Aan Sigrid Kaag

Screenshot_120

(Door: Jan Dijkgraaf)

Alleen uw man en kinderen kunnen u er nog van weerhouden…

Beste mevrouw Kaag,

Mag ik u hartelijk danken? Dankzij u is de zondag toch nog vrolijk begonnen. Ik vreesde gisteren toen ik ging slapen namelijk het ergste.

Heel pijnlijk vond ik het bijvoorbeeld om te lezen dat het Algemeen Dagblad, de krant waarmee ik mezelf heb leren lezen en waarop ik decennialang geabonneerd was (toen kwam Hans Nijenhuis), nu werkelijk is afgegleden tot het niveau van een ranzig roddelblad. Of moet ik het normaal vinden dat een krant mijn neef gaat bellen met de vraag of het klopt dat hij ‘het doet’ met een staatssecretaris?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aan Sigrid Kaag

  1. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

    Sigrid K. zit er niet voor Nederland, maar voor de NWO en de verdere islamisering van Europa en de wereld. Die leer hoort niet thuis op ons continent: onze veiligheid neemt met het jaar of eigenlijk met de dag rap af door de vele agressieve 7e Eeuws volgers van dit vergif. Voor haar staan 57 landen open om zich met haar 7e Eeuwse gezin te vestigen.

    Geliked door 3 people

  2. Monalisa zegt:

    ze stelt zich kandidaat voor D66 het leidingschap dus Jetten doet het niet goed?????

    Geliked door 1 persoon

  3. Rensk. zegt:

    De journalist in Buitenhof zei: mevr Kaag dus u twijfelt of u zich kandidaat stelt? Kaag: nee bij twijfel weet je het al(dat zei ze echt) Overwegen is iets heel anders. Waarom zegt die journalist niet: u zegt bij twijfel weet je het al??????????????????????????????????????????????????????????????????? Dat kletsen van die gasten is tenenkrommend. Ze lult zo snel dat meeste mensen het neit bij kunnen houden. Enb ze praten meest van de tijd onzin. Heeft bij de VM gewerkt om massawapens weg te kriijgen. Neemt een zak geld mee naar de PLO om massawapens te kopen. Rot toch op mens met je onzinnige praatjes.

    Geliked door 2 people

  4. Tineke zegt:

    Als die het voor het zeggen krijgt,weten we in ieder geval zeker waar onze belastingcenten heen gaan !

    Geliked door 4 people

  5. guusvelraeds zegt:

    We kijken er naar uit. De palestijnen matras Kaag als lijsttrekker D66 en Hillary Clinton als opponent Donald Trump. We gaan vermakelijke tijden tegemoet.

    Geliked door 2 people

  6. ccoyman zegt:

    Flabbergasted………………., of eigenlijk toch niet……….enige mate van arrogantie ( of is dit een understatement”” meen ik hier toch wel te bespeuren…., maar dat hoort duidelijk bij deze partij……

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie