Tweet van Geert (filmpje!)

 

Oppakken dat multicultureel straattuig. En zet ze samen met hun familie het land uit. Want het racistisch geweld van de multiculturele samenleving tegen blanke Nederlanders hoort hier niet thuis. Dit is ons land!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twtter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

22 reacties op Tweet van Geert (filmpje!)

  1. koddebeier zegt:

    En trap hun links/liberale en christelijke vrienden er ook maar uit, zij zijn de hoofdschuldigen, zij hebben ons land verziekt !!

    Geliked door 3 people

  2. ruud beijer zegt:

    Je ziet en hoort het dagelijks maar de politiek en de media weigeren te erkennen dat het de allochtonen zijn die dit dóen.

    Geliked door 1 persoon

  3. guusvelraeds zegt:

    Het enige juiste antwoord. Gooi ze het land uit met heel hun familie. Want in de familie en in hun cultuur hebben ze dit niet rationele geweld geleerd gekregen. Wat zeg ik geleerd gekregen. Met de paplepel ingegoten is een betere omschrijving. Wegwezen. Opa en oma die mee uitgezet worden tevens de AOW stopzetten want opa heeft na een aantal jaren werken last gekregen van zijn rug en belande in de WAO. Vijf maal daags op een IKEA tapijtje knielen gaat niet in je koude kleren zitten. Vijf maal daags als je geluk hebt. Loopt toevallig een boerka madam langs moet het gebed opnieuw want dan is het gebed in de ogen van allah ongeldig. Nadat hun thuislanden compleet uitgewoond en verziekt zijn komen ze de islamitische pest hier verspreiden. Wegwezen allemaal!!!

    Geliked door 4 people

    • ruud beijer zegt:

      Helaas Guus dat gaat niet gebeuren. Er zijn behalve de PVV en het Fvd geen partijen die het geweld tegen autochtonen willen aanpakken. Als je kijkt naar de debatten dan hoor je dat ze er niet eens over willen praten.

      Geliked door 1 persoon

    • Jack Terrible zegt:

      Ik had een collega die Mohammed heette, hij ging bidden op een kleedje voor de sporthal omdat hij niet meer in de keet mocht bidden. Mensen lieten hun honden los en die honden begonnen aan Mo te snuffelen. Hij kwaad want toen moest het hele gebed weer opnieuw. Op een gegeven moment kreeg hij last van zijn rug en de rest zal wel bekend zijn. Hij heeft nog steeds last van zijn rug. En na een jaar kom je voorgoed in de ziektewet. Dus dat is met Mo zoals met zoveel andere ‘gelovigen’ gebeurd…

      Like

      • ruud beijer zegt:

        Ik kan er hele boeken over schrijven.
        Daarom neem ik het de vakbonden het meest kwalijk. Het fnv en cnv hebben hun leden verraden door in te stemmen met al die achterdeurtjes waardoor ook in mijn bedrijf veel allochtonen werden afgekeurd terwijl ze niks mankeerden. Diezelfde bonden vonden het goed dat buitenlandse chauffeurs het werk overnamen van Nederlandse chauffeurs. Hetzelfde gebeurde met de taxichauffeurs die nog voor hun taxibewijs vele tonnen kwijt waren. Mo kreeg het gratis. Mo krijgt nog steeds alles gratis. Allemaal de schuld van de wegkijkers en huichelaars in Nederland.
        Lekker stemmen op het cda christenen dienen alla. Of op de huichelaars van de overige partijen die allemaal zo voor de islam en de EU parasieten zijn.

        Like

  4. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Jammer dat door zo’n klein bijzinnetje het hele voorstel bij voorbaat kansloos is;
    “En zet ze samen met hun familie het land uit.”
    Als dat was weggelaten…..

    Geliked door 1 persoon

    • guusvelraeds zegt:

      We moeten de oprot premie weer oppoetsen. Geef elk islamitisch gezin dat terug naar de heimat wil 50.000,00 Euro mee voor een nieuwe start. Hun onroerend goed aldaar gekocht met onrechtmatig gekregen uitkeringsgeld doen we ook niet meer moeielijk over. Dit is altijd goedkoper dan tot in de eeuwigheid toekomstige generaties van dit islamitisch parasieten volk onderhouden. Elk jaar komend honderdduizen van deze verrijkers vers binnen. Denk daar maar eens over na.

      Geliked door 1 persoon

      • Tijl Uylenspiegel zegt:

        Een oprotpremie is een mogelijkheid hoewel ik niet denk dat het voor complete families haalbaar is, de € 50.000 waar u het over heeft lijkt me wel heel royaal en ik betwijfel of dat op te brengen valt gesteld dat er om wat voor reden ook ineens belangstelling voor zou zijn.
        Daarnaast moeten er allerhande zekerheden worden ingebouwd zodat ze niet na verloop van tijd weer op de stoep staan, onlangs hebben we daar in Duitsland een mooi staaltje van gezien toen een Duits/Libanees misdadiger na te zijn uitgezet vrolijk fluitend terugkwam en asiel aanvroeg (en dat ging maar nét goed!)
        Voorlopig zijn we niet eens zo ver dat remigratie op de agenda staat.

        Like

  5. Uúúúúúúuúúgggggggg.. wat heb ik toch de pest aan G-J Segers! Ik ben vast niet de enige. Moest dit even kwijt. Tegen abortus, euthanasie…. Mag van mij allemaal, maar ik wil het NIET door HEM opgelegd krijgen.Uúúúúúúgggggg… wat heb ik toch de pest aan G-J Segers!!!

    Geliked door 1 persoon

  6. Joannes den Hollander zegt:

    Deze gastarbeiders hebben ons niets te bieden dan ellende. Gewoon wegwezen. Geldt trouwens voor al dat buitenlandse spul. Zijn niet allemaal slecht, maar ons land is gewoon overvol. Ga maar potverteren in je land van oorsprong.

    Geliked door 2 people

  7. Geert is voor mij dé man vwb de Omvolking / Verrijking / religie van de vrede, maar hij mag er wel een flinke schep bovenop doen. Maar vwb het klimaat sta ik er anders in dan hij. Dan kom ik al snel bij de PvdD uit. Lang Leve Geert Wilders en zijn PVV!

    Geliked door 1 persoon

  8. Thomasson zegt:

    Ieder woord die Wilders in zijn video zegt is 100% waarheidsgetrouw. De aanvallen van islamitische allochtonen; m.n. Turken en Marokkanen op Nederlanders – en andere blanken – worden steeds heviger. Gisteren op Nieuwsuur sprak de politiechef van Rotterdam duidelijk over “jongeren” die lopen met slagersmessen en zijn op zoek naar prooi. Hij noemde ze zoals gewoonlijk “jongeren” en hij sprak over “het probleem van de jeugd”. Iedereen met een beetje verstand in zijn kop, weet donders goed welke “jongeren” het zijn. Men liet ook de wapens zien die de politie lopend in beslag neemt van zware criminelen; een gigantisch wapenarsenaal met alle mogelijke machinepistolen en nog veel meer. Wie weet hoeveel wapens hebben Jihadisten in Nederland? Als (allochtone moslim) criminelen over zulke zware wapens beschikken? Het is aan te nemen dat beide groepen samenwerken.
    Zoals Wilders zegt, neem van het straattuig en hun familie hun Nederlandschap af, en stuur ze terug naar het land van herkomst. Laat ze maar bij de koning van Marokko of bij Erdogan rotzooi trappen. Eigenlijk is detentie voor deze lui een verspilling van geld. Direct sturen met de hele familie ruimt de boel beter op en is vooral efficiënter.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie