed areas, such as Crimea or Western Sahara. Here, politics is conducted under the guise of consumer protection law.”

  Het Europese Hof van Justitie heeft bepaald dat Israël niet langer in staat zal zijn om producten “Made in Israel” te labelen als ze werden gemaakt in nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever.

  De nieuwe regels zijn van invloed op verschillende goederen, waaronder fruit, groenten en wijn, gemaakt in Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever, die speciaal moeten worden gemarkeerd om in Europese winkels te kunnen worden verkocht, meldt tabloid Bild.
  Felix Klein, de Duitse federale regeringscommissaris voor Joods leven, sloot de uitspraak en zei: “Het vonnis is een klassiek geval van een dubbele standaard. Israël wordt anders behandeld dan andere landen. Ik ben hoe dan ook niet op de hoogte van EU-inspanningen om producten uit andere betwiste gebieden, zoals de Krim of de Westelijke Sahara, te etiketteren. Hier wordt de politiek gevoerd onder het mom van wetgeving inzake consumentenbescherming. “

  Like

 20. bobzelf zegt:

  gelijk worden , de ??? Bankenunie “” er effe tussendoor bijgepleurd ,
  op dat moment worden de schulden in Europa onderling verdeeld
  en is ook die 1400 miljard van de pensioenen in nederland pleiten
  en ?
  Natuurlijk Albanie , het mafiia bolwerk , van Europa
  en Noord macedonia, moeten erbij

  we praten dan over griekenland, 2.0 en 3.0 maar dan erger

  MAG IK DAN OOK NOG EVEN MEDEDELEN DAT BUITEN DE “”VERDELING ‘
  ER , ZO GESCHAT OOK NOG EEN DIKKE 4 MILJOEN onvindbare , illigalen binnen zijn gekomen, die dus enkel kunnen leven van roofovervallen , verkrachtingen en inbraken

  DE EU , vanaf dag 1 wist ik dat we genept werden
  toen ik ook Nigel zag verschijnen , wist ik het helemaal zeker !!

  DE WERKELIJKHEID IS NOG VEEL ERGER,

  U WORDT RECHTSTREEKS NAAR DE HEL GEHOLPEN

  DUS STEM NIET OP WILDERS, maar waggel gewoon uw eigen gekozen hel in

  mijn hemel wat een totale hersenloosheid , WAAR IS HET MISGEGAAN ??

  IK BEN NAAR HET STRAND ,

  HUGGIE OME BOB

  Geliked door 2 people

 21. P. Puk zegt:

  Dat kutwijf Muti heeft al meer kapot gemaakt dan het beest Adolf. En het gaat nog ff door!
  Overigens: echte vluchtelingen (10% van het totaal) zijn welkom; de rest moet gaan werken
  in hun eigen land en de boel eens een keer gaan opbouwen.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Overigens: echte vluchtelingen (10% van het totaal) zijn welkom…”

   Echte vluchtelingen moeten geholpen worden in de regio. NIMBY! Want ook die echte vluchtelingen zijn overwegend moslim. Laat deze beker aan ons voorbij gaan!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   Duim omhoog, al zeg ik we iedereen die door “wir schaffen das” is gekomen, moet terug. Europa heeft de afgelopen 50 jaar meer dan genoeg gedaan. Als het in 1 van die landen slecht is, dan staan er nog 56 andere landen open. Er zijn meer “rijke” landen dan de landen in Europa. Uitzondering kan zijn, als het echt een onderdrukte minderheid in dat betreffende land is, denk dat het echte aantal vluchtelingen dan minder dan 3% zal zijn.

   Like

 22. Cathja zegt:

  Er valt niets te EISEN. Wij zouden zelf moeten kunnen bepalen wie we willen toelaten tot ons land. We zitten al bomvol vreemdelingen, en daar hebben we meer dan genoeg last van. Onze samenleving valt uiteen. We hebben geen enkele binding met al die vreemdelingen, die bovendien een hekel aan ons hebben. Dat laten ze te pas en te onpas weten.
  Waarom horen we Klaver en Jetten nu niet protesteren? Al die mensen die er in een jaar tijd bij komen, stoten ook stikstof uit. Nee, we pesten liever de automobilisten en de boeren. Dat is veiliger.

  Europa wordt een drama!

  Geliked door 3 people

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   Klopt, Europa is een drama. De oorlog is eigenlijk al begonnen (kleine schermutselingen, zie het vele geweld dit jaar met vooral de Europeanen als slachtoffers). Deze dame uit hell hole state Minnesota (door o.a. > 120.000 vijandige Somaliërs (ilhan omar!), binnengelaten door Obama https://www.youtube.com/watch?v=oUwldLqG3Os

   De elite wil dat wij als samenleving uit elkaar vallen. Daarom zijn er in ALLE Westerse landen (inclusief Canada, Nieuw-Zeeland, Australië en The USA. 15.000 boeren vluchten uit Zuid-Afrika: Poetin ontvangt ze met open armen) conflicten (soros speelt vaak een hele grote rol, zie ook mijn link op deze pagina met Glenn Beck (Blaze TV)): autochtonen vs allochtonen, oud vs jong, links vs rechts enz enz.

   De actie “kick the kafir” https://www.youtube.com/watch?v=iz2M8tqe0Fk&t=210s loopt al vele jaren in alle Westerse landen. Heb hier 7x, zonder dat ik aanleiding gaf, als ontvanger mee te maken gehad (meestal 3 vs 1/ 5 vs 2/ 3 vs 2, in Amsterdam (2x), Rotterdam (2x), Berlijn, Nijmegen en Antwerpen). Ben er gelukkig niet slecht vanaf gekomen. Geldt ook voor MEER dan 10 mensen die ik ken. Daar geldt het niet voor iedereen (zat o.a. een aanranding bij, Angela (17) in april op weg naar haar stageplaats ’s morgens vroeg door 4 7e Eeuwers gegrepen).

   Wat de EU globalisten doen is HOOGVERRAAD en een GROTE MISDAAD jegens ons: DE EUROPEANEN! Wij worden absoluut vervangen. Binnen 20/50 jaar burgeroorlog in The UK, Zweden, Frankrijk, België, Duitsland, Denemarken, Ierland en Nederland en Oostenrijk hobbelen daar iets later achteraan en wellicht nog meer landen in West-Europa, tegen de Zevende Eeuw. 80/85% vd Europeanen is nog altijd volkomen naïef, dat kan onze ondergang worden. Die EU moet zsm KAPOT!!!

   Daarom is de 7e Eeuw naar Europa gehaald. Het is dépopuleren (wij moeten weg: wij zijn te lastig. Het is nu nog een stille volkerenmoord en cultuuroorlog, vooral ook tegen de blanke hetero man. Dat gaat zeker ver voor het eind van deze eeuw veranderen. De 7e Eeuw is de 7e Eeuw en “ongelovigen” moeten sterven. Te vaak gezien in docu’s (undercover mosque) waarin dat door imams is gezegd in The UK, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Denemarken…

   Kinderen krijgen voor Europese burgers is en wordt bewust ontmoedigd*). Zie Referendum Europese Grondwet, Oekraïne Referendum: we gaan naar de totalitaire Federale EUSSR politiestaat (Beperking van onze vrijheden via: EU Resolutie 1743; Artikel 13, 5G, afschaffing contant geld lijkt te beginnen in Zweden in 2023 (banken hebben dan alle macht, dat wordt negatieve rente op negatieve rente)! Wij Europeanen doen niet wat de EU wil en de EU doet NIET wat wij willen: bijv. geen migrate uit AfriRabië meer. Daarna verwacht ik dat de globalisten de 7e Eeuw gaan depopuleren.
   *Victor Orban stimuleert juist de geboorte van Hongaren: heel goed!
   p.s. Deze man snapt het ook: : “ZERO!” https://www.youtube.com/watch?v=HP_6oB1Sxkw&t=262s

   Geliked door 1 persoon

 23. Pingback: Aan alle smerige racisten | E.J. Bron

 24. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Het wordt hoog tijd dat bepaalde (NOG! bepalende…) mensen zelf opgenomen worden! Compleet met dwangbuis en slabbertje tegen de overmatige slijm(sporen)!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s