Gender waanzin: computerstemmen dienen sekseneutraal te zijn

Screenshot_117

(Vertaling: E.J. Bron)

Een directrice van de UNESCO maakt zich zorgen om de negatieve beïnvloeding van het vrouwenbeeld door elektronisch aangestuurde spraakassistenten. Deze zouden een seksistisch rolpatroon transporteren, waarop vrouwen en meisjes zich zouden kunnen oriënteren. Zij eist dat computerstemmen veranderd worden in gender-neutrale spraak.

Die Freie Welt

Alexa, Siri en Co. of de Smartphone: ze kunnen allemaal praten. Vaak is de stem vrouwelijk. Dat stoort echter de naar het front gestuurde directrice van de UNESCO voor seksuele gelijkheid (ook die bestaat inmiddels)  zeer: vrouwen zouden daarmee tot bevel-ontvangers gedegradeerd worden. Mannelijke stemmen daarentegen worden in de regel gebruikt wanneer er aanwijzingen gegeven worden zoals in navigatiesystemen, berispt Saniye Gülser Corat van de UNESCO (foto).

Hoewel de spraak door de gebruiker naar believen ingesteld kan worden – of iemand zich nu door een man de weg laat wijzen of door een vrouw moet aan diegene zelf worden overgelaten – stoort mevrouw Corat zich aan het clichématige vrouwenbeeld, dat zogenaamd door zulke apparaten ondersteund zou worden. Ze ziet legioenen meisjes, die er door vrouwelijke computerstemmen toe worden opgevoed dat ze direct ter beschikking zouden moeten staan voor aanwijzingen en bevelen en bovendien ook nog slank en rank zouden moeten zijn. Zoals het door Apple geconstrueerde systeem Siri, dat informatie geeft op de vraag hoe het zich zou voelen.

“Zo licht als een wolk”

Opdat zulke negatieve invloeden op gevoelige meisjeszielen in het vervolg voorkomen worden, eist de directrice van de UNESCO alle mannelijke en vrouwelijke computerstemmen af te schaffen en te veranderen in gender-neutrale stemmen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, betutteling, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, UNESCO, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Gender waanzin: computerstemmen dienen sekseneutraal te zijn

 1. Monalisa zegt:

  Nou als ik de vrouw hoort in mijn dashboard van mijn auto om de weg te wijzen, daar kik ik op. dat hoor ik liever dan een mannenstem.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ja monalisa, dat heb ik ook. Daar komt nog bij dat ik als rechtgeaarde hetro, liever een lelijke dame in dr blootje zie dan een knappe vent in zn zondagse pak. Waarom ik dat vind? Ik zou het niet weten. Je vraagt toch ook niet aan een vogel waarom hij fluit!

   Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  de waanzin wordt steeds groter. Er zijn al vrouwen met de stem van een bootwerker en een lijf als een kolenzak. Er zijn al mannen met een piepstem die zonder kopstem de hoge c kunnen zingen. Meer smaken zijn er niet. Kun je nagaan met wat voor waanzin die dik betaalde lieden zich bezig houden maar wat blijkt? Geld is genderneutraal, dat dan weer wel.

  Geliked door 3 people

 3. ronjaspers zegt:

  Die lhbgt freakshow is bedoeld om het traditionele gezin,man vrouw en kinderen te slopen, en ze kunnen zich niet voortplanten.Ze zijn nu ook kleine kinderen op school aan het vergiftigen en geestelijk te mishandelen met deze lhgbt waanzin.De zieke gestoorde homolobby die hier achter zit werkt er ook hard aan om sex met kinderen van alle leeftijden te legetimeren.Dit heeft alles te maken met de N.W.O. van de satanische globalistische elite.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Hè ja, laten we de “NWO” er ook maar weer eens aan de haren bijslepen.
   Geen parkeerplek te vinden ?
   Schuld van de satanische globalistische elite.
   De juiste kleur schoenpoets uitverkocht ?
   Schuld van de Bilderberg.

   Like

 4. andre zegt:

  Ik luister al 3 kabinetten Rutte naar sekseneutrale leugens en onzin. De bevel ontvanging van altijd maar moeten betalen ervaar ik inderdaad niet echt als prettig.

