Kabinet mag financiering omstreden islamitisch Cornelius Haga Lyceum niet stopzetten

Screenshot_93

Raad van State: Minister Arie Slob heeft zich niet aan eigen regels gehouden

Minister Arie Slob (Voortgezet Onderwijs) mag de financiering van het omstreden [islamitische!] Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam niet per 1 december volledig stopzetten. Dat oordeelt de voorzieningenrechter van de Raad van State in een zaak die de islamitische middelbare school had aangespannen. Volgens de rechter heeft de minister zich niet aan zijn eigen beleidsregels gehouden voor het inhouden van de bekostiging van scholen. Daarmee is het stopzetten van de financiering voorlopig van de baan.

Post online

Slob wil de geldkraan dichtdraaien omdat het schoolbestuur niet op tijd is opgestapt, zoals de minister in een zogenoemde aanwijzing had gevraagd. De minister verloor het vertrouwen in het schoolbestuur na een vernietigend oordeel van de onderwijsinspectie. De schoolleiding zou optrekken met extremisten, leerlingen de democratische normen en waarden niet overbrengen en onzorgvuldig omspringen met het geld van de school.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Kabinet mag financiering omstreden islamitisch Cornelius Haga Lyceum niet stopzetten

 1. Kuu zegt:

  De rechter gaat weer eens op de stoel van de bestuurder zitten:
  – schending van de principes van de scheiding der machten (Trias Politica)

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat de wettten alhier aangepast gaan worden aan deze tijd. Echter internationale wetten zitten geregeld in de weg. Kalifaatkippen blijven daar met hun kinderen. Het is goed dat dit teken afgegeven word met het oog op eventuele toekomstige haatbruiden.

  Nu nog de Urgenda plus de mensen met twee paspoorten uit het parlement (nu kan het nog)en criminele marokkanen op het vliegtuig zetten terug naar eigen land. Werkt het land niet mee? Alle uitkeringen direct stopzetten. Knol begrijp niet dat je niet kunt handelen vanuit haar eigen visie met de visie van een cultuur van Arabieren. Daar snapt ze echt 0 van en de rest van politici ook gezien hun verbijstering m.b.t. de houding van Marokko. Raar dat ik zefl niet verbijsterd ben. Zegt toch wel iets over de bubbel waar ze in Den Haag in leven.
  Is altijd zo met zelfingenomen mensen. Die zijn blind en doof. Er moet een ander persoon naar Marokko. Eentje die representatief is en met scherpere hersens dan Knol. Je schaamt je gewoon als Nederlander als je haar zo ziet en hoort praten. Stuur Fleur er maar heen en geef haar een flinke kist met dreigingen mee.

  Like

 3. koosv8 zegt:

  En zo is het ALTIJD!!! WIJ mogen en kunnen er niets tegen doen, en zij hebben weer gelijk volgens de ,,RECHTERLIJKE MACHT,, . TURKIJE VOOR DE TURKEN. MAROKKO VOOR DE MAROKKANEN. Helemaal mee eens, en dat geld voor Nederland ook. Denkt u dat er subsidies uitgedeeld worden in Islamitische landen aan Katholieke scholen, nee natuurlijk niet. Alleen in gekke Henkie land, maar wie betaalt hier weer zijn eigen ondergang…….?? Precies, in één keer goed.

  Like

 4. harrie braamhaar zegt:

  ja Rutte je hebt de nederlandse wetten mooi verwaarloosd.
  Eerst heb je koranstrijders binnen gehaald.
  Toen moesten ze moskees en koranscholen.
  Het is net als met de criminele immigranten met moorden en verkrachtingen – je komt er niet meer van af en er is geen weg terug.
  Red Holland !!
  STEM ALLEMAAL PVV

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Een voorzienig rechter heeft van zulke zaken geen kennis,dus in hoger beroep gaan.

  Like

 6. Danny zegt:

  De tweede kamer kan een motie indienen om art.23
  van de grondwet af te schaffen.

  Onderwijs dient aan allen gelijk te zijn. Stop islamitisch , Christelijk en joods scholen.

  Alleen openbaar onderwijs waar filosofie onderwezen dient te worden met als doel dat leerlingen kritisch leren denken.

  Geen onderwijs waar de linkse doctrine word op opgelegd .

  Puur onderwijs op logica , rede en feiten gebaseerd.

  Like

 7. Harryb zegt:

  De hele Nederlandse overheid is één grote falende kliek incapabele klootzakken !
  Waarom doe ze dingen niet in één keer goed ?
  Is dat beleid , zogenaamd actie nemen , maar eigenlijk niks oplossen ?
  Er wordt effectief niets ondernomen om die moordzuchtige islam te stoppen .
  Zijn dit soort acties , als deze van die vrome kloot Segers , slechts een afleidingsmanoeuvre ?
  Zijn ze te stom om dingen zó goed te regelen , dat het waterdicht is ?
  Het lijkt er voor de geïnteresseerde buitenstaander op dat het slechts een kleine pleister is op een hevig bloedende wond .

  En onze rechterlijke macht ?
  Hetzelfde minkukel gepeupel .
  De ene rechter staat iets toe , degeen die een trapje hoger staat verbiedt hetzelfde .
  Wat zijn dat voor incompetente flapdrollen van het lagere echelon ?
  Er is dus geen éénheid van beleid , het is maar net welke rechter je treft .
  En wat gaan de “heren” befjesdragers van de hoge raad er van vinden ?

  Het wordt tijd voor keiharde actie , tegen alles wat ons bedreigt !
  En dat zijn dus ook politici en de rechterlijke macht .
  En alles wat daar tussen zweeft .

  Like

 8. Marijke zegt:

  Ach, wij betalen nog wel wat meer belasting voor deze geldverkwisters.

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Mede daardoor kun je in dit land niet doorpakken. Altijd wel weer een instantie die dwars zit. Wat een onwerkbare situatie houden wij hier in stand.

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Weer de Raad van Staten dat adderen gebroed dat de staat der Nederlanden saboteerd smerige moslim lovers. Opheffen dat gajes.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen in Duitsland, het zou andersom eens moeten zijn…
  https://www.anonymousnews.ru/2019/11/21/frankfurt-schwimmbad-moslems/

  Deutsche müssen draußen bleiben – Frankfurt bekommt muslimisches Schwimmbad
  Duitsers moeten buiten blijven – Frankfurt krijgt een moslimzwembad

  In einem Frankfurter Schwimmbad heißt es zukünftig für Deutsche: „Ich muss draußen bleiben.“ Das ist zumindest der Wunsch von Abdullah Zeran, der ein Hallenbad bauen will, das ausschließlich Moslems vorbehalten ist.

  Statt ganz offen die Islamisierung unserer Heimat zu thematisieren, versteckt sich Zeran hinter dem Deckmantel des sozialen Engagements. Angeblich stelle der Schwimmunterricht in den Schulen muslimische Kinder vor unlösbare Herausforderungen. Zusammen mit Ungläubigen ins Schwimmbad zu gehen, ist für viele Moslems nicht akzeptabel. Deshalb soll es in Zerans Schwimmhalle heißen: „Deutsche müssen draußen bleiben!“. Das Steuergeld vom Deutschen Michel nimmt man hingegen gern zur Finanzierung des Bades entgegen.

  In de toekomst staat er voor Duitsers in een zwembad in Frankfurt: “Ik moet buiten blijven.” Dat is tenminste de wens van Abdullah Zeran, die een overdekt zwembad exclusief voor moslims wil bouwen.

  In plaats van openlijk de islamisering van ons thuisland aan te pakken, verbergt Zeran zich achter het mom van sociale betrokkenheid. Naar verluidt confronteren de zwemlessen op scholen moslimkinderen met onoplosbare uitdagingen. Naar het zwembad gaan met ongelovigen is voor veel moslims onaanvaardbaar. Daarom zou er in het zwembad van Zerans moeten staan: “Duitsers moeten buiten blijven!”. Het belastinggeld van de Duitse Michel is daarentegen welkom om het bad te financieren.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vrouwe Justitia is geblinddoekt en dat is goed te merken.
  Misschien moet iemand haar eens in het oor fluisteren dat rechters alleen recht mogen spreken, voor zover ze daar al capabel voor zijn, maar dat regeren een zaak is van de regering en het parlement.
  Rechters worden namelijk niet gekozen maar benoemd door de een of andere idioot.

  Like

 13. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Voor deze LAND- annex CONTINENTVERRADER die omhoog gevallen is als voorzieningenrechter staan 57 landen open. Lever je paspoort maar in! Dit is HOOGVERRAAD!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s