  Geliked door 1 persoon

 5. F1802 zegt:

  Stuur deze vrouw eens even naar een of ander onbewoond eiland. Dat zo’n debiel zo’n hoge functie bekleed kan toch niet waar zijn. Deze debiel wordt ook nog eens voor vol aangezien door de andere leden. Kun je zien van welk niveau deze Unesco is! Man man, waar zijn we toch mee bezig met zijn allen?!

  Geliked door 2 people

 6. Ik vraag me dan eigenlijk af; wie is Saniye Gülser Corat.
  Naar mijn mening moet het iemand zijn van de VVD want ze weet een probleem te creëren waar geen probleem is.
  Dus is ze bezig een probleem op te lossen dat de gek zelf de wereld in schopt.
  Lijkt me toch echt iets wat eigen is aan de VVD.
  Dus Mevrouw de VVD er ga naar je aanrecht en doe eens iets lekkers koken.

  Geliked door 1 persoon

 7. boorzalf zegt:

  Die gender gekte neemt allerlei vormen aan, zo ook in de kinderkleding. Gender ideologie een gestoorde idioterie.

  Geliked door 1 persoon

 8. koosv8 zegt:

  Jaaaa ……..lieve mensjes, als wij van de UNESCO, VN, EU, er niet waren , en de nieuwe piepers niet, dan kom je toch de winter niet door. Deze niks nutten vinden zelf waarschijnlijk dat ze zo goed bezig zijn, en in de waan dat ze met mensenrechten bezig zijn.
  OPDOEKEN DIE NUTTELOZE OPVRETERS.

  Geliked door 4 people

 9. fleckie zegt:

  Waar. men. zich niet. al. druk om. kan maken ……. ( oh ja, WELKE. functie bekleedt
  de Unesco, ook weer?!). en wordt intussen. WEL . via. onze. belastingcentjes ‘onderhouden’……..>~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 4 people

 10. Sobieski zegt:

  Hebben die echt niets beters te doen bij die UNESCO? Afschaffen dat overbodige instituut, en wel subiet. DE UNO, EU en IMF kunnen meteen mee naar het grof vuil. Kunnen we als mensheid opnieuw beginnen.

  Geliked door 3 people

 11. vangie1206j zegt:

  Nou sorry opgedroogde trut een vrouwenstem is veel beter te verstaan dan een mannelijke stem maar dat wist jij natuurlijk niet.
  Mens ga je huis schoonmaken en doe de afwas dan doe je misschien nog wa nuttigs.
  Deze sneer is alleen van toepassing op dat mens geachte dames alhier.

  Geliked door 2 people

 12. Freddy zegt:

  Het wordt hoog tijd dat we ons terugtrekken uit VN. Dit instituut is geëvolueerd tot een links en islamitische terreurgroep. Als we in Europa dan toch zo racistisch is zoals een aantal VN organisaties ons willen afschilderen zullen ze het wel zonder onze centen kunnen doen.

  Geliked door 3 people

 13. Tineke zegt:

  De hele wereld is krankzinnig aan het worden.
  Wat kun je hier nu nog op zeggen?
  Ik kan er eenvoudigweg geen woorden meer voor vinden !

  Geliked door 4 people

 14. Jan zegt:

  WALSH: Every Sane Person Saw This Coming. Now A Pedophile Claims He Identifies As An 8-Year-Old Girl.

  A convicted sex offender in Michigan is heading to prison for 10–20 years after being caught with child pornography on his computer. What makes this case interesting is the defense that 45-year-old Joseph Gobrick offered in court. Speaking to a judge at his sentencing hearing, Gobrick claimed that he has a First Amendment right to look at child porn. He also claimed that he identifies as an eight-year-old girl.

  “I’ve always been an eight-year-old girl,’’ Gobrick contended. “Even in my drawings and fantasies, I am always an eight-year-old girl. … There are adults having sex with me in an online forum as an eight-year-old girl.”

  …….

  https://www.dailywire.com/news/walsh-every-sane-person-saw-this-coming-now-a-pedophile-claims-he-identifies-as-an-8-year-old-girl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